- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.321
ne yaptın canım ne zaman dr gitcen???
kızlar yine omuz omuzzyızzzz
sen nerelerdeydin kız?
ne dense haklısınız valla
inşallah isteyen herkesin olsun.hepsine dua ediyorum
hepinizide sefiyom ama takılamayacam ben burda artık.
üzülüyorum farkında olmadan kendi beceriksizliğime
arkadaşlar merhabalar...ben serumu yedikten sonra bayagı bi kendime geldim...bulant azaldı ve iştahım yerine geldi ..kızı rahatsız dün gece o da serum yedi..rotavirüsü dedi doktor bakalım inşallah en kısa sürede iyileşir kızım..eşim çıldırmış durumda bi beni hastaneye yatırıyo bi kızı..sağlıktan önemlisi yokmuş anladım....
kırmızı -pembe çıktı ,çıktıda çıktıda çıktı............
canım senın oğlan bakarsın huysuz bir bebek olur onla ilgilenmekten bize sıran gelmez sonra dersinki aammaaaann ben mi doğurtcam onları ne hallerı varsa görsünleranca kendi veletimle uğraşıyom uğraşamam başka kimseyle deyip buraları terkedersin hem sayfayı nıye kapatıyon burda veliahtların var daimi müşterilerin canım nirden buluruz bole sayfa bole arkadaslar
ezel bence sen kendini çok şartlandırıyosun canım takma ilk bebeğin şu sayfadakilerin yüzde ellisini yapsan oğlun olur dikkat ediyorum bir kızı iki kızı olanlar senin kadar azimle uygulamıyolar yöntemleri
nere kapatıyonuz biz nolacağız
ohoo böle düşünürsekk burda kimse giremez burayaa
bak karabibere oglu oldu onla ugraşmaktan giremiyor
sen dogurunca buraya herzaman geleceginimi sanıyorsun:)
ben hamileyken girerim ama cocuk dogunca bu kadar cok sık girip ilgilenemem insanlarla.olması gerekende budur zaten.
ezelmi yöntemleri uyguluyorr
bacım o yöntemelri uygular gibi yapıp saldım cayıra yapıyor.
burda yöntemmleri ciddiye alıp tam anlamıyla uygulayan momof ve berra var
momofun ogluş geliyor.inşallah berranınkide gelir.
ben dogurana kadar hamile kalamaya calış cnm:)
elara mesajımı aldın mı?senin bilgin vardır erken ergenlik ile ilgili bilgisi olan var mı?burada kızı olan çok bi sorayım dedim.senin boyun kaç elara bi de kaç yaşında ilk adetini gördün.
ezelmi yöntemleri uyguluyorr
bacım o yöntemelri uygular gibi yapıp saldım cayıra yapıyor.
burda yöntemmleri ciddiye alıp tam anlamıyla uygulayan momof ve berra var
momofun ogluş geliyor.inşallah berranınkide gelir.
inşallah cnm. valla ne yalan söyliyeyim çok istiyorum oğluşum karnımda olsun ama rabbim inşallah dualarımızı kabul etmiştir. sen böyle tam anlamıyla uygulayan diye yazdığıda çok heyecan yaıyorum . inşallah çabalarımızın karşılığını alırız.
ezel yapmıyomu ben ne zaman görsem herkese bişeyler anlatıyo yeşil çay nasıl içilir kuru incir ne bilem desene sadece anlatıyomumuş hımmmmmmmmmmmmm bende yapıyo sanıyodum
buraya bi kere dadanan bidaha bırakamıyor .yazmasada mutlaka takip ediyor
mesela burdaki arkadaşların cogunu tanıyon acaba hamile kaldılarmı ,cocuklarının cinsiyeti ne diye mutlaka merak edip bakcan:)
burda yazılanlardan dolayı vizcdan azabı cekiyorsan evindeki net baglantısını kapattır bence
tamam bende ok işaretlerininyönünü değiştiriyorum momof berra siz dieti nasıl yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?