bebek cinsiyet belirleme..

elara mesajımı aldın mı?senin bilgin vardır erken ergenlik ile ilgili bilgisi olan var mı?burada kızı olan çok bi sorayım dedim.senin boyun kaç elara bi de kaç yaşında ilk adetini gördün.

ne dense haklısınız valla
inşallah isteyen herkesin olsun.hepsine dua ediyorum
hepinizide sefiyom ama takılamayacam ben burda artık.
üzülüyorum farkında olmadan kendi beceriksizliğime

buraya bi kere dadanan bidaha bırakamıyor .yazmasada mutlaka takip ediyor
mesela burdaki arkadaşların cogunu tanıyon acaba hamile kaldılarmı ,cocuklarının cinsiyeti ne diye mutlaka merak edip bakcan:)
burda yazılanlardan dolayı vizcdan azabı cekiyorsan evindeki net baglantısını kapattır bence

sana maşallahhh cok sevindim
kızın içinde cok gecmiş olsunn

kırmızı -pembe çıktı ,çıktıda çıktıda çıktı............

hakkında hayırlısı olsunn
nezamn gitcen tekrar doktora??? cok merake diyorum sneinkini.ama erkek bence yaaa

ohoo böle düşünürsekk burda kimse giremez burayaa
bak karabibere oglu oldu onla ugraşmaktan giremiyor
sen dogurunca buraya herzaman geleceginimi sanıyorsun:)
ben hamileyken girerim ama cocuk dogunca bu kadar cok sık girip ilgilenemem insanlarla.olması gerekende budur zaten.

ezelmi yöntemleri uyguluyorr
bacım o yöntemelri uygular gibi yapıp saldım cayıra yapıyor.
burda yöntemmleri ciddiye alıp tam anlamıyla uygulayan momof ve berra var
momofun ogluş geliyor.inşallah berranınkide gelir.

nere kapatıyonuz biz nolacağız

ben dogurana kadar hamile kalamaya calış cnm:)

can parçam senin bebğin hamile kaldığında dört aylıkmıydı nasıl cesaret ettin sen dieti çok sıkımı yaptın bizede fikir versene zamanımız yaklaşıyo

OOOOOO ben ağustosa kadar 6-7 aylık hamile olurum inşallah :)))
sendne isim isterim bu seferde

ezelmi yöntemleri uyguluyorr
bacım o yöntemelri uygular gibi yapıp saldım cayıra yapıyor.
burda yöntemmleri ciddiye alıp tam anlamıyla uygulayan momof ve berra var
momofun ogluş geliyor.inşallah berranınkide gelir.

inşallah cnm. valla ne yalan söyliyeyim çok istiyorum oğluşum karnımda olsun ama rabbim inşallah dualarımızı kabul etmiştir. sen böyle tam anlamıyla uygulayan diye yazdığıda çok heyecan yaıyorum . inşallah çabalarımızın karşılığını alırız.

elara mesajımı aldın mı?senin bilgin vardır erken ergenlik ile ilgili bilgisi olan var mı?burada kızı olan çok bi sorayım dedim.senin boyun kaç elara bi de kaç yaşında ilk adetini gördün.

himalia benim kızımda var demişti doktor erken ergenlik 8 yaşında gögsü hafif şişmişti sonra düzeldi şimdi 11 yaşında 155 boyu daha adet olmadı boyu çok hızlı uzuyo

ezel yapmıyomu ben ne zaman görsem herkese bişeyler anlatıyo yeşil çay nasıl içilir kuru incir ne bilem desene sadece anlatıyomumuş hımmmmmmmmmmmmm bende yapıyo sanıyodum

bravo valla nasıl tam olarak yaptın berracım
ben bu konuda zayıfım gerçekten birini yapıyorum biri kalıyor

ezel yapmıyomu ben ne zaman görsem herkese bişeyler anlatıyo yeşil çay nasıl içilir kuru incir ne bilem desene sadece anlatıyomumuş hımmmmmmmmmmmmm bende yapıyo sanıyodum

ezelin yaşındayken ben bebek nasıl oluyo onu yeni öğrenmiştim
oda tutmuş erkek bebek için uğraşıyo kasma kendini ilk bebeğin nede olsa :86:

buna en iyi örneklerden biride benim.girmesem bile yada yazmasam bile acaba kim hamile bebeğin cinsiyeti ne diye merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…