- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.301
kırmızı pembe erkek sözde yani idrarın koyu sarıydı galiba.
hadi hayılısı allah gönlündekini versin inşallah oğlan geliyo kız
kırmızı -pembe çıktı ,çıktıda çıktıda çıktı............
sonunuz hayrolsun inşALLAH en önce senın kendını hazır etmen lazım bak benım kızım 4 aylıktı şimdikine hamile kaldım gözümü kararttım RABBİMDEN duamı hiç eksik etmedim inşALLAH kabul olcak dualarım tedbirini al takdiri RABBİME bırak burda okuduğum sebeplerede yapıştım ama dua namaz eksik etme bak nasıl huzuru bulcan yaradanın izni ile
lahana olayına pek itibar etmemek lazım. ben de yaptım ama her regi gördüm.bol su içince mor oluyor az su içince pembe oluyor.yani yemeyle ilgili. cinsiyetle değil.
elara sen hangi takviyeleri alacaksın banada sölermisin bide nerden alacağını sölermisin biliyorum sen böle hazırcılıktan hoşlanmıyosun ama senin mantığın hoşuma gidiyor riske atmak istemiyorum ph ölçerle yumurta takibi için ne kullanacaksın marka verirmisin korka korka soruyorum bütün gücümü toplayıp
ben kolay kolay çeker gitmem bu gidişle seni doğurturuz bi bakarsın oğlanı bulunca sende firari oluyon ben senı postalarım canım burdan
Kızlaaarrr hepinize selaaammm nasılsınızzz ben sabah hastaneye gittim hormon talihleri için kan verdim talihler öğleden sonra çıkacak onun için yarın gidip sonuçları alıcam geçmişi okuyup geliyorum
Kızlaaarrr hepinize selaaammm nasılsınızzz ben sabah hastaneye gittim hormon talihleri için kan verdim talihler öğleden sonra çıkacak onun için yarın gidip sonuçları alıcam geçmişi okuyup geliyorum
açık sarı canım hep..
ben takviyelelrimi aldım.bitane eskik var sadece
gece aldıklarımı yollarım sana markalarıyla.
sen beni nasıl postalıcan gızzzz.
ben burdan gidersem hepiniz başka sayfaya postalanırsınız.sayfamı kapatırda giderim benn:79:
Sen 2 farklı rengi de görmüşmüydün?
ben takviyelelrimi aldım.bitane eskik var sadece
gece aldıklarımı yollarım sana markalarıyla.
sen beni nasıl postalıcan gızzzz.
ben burdan gidersem hepiniz başka sayfaya postalanırsınız.sayfamı kapatırda giderim benn:79:
evet bi sabah yaptım kırmızı çıktı bi sevindim anlatamam .akşam tekrar deneyim dedim mor çıktı allahım yerlere döküldüm.tekrar yaptım pembe çıktı.hatta elara da o zaman lahana topiği açmıştı. sonra devamı gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?