bebek cinsiyet belirleme..

beceriksiz ,korkak garuu seni.
bak rengin hazek bernil nasıl cesurlar ve nasıl cabalıyorlarrr.Allahın izniyle ogluşları olacakk inşallahh.
sende gözünü karart bizlerin tavsiyelerini uygula Allahın izniyle Rabbim verecektirr
ama sadece eşinin istemesiyle hamile kalma.yoksa bütün hamileligin cok kötü gecerr
sen istemiyorsan eşim istiyor diye düşünüp hamile kalma derim ben.
kadının isteemeside cok önemli bence

çok geçmiş olsun.pıhtılaşma bozukluğuda olabilir.bir arkadaş iki defa aşılama yaptırdı fakat tutmadı.sonra talil film derken pıhtılaşma bozukluğu çıktı.anlamadığım o kadar masraf zahmet yapıp aşılama yapıyosunda neden önce testleri yapmıyorsun.neyse sen baktır bence.

en önce senın iseğin önemli sen istiyosan düşünme yap derim ama istemıyosan hepten hamileliği sorun edersin kendine

hamileliğin düşüncesi bile bunalıma sokuyor beni.
ama kocaya söz anlatamıyorum.
doğulu zaten çok çocuk istiyor.
ya ben nerden buldum bu adamı bilmiyorum.kara bela gibi o benim üstüme çöktü bende onun üstüne
iyice durgunlaştı o da bunalıma gircek
sıkılıyoruz ailecek sonumuz hayırlara inş

niye bebek mi sevmiyorsun?sorumluluk almaktan mı korkuyorsun?rahatım bozulur diye mi endişeleniyorsun?hem senin isteyip istemenle olmuyor.allah verirse sen istemesen de o seni gelir bulur.yaşın gençse sağlığın sıhatin iyi ise hiç durma aile olmak çocuk olunca tamamlanıyor.çok şey kaçırıyor olabilirsin.

ne dense haklısınız valla
inşallah isteyen herkesin olsun.hepsine dua ediyorum
hepinizide sefiyom ama takılamayacam ben burda artık.
üzülüyorum farkında olmadan kendi beceriksizliğime

arkadaşlar merhabalar...ben serumu yedikten sonra bayagı bi kendime geldim...bulant azaldı ve iştahım yerine geldi ..kızı rahatsız dün gece o da serum yedi..rotavirüsü dedi doktor bakalım inşallah en kısa sürede iyileşir kızım..eşim çıldırmış durumda bi beni hastaneye yatırıyo bi kızı..sağlıktan önemlisi yokmuş anladım....

çok geçmiş olsun nisancım.ilk başta sağlık geliyor..

lahana olayına pek itibar etmemek lazım. ben de yaptım ama her regi gördüm.bol su içince mor oluyor az su içince pembe oluyor.yani yemeyle ilgili. cinsiyetle değil.

inanırmısın hani bazısı yapar ya "allahım kazayla olsun" diye dua bile edemiyorum dilim varmıyor.
hatta "allah korusun" dediğim için annem bile kızmaya başladı.
çocuk yapma diyen annem
allah bana akıl fikir versin dua ediniz lütfen

sonunuz hayrolsun inşALLAH en önce senın kendını hazır etmen lazım bak benım kızım 4 aylıktı şimdikine hamile kaldım gözümü kararttım RABBİMDEN duamı hiç eksik etmedim inşALLAH kabul olcak dualarım tedbirini al takdiri RABBİME bırak burda okuduğum sebeplerede yapıştım ama dua namaz eksik etme bak nasıl huzuru bulcan yaradanın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…