bebek cinsiyet belirleme..

Kızlaaarrr hepinize selaaammm nasılsınızzz ben sabah hastaneye gittim hormon talihleri için kan verdim talihler öğleden sonra çıkacak onun için yarın gidip sonuçları alıcam geçmişi okuyup geliyorum

çok sağol canımmm.biraz ferahlatıyor beni böyle mesajlar...

ben takviyelelrimi aldım.bitane eskik var sadece
gece aldıklarımı yollarım sana markalarıyla.

ben kolay kolay çeker gitmem bu gidişle seni doğurturuz bi bakarsın oğlanı bulunca sende firari oluyon ben senı postalarım canım burdan

sen beni nasıl postalıcan gızzzz.
ben burdan gidersem hepiniz başka sayfaya postalanırsınız.sayfamı kapatırda giderim benn:79:

Kızlaaarrr hepinize selaaammm nasılsınızzz ben sabah hastaneye gittim hormon talihleri için kan verdim talihler öğleden sonra çıkacak onun için yarın gidip sonuçları alıcam geçmişi okuyup geliyorum

şifanı bulursun inşALLAH TEZ ZAMANDA KUTUNU DOLDURURSUN

canım senın oğlan bakarsın huysuz bir bebek olur onla ilgilenmekten bize sıran gelmez sonra dersinki aammaaaann ben mi doğurtcam onları ne hallerı varsa görsünler anca kendi veletimle uğraşıyom uğraşamam başka kimseyle deyip buraları terkedersin hem sayfayı nıye kapatıyon burda veliahtların var daimi müşterilerin canım nirden buluruz bole sayfa bole arkadaslar

ezel bence sen kendini çok şartlandırıyosun canım takma ilk bebeğin şu sayfadakilerin yüzde ellisini yapsan oğlun olur dikkat ediyorum bir kızı iki kızı olanlar senin kadar azimle uygulamıyolar yöntemleri

nere kapatıyonuz biz nolacağız

ne yaptın canım ne zaman dr gitcen???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…