- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.501
amaaan ben bir ara neredeyse tüm sülalenin doğum tarihlerini toplamıştım.böyle olmuştum sonra hesap yaparken
ok canım teşekkürler, bebişin gönlüne oldu ve halen burdasın, bizle bildiklerini paylaşıyorsun saolasın, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
ayy evetttt cok mutluyumm:))
bütün sinir stresim gecti pamuk gibi oldum vallaaa
kıızm da neredeyse herşey tutuyordu ama oğlum da ne çin ne rus takvimi hiçbiri tutmadı. inşallah sizlerde tam denk gelir herşey.ya evet işte hani bir tarih desteği daha almak amaç, cesaret ve moral olsun:), yoksa bana da pek mantıklı gelmiyor bu iş.
kıızm da neredeyse herşey tutuyordu ama oğlum da ne çin ne rus takvimi hiçbiri tutmadı. inşallah sizlerde tam denk gelir herşey.
mutlu olduysan gözün aydın o zaman. offfffffffff ne zaman hamile kalacaksınız yaaaaaaaaaaa meraktan ölüyorum.
Elara ben şu ph için test kitlerini denedim, aslında fena değil ama hazır sulardaki ph ı denemek amaçlı ölçtüm sonuçlara göre bu kağıtlar çok hassas değil gibi geldi. ama bir fikir veriyor en azından.
bende cokmerak ediyorum kutumdan ne cıkacagını:) temmuzda denicez biz Allah nasip ederse.
ebayda dijital ph ölcer 60 lira ben ordan almayı düşünüorum
digitallerde ölçüm için gerekli olan sıvı miktarınıda araştır istersen, fazla gerekiyorsa işine yaramayabilir
benim için önemli olan kocanın meni ph sı:))) o da maşallah 1 çay bardagı gelir hahaha
ben kendi ph mı ölçmeyi düşünmüyorum.diet takviye ve vajinal duşla alkaliolacagımı düşünüyorum.
ama kocanın diet yapacagını filan sanmıyorum
kutular açılıp içnden ne çıkacağını düşünmek çokkk heyacanlı ama birisi sorsaya varmısın yokmusun diye
varmısın yokmusunu koca sorcak en başta.biz varsak koca kutumuzu doldurcak
ay bu duş ne anlamıyorum brisi diyor karbonat birisi diyor sirke hangsi ne için açıklayın çabbbuuukkk
karbonat erkek bebek için,sirkeli duş kız bebek için deniliyor
ama sirkede potasyum fazla ve erkek bebek dietindede sirke içiliyor diye biliyorum.
ilahi sana ne deyim güldürdün ya beni allahta temmuzda güldürsün seni
ayy erkek bebek için alternatif daha çok ama ben kız istiyorummm yaaaaa
amaaan temmuza daha çok var yaa. siz var ya muhabbeti iyice ilerletmişsiniz :) müstehcen kelimeler hava da uçuşuyor.kutular fiki fikilerbende cokmerak ediyorum kutumdan ne cıkacagını:) temmuzda denicez biz Allah nasip ederse.
ebayda dijital ph ölcer 60 lira ben ordan almayı düşünüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?