bebek cinsiyet belirleme..

elaracığım bu neyle ilgili bi site canım bende bakıyorum ama anlamadım (

ateş ölcme yöntemini biliyorsun dimi
işte hergün ateşini ölcüp cıkan degerelri bu siteye yazıyorsun
sana yumurtladıgın günü gösteriyorr
ama bence cok gerekli bi site degil.ateşin düştügü gün anlıcanki yarın yum catlıcak.ertesi günde ateşin yükselir o zamanda anlarsın yumurtama oldugunu.

ben bunu ne zamandan itibaren yapmalıyım
adetim bittikten sonramı ?
normal ateşimi ölçeceğim dimi ? başka yerin değil dimi guclubacismile
zaten ingilizce türkçeyede çeviremedim

Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...
Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır.ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalıki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.
Ateşin düşüşünden sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz yükselmesinden anlarız.
alıntıdır..

bak bu yazıya göre sen cok uygun bi zamanda ilişkiye girdin.yani kafanda soru işareti olmasın bence

ben bunu ne zamandan itibaren yapmalıyım
adetim bittikten sonramı ?
normal ateşimi ölçeceğim dimi ? başka yerin değil dimi guclubacismile
zaten ingilizce türkçeyede çeviremedim

gızzz o kadar ince ince yöntemelri yazdım.bu ateş ölcme yönteminide ayrıntılı anlattım.1 ay ilk sayfada kaldııı bilgilerr.hiçmi okumadın yaw:)

neyse bidaha yazıyım

Ateş ölçme yöntemi
Adetiniz bittikten sonra hergün 7-7:30 arası yataktan cıkmadan dil altından dijital bi ateşölcerle ateş ölcülür
cıkan dereceler not edilir
yumurtlama gününden 1 gün önce ateşiniz biraz düşer.mesela ateşiniz 36.3 ise yumurtlamadan 1 gün önce 36 derece olur.ogün anlarsınızki yarın yumurtanız catlıcak.
yumurtalamada sonra ateş aniden yükselir
regli olana kadar ateş yüksek gider.regli olmaya yakın ateş düşerse regli olacaksınız demektir
eger ateş sabit kalırsa hamilesinizdir

dün akşam bir arkadaşıma rastladım hamileydi 1 oğlu vardı zaten , şimdiki ney diye sordum
oda erkek dedi üzülerek , o an aklımdan neler geçtiğini o hayatta tahmin edemezdi kaydirigubbakcemile3
yumurtanın çatladığı anı ,vücudunun alkali oluşu cinsel perhizi yani herşeyi 2 çocuğundada habersizce yakalamış
bende ne kadar uğraşıyorum diye geçirdim içimden :sinifsinif:

delikafadulden sen cok büyütüyon gözünde bu yöntemleriii

ok canım benim çook teşekkür bunada başlayayım ben
ateş düştükten 1 gün sonra ok
hemen adamıda yakalamk lazım kaydirigubbakcemile3

canım yaaaa,,, umut güldüm yazıklarına geçen aynı şey ben de düşünmüştüm..soruyosun hatırlamıyor bile nasıl oldugunu bazen sinir olurdum :)))
bakalım Rabbim hayırlısı ne ise onu vericek ...Umarım gönlümüzdeki Hayırlıdır..hepimiz için. :) ben yarın test yaptırayım betahcg yazıcam size...birde bugun tekrar gebelik testi alcam..tekrar denicemmm...bakalım

gurbetim banada yumurtlama günümü söylermisin ben şu an hastayım
adet başlangıcım 19/06/2010 aralıkta 27/28 gün sanırım
..........................
19 haziran
adet baslangici

20

21

22

23

24

25

26

27

28
yumurtanin catlamaya hazir oldu gun kiz icin iliski öneriliyor

29
Fruchtbar

30
Fruchtbar
1
Sehr fruchtbar

2 temmuz
erkek bebek icin denenme

3
ikinci bir deneme erkek icin

4

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…