bebek cinsiyet belirleme..

çalışta gör gününü.tekrar dogrulabilcenmi

mevsimin cinsiyete etkisi iyonlarla alakalı .bizim işimize yarayan + iyonlarından biride kış ayıdır.

Ya Elaracım bir şeyide bilme bacım yaa:) Valla canım hakkını helal et bir sürü şey öğreniyoruz senden, foruma ilk girdiğimde haskena senin için "ordinayus prof. Elara" diye bir şey demişti, ozaman bilmem tabi Elara Kim? anlıyorum şimdi niye dediğini

bende kaçar sabah malum iş, herkese ii geceler

elara sen hazırlıklara sabahtan başla anca kocan gelesıye

su ph sı için 8.2 iyi bi deger
yöntemleri yolladıkca iştaha gelcen hemen yapayım diye ama okudukcada kafan karışcak:)

erkekler ne kadar rahat ya. tek bir işleri var o kadar. gıcıklığına onlara da birşeyler uydurun ama zor olsun.

mesela ilişkiye girmeden önce 50 kez şınav çekmen lazım gibi

erkekler ne kadar rahat ya. tek bir işleri var o kadar. gıcıklığına onlara da birşeyler uydurun ama zor olsun.

gidiyorum dedim gidemedim,
ay canım mümkün mü? ben şu meninin ph'ını nasıl ölçem onu düşünüyorum, desem şu kaba falan... ay mümkün değil ya

slm kızlar burda sabahtan berı elektırık yoktu.gemısı okuyayım dedım sayfalar almıs basını gıtmıs ama okudum neyse.elaracım eşin terfi etmiş.hayırlı olsun allah basarılarını daım etsın cnm.

kız senin kocayla işin bitti tabi bize şimdi dinlenmiş stressiz koca lazım şekerim

evet sagolsun haskenacımın güzel yakıştırmaları oluyor:)

elara sen hazırlıklara sabahtan başla anca kocan gelesıye

onca stresi ben yaşayıp kocayı rahatmı bırakacagımı sanıyorsunn
ben tatilde deneme yapcam.hazırlıklarımızı kocamla yapcazz.yok ölee eli dötünde gezip ,fiki fiki saatinde gelmek:)

nısandakar sızın ordada sık sık elektırık kesıntısı oluyormu bız bıktık valla bu kesıntılerden

evet var. kaçak elektirikten dolayı çok oluyor. trafo kaldırmıyor. bir de burda bilenide işe alıyorlar bilmeyenide. ama silopideyken ben kafayı yeme noktasına gelmiştim. dk da bir elektirik kesiliyordum oturduğum mahallede. lojman da ve hastane caddesinde oluyordu ofis mahallesin de olmuyordu. su sorunu da cabası. malum su faturası ödememek için de depoları var biliyorsun.

süper zamanlama elara.. valla cok akıllısın:81:

benim ki de sadece --bu gün hangi yöntemleri öğrendin demekle kalıyordu sonra da pc başına geçip miskin miskin gittigidiyorda balık yemlerine bakıp sonra da akvaryumundaki balıkları çiftleştirme yöntemlerini araştırıyordu. bir türlü balıklarını doğurtamadı ama. :)

Son düzenleme:
gidiyorum dedim gidemedim,
ay canım mümkün mü? ben şu meninin ph'ını nasıl ölçem onu düşünüyorum, desem şu kaba falan... ay mümkün değil ya

cnm bütün sorumlulugu üstüne alma.eşininde sana yardımcı olması lazım.
kaba yapmazsa gercek ilişkiden 2-3 gün önce kondomla korunun ordakileri ölcersinn:))

cnm tşklerrr aminnn inş bölee devam eder ve emekli olurr
özel sektör cok zor.patronun bi kelimesine bakıyor hayatın.

ben ilişki günü karbonatı yüzüme surupu kutuma sürcem ona korkuyom

yok cnm daha nelerr.sen daha cok yenisin.zaman gectikce herşeyi daha iyi ögrencenn bilincli bi şekilde hamile kalacaksın inş.

Son düzenleyen: Moderatör:
sorma cnm ya suyumda kesık aksamustu oda gıttı .dızımı bıle seyredemedım sinir oldum.sankı bırı oturmus elektırık dugmesının basına açıp kapatıyo dalga gecıyolar sankı

balıklardaki başarısızlıgını senin üzerinde telafi etmiş:) bak az kaldı dogurcan yakında inş.
bu arada sen sigara kullanıyordun hamilelik öncesinde .hamile kalınca bıraktınmı???

ya ben bıde bu kadar arastırmaya kesın erkek dıye gerılırken tepesi taklak gelecem ona korkuyom. eşime diyom ben bu yola baş koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…