- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.541
çalışta gör gününü.tekrar dogrulabilcenmi
mevsimin cinsiyete etkisi iyonlarla alakalı .bizim işimize yarayan + iyonlarından biride kış ayıdır.
Oglana bir kardes mi??!! Biz en az iki kardes daha dusunuyoruz bundan sonraRabbim saglikla verirse..
asıl heyecan benim deneme yapacagım ay olacak galibaa
ama o kadar rahatım ki.herşeyi cok iyi biliyorum.uygulamak cok kolay olacak gibi geliyor
bide detaycı biriyim eminim herbişiyi denemeden ilişkiye girmicemm.tabi büyükte konuşmamak lazım .
rabbim istedigimiz zaman nasip etsin inşallah bana ve herkese
elara ben su olayını sorcam bızım suyun ph ı 8 2 yeterlımı yoksa dedığın markadanmı içeyim. bıde bana 2 msj geldı yollucanmı daha. valla benım ne bu cocuğu yapcak halım kaldı nede doğuracak anaaaaaaaaaaam ne bu kafamda ucusuuuyo yazdıkların. :86:
asıl heyecan benim deneme yapacagım ay olacak galibaa
ama o kadar rahatım ki.herşeyi cok iyi biliyorum.uygulamak cok kolay olacak gibi geliyor
bide detaycı biriyim eminim herbişiyi denemeden ilişkiye girmicemm.tabi büyükte konuşmamak lazım .
rabbim istedigimiz zaman nasip etsin inşallah bana ve herkese
amaaan temmuza daha çok var yaa. siz var ya muhabbeti iyice ilerletmişsiniz :) müstehcen kelimeler hava da uçuşuyor.kutular fiki fikiler
erkekler ne kadar rahat ya. tek bir işleri var o kadar. gıcıklığına onlara da birşeyler uydurun ama zor olsun.
mesela ilişkiye girmeden önce 50 kez şınav çekmen lazım gibi
su ph sı için 8.2 iyi bi deger
yöntemleri yolladıkca iştaha gelcen hemen yapayım diye ama okudukcada kafan karışcak:)
erkekler ne kadar rahat ya. tek bir işleri var o kadar. gıcıklığına onlara da birşeyler uydurun ama zor olsun.
mesela ilişkiye girmeden önce 50 kez şınav çekmen lazım gibi
Ya Elaracım bir şeyide bilme bacım yaa:) Valla canım hakkını helal et bir sürü şey öğreniyoruz senden, foruma ilk girdiğimde haskena senin için "ordinayus prof. Elara" diye bir şey demişti, ozaman bilmem tabi Elara Kim? anlıyorum şimdi niye dediğini
bende kaçar sabah malum iş, herkese ii geceler
elara sen hazırlıklara sabahtan başla anca kocan gelesıye
nısandakar sızın ordada sık sık elektırık kesıntısı oluyormu bız bıktık valla bu kesıntılerden
ben ilişki günü karbonatı yüzüme surupu kutuma sürcem ona korkuyom
evet sagolsun haskenacımın güzel yakıştırmaları oluyor:)
onca stresi ben yaşayıp kocayı rahatmı bırakacagımı sanıyorsunn
ben tatilde deneme yapcam.hazırlıklarımızı kocamla yapcazz.yok ölee eli dötünde gezip ,fiki fiki saatinde gelmek:)
benim ki de sadece --bu gün hangi yöntemleri öğrendin demekle kalıyordu sonra da pc başına geçip miskin miskin gittigidiyorda balık yemlerine bakıp sonra da akvaryumundaki balıkları çiftleştirme yöntemlerini araştırıyordu. bir türlü balıklarını doğurtamadı ama. :)evet sagolsun haskenacımın güzel yakıştırmaları oluyor:)
onca stresi ben yaşayıp kocayı rahatmı bırakacagımı sanıyorsunn
ben tatilde deneme yapcam.hazırlıklarımızı kocamla yapcazz.yok ölee eli dötünde gezip ,fiki fiki saatinde gelmek:)
gidiyorum dedim gidemedim,
ay canım mümkün mü? ben şu meninin ph'ını nasıl ölçem onu düşünüyorum, desem şu kaba falan... ay mümkün değil ya
cnm tşklerrr aminnn inş bölee devam eder ve emekli olurrslm kızlar burda sabahtan berı elektırık yoktu.gemısı okuyayım dedım sayfalar almıs basını gıtmıs ama okudum neyse.elaracım eşin terfi etmiş.hayırlı olsun allah basarılarını daım etsın cnm.
ben ilişki günü karbonatı yüzüme surupu kutuma sürcem ona korkuyom
evet var. kaçak elektirikten dolayı çok oluyor. trafo kaldırmıyor. bir de burda bilenide işe alıyorlar bilmeyenide. ama silopideyken ben kafayı yeme noktasına gelmiştim. dk da bir elektirik kesiliyordum oturduğum mahallede. lojman da ve hastane caddesinde oluyordu ofis mahallesin de olmuyordu. su sorunu da cabası. malum su faturası ödememek için de depoları var biliyorsun.
benim ki de sadece --bu gün hangi yöntemleri öğrendin demekle kalıyordu sonra da pc başına geçip miskin miskin gittigidiyorda balık yemlerine bakıp sonra da akvaryumundaki balıkları çiftleştirme yöntemlerini araştırıyordu. bir türlü balıklarını doğurtamadı ama. :)
benim ki de sadece --bu gün hangi yöntemleri öğrendin demekle kalıyordu sonra da pc başına geçip miskin miskin gittigidiyorda balık yemlerine bakıp sonra da akvaryumundaki balıkları çiftleştirme yöntemlerini araştırıyordu. bir türlü balıklarını doğurtamadı ama. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?