bebek cinsiyet belirleme..

ok canım teşekkürler, bebişin gönlüne oldu ve halen burdasın, bizle bildiklerini paylaşıyorsun saolasın, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Ne demek canim, tas atip da kolum mu yoruluyor Yalniz sadece tup bebek yonteminin kesin sonuc verdigini aklimizdan cikarmamamiz gerek. Yani ben bunu yaptim illa olacak diye birsey yok. Allah yardimciniz olsun.

Elara ben şu ph için test kitlerini denedim, aslında fena değil ama hazır sulardaki ph ı denemek amaçlı ölçtüm sonuçlara göre bu kağıtlar çok hassas değil gibi geldi. ama bir fikir veriyor en azından.

mutlu olduysan gözün aydın o zaman. offfffffffff ne zaman hamile kalacaksınız yaaaaaaaaaaa meraktan ölüyorum.

bende cokmerak ediyorum kutumdan ne cıkacagını:) temmuzda denicez biz Allah nasip ederse.

ebayda dijital ph ölcer 60 lira ben ordan almayı düşünüorum

kutular açılıp içnden ne çıkacağını düşünmek çokkk heyacanlı ama birisi sorsaya varmısın yokmusun diye

bende cokmerak ediyorum kutumdan ne cıkacagını:) temmuzda denicez biz Allah nasip ederse.

ebayda dijital ph ölcer 60 lira ben ordan almayı düşünüorum

digitallerde ölçüm için gerekli olan sıvı miktarınıda araştır istersen, fazla gerekiyorsa işine yaramayabilir

digitallerde ölçüm için gerekli olan sıvı miktarınıda araştır istersen, fazla gerekiyorsa işine yaramayabilir

benim için önemli olan kocanın meni ph sı:))) o da maşallah 1 çay bardagı gelir hahaha
ben kendi ph mı ölçmeyi düşünmüyorum.diet takviye ve vajinal duşla alkaliolacagımı düşünüyorum.
ama kocanın diet yapacagını filan sanmıyorum

ay bu duş ne anlamıyorum brisi diyor karbonat birisi diyor sirke hangsi ne için açıklayın çabbbuuukkk

ilahi sana ne deyim güldürdün ya beni allahta temmuzda güldürsün seni

aminn cnmm hep birlikte gülelim inş.
bu arada resimlerinize baktım oglunun maşallahı var yaa kocaman delikanlı olmuş
sende gec kalmışsın 2 .bebek içinn
sende cok hoş hatunsun.eşinle mutlulugunuz daim olsunnn cnm
eşin müzisyen galibaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…