- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.281
ya arkadaşlar ben vicdan azabı çekiyorum.koca hergün çocuk diye yalvarıyor.ben istemiyorum.psikolojim bozulacak sonuçta benim ya.
hele burda 3 kız 4 kız var erkek istiyorum diyenleri okudukça daha çok vicdan azabı çekiyorum.
bir kızım bir oğlum olaydı bu kadar üzülmezdim takmazdım belki.suçluluk duyuyorum.
benim gibi karı yok.
iki kızı olan mutlaka üçüncüyü deniyor.kocası istemeyen bile deniyo.benimki hergün yalvarıyo yapmıyom.
ben ne biçim karıyım ya.
psikoloğa gitcem ben.
arkadaşlar merhaba,
ben yeni üye oldum .
8 yıllık evliyim , kez düşük ,3 kez aşılama ,2 tüp bebek yaptırdım .
kasım ayında tiorit çıktı ve aralıkta hamile olduğumu öğrendim ama salı günü düşük yaptım .
Dr. kromozom test yaptır dedi .
aranızda benim gibi olan var mı
sağolun
nahanayı aldım kızlar ohhh birde yürüyüş yaptım nasıl iyi geldi, şimdi 10 dk. süreyi doldurmaya çalışıyorum...
en önce senın iseğin önemli sen istiyosan düşünme yap derim ama istemıyosan hepten hamileliği sorun edersin kendine
nahanayı aldım kızlar ohhh birde yürüyüş yaptım nasıl iyi geldi, şimdi 10 dk. Süreyi doldurmaya çalışıyorum...
niye bebek mi sevmiyorsun?sorumluluk almaktan mı korkuyorsun?rahatım bozulur diye mi endişeleniyorsun?hem senin isteyip istemenle olmuyor.allah verirse sen istemesen de o seni gelir bulur.yaşın gençse sağlığın sıhatin iyi ise hiç durma aile olmak çocuk olunca tamamlanıyor.çok şey kaçırıyor olabilirsin.ya arkadaşlar ben vicdan azabı çekiyorum.koca hergün çocuk diye yalvarıyor.ben istemiyorum.psikolojim bozulacak sonuçta benim ya.
hele burda 3 kız 4 kız var erkek istiyorum diyenleri okudukça daha çok vicdan azabı çekiyorum.
bir kızım bir oğlum olaydı bu kadar üzülmezdim takmazdım belki.suçluluk duyuyorum.
benim gibi karı yok.
iki kızı olan mutlaka üçüncüyü deniyor.kocası istemeyen bile deniyo.benimki hergün yalvarıyo yapmıyom.
ben ne biçim karıyım ya.
psikoloğa gitcem ben.
beceriksiz ,korkak garuu seni.
bak rengin hazek bernil nasıl cesurlar ve nasıl cabalıyorlarrr.Allahın izniyle ogluşları olacakk inşallahh.
sende gözünü karart bizlerin tavsiyelerini uygula Allahın izniyle Rabbim verecektirr
ama sadece eşinin istemesiyle hamile kalma.yoksa bütün hamileligin cok kötü gecerr
sen istemiyorsan eşim istiyor diye düşünüp hamile kalma derim ben.
kadının isteemeside cok önemli bence
kırmızı -pembe çıktı ,çıktıda çıktıda çıktı............
arkadaşlar merhabalar...ben serumu yedikten sonra bayagı bi kendime geldim...bulant azaldı ve iştahım yerine geldi ..kızı rahatsız dün gece o da serum yedi..rotavirüsü dedi doktor bakalım inşallah en kısa sürede iyileşir kızım..eşim çıldırmış durumda bi beni hastaneye yatırıyo bi kızı..sağlıktan önemlisi yokmuş anladım....
niye bebek mi sevmiyorsun?sorumluluk almaktan mı korkuyorsun?rahatım bozulur diye mi endişeleniyorsun?hem senin isteyip istemenle olmuyor.allah verirse sen istemesen de o seni gelir bulur.yaşın gençse sağlığın sıhatin iyi ise hiç durma aile olmak çocuk olunca tamamlanıyor.çok şey kaçırıyor olabilirsin.
hamileliğin düşüncesi bile bunalıma sokuyor beni.
ama kocaya söz anlatamıyorum.
doğulu zaten çok çocuk istiyor.
ya ben nerden buldum bu adamı bilmiyorum.kara bela gibi o benim üstüme çöktü bende onun üstüne
iyice durgunlaştı o da bunalıma gircek
sıkılıyoruz ailecek sonumuz hayırlara inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?