- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.141
elaracığım bu neyle ilgili bi site canım bende bakıyorum ama anlamadım(
hayır benim iki kızım var
ateşin düştüğü gün yumurta çatlıyo.ertesi gün değil.
ateş ölcme yöntemini biliyorsun dimi
işte hergün ateşini ölcüp cıkan degerelri bu siteye yazıyorsun
sana yumurtladıgın günü gösteriyorr
ama bence cok gerekli bi site degil.ateşin düştügü gün anlıcanki yarın yum catlıcak.ertesi günde ateşin yükselir o zamanda anlarsın yumurtama oldugunu.
ben bunu ne zamandan itibaren yapmalıyım
adetim bittikten sonramı ?
normal ateşimi ölçeceğim dimi ? başka yerin değil dimi guclubacismile
zaten ingilizce türkçeyede çeviremedim
dün akşam bir arkadaşıma rastladım hamileydi 1 oğlu vardı zaten , şimdiki ney diye sordum
oda erkek dedi üzülerek , o an aklımdan neler geçtiğini o hayatta tahmin edemezdi kaydirigubbakcemile3
yumurtanın çatladığı anı ,vücudunun alkali oluşu cinsel perhizi yani herşeyi 2 çocuğundada habersizce yakalamış
bende ne kadar uğraşıyorum diye geçirdim içimden :sinifsinif:
gızzz o kadar ince ince yöntemelri yazdım.bu ateş ölcme yönteminide ayrıntılı anlattım.1 ay ilk sayfada kaldııı bilgilerr.hiçmi okumadın yaw:)
neyse bidaha yazıyım
Ateş ölçme yöntemi
Adetiniz bittikten sonra hergün 7-7:30 arası yataktan cıkmadan dil altından dijital bi ateşölcerle ateş ölcülür
cıkan dereceler not edilir
yumurtlama gününden 1 gün önce ateşiniz biraz düşer.mesela ateşiniz 36.3 ise yumurtlamadan 1 gün önce 36 derece olur.ogün anlarsınızki yarın yumurtanız catlıcak.
yumurtalamada sonra ateş aniden yükselir
regli olana kadar ateş yüksek gider.regli olmaya yakın ateş düşerse regli olacaksınız demektir
eger ateş sabit kalırsa hamilesinizdir
dün akşam bir arkadaşıma rastladım hamileydi 1 oğlu vardı zaten , şimdiki ney diye sordum
oda erkek dedi üzülerek , o an aklımdan neler geçtiğini o hayatta tahmin edemezdi kaydirigubbakcemile3
yumurtanın çatladığı anı ,vücudunun alkali oluşu cinsel perhizi yani herşeyi 2 çocuğundada habersizce yakalamış
bende ne kadar uğraşıyorum diye geçirdim içimden :sinifsinif:
delikafadulden sen cok büyütüyon gözünde bu yöntemleriii
..........................gurbetim banada yumurtlama günümü söylermisin ben şu an hastayım
adet başlangıcım 19/06/2010 aralıkta 27/28 gün sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?