bebek cinsiyet belirleme..

hoşgeldinnn
benden bu şekilde yöntem isteeyen cok oldu aktif katılanlara yolluyorum dedim.
onlara haksızlık olmaması adına komşun içinde yollayamam cnm
sen zaten bi cok şeyi biliyorsun ona yardımcı olabilirisn..

Elaracımmm canım ya sağolasın ne güzel olmuş cetvelimmm. Bayıldım inşallahhhh böyle pembe pembe olsunnn

bişi degil cnm.inşallahh

elara eşinin yeni konumu hayırlı olsun allah devamına erdirsin.ben yükselen insanları hep seviyorum neden bilmiyorum.çalışkan azimli ve ne istediğini bilen insanlar olarak görüyorum.çok tebrik ederim.

tşklerr cnm.eşim bu işyerinde cok hızla yükseldi maşallahh.önüde cok acıkk yakında yurtdışı projeleri bile verilebilirmiş.patronu cok seviyor ve güveniyor.Allah bozmasın.

evet bi kac ay önce düşük yaptı.

aşkolsun biz bırakırmıyız burayıoğlanı doğurana kadar burdayız tamam biz bi kenara kıvrılırız sıramızı : bekleriz dimi kızlar

doktor arkadaşlar kız bebek yapmanın daha zor olduğunu söylüyor.

desene biz kolayı zor başarıyoz hamilelik nasıl gidiyo canım senın bebekte sana sürpriz yapmıştı alıştınmı oğluşuna bende haftaya gidecem doktora o zaman kesın netleşir benzettim dediği için doktor kaptırmıyom fazla kendimi

maaşallah bu ara kız taliplileri çok topik sanki erkek bebek üzerine yoğunlaşmıştı iyi oldu bole arayanlar aradıklarını bulur inşALLAH

evet sayfamız renkliydi zaten şimdi daha bi renkli oldu.içim dışım mavi yeşil olmuştu pembelelri gördükce içim acıldı yaw

haskenayı ben de merak ettim.pipiliyi bulan buradan uçuyor.o da bulmuştur.maşallah 3 kızı olan ve cesareti olan arkadaşlar hepinizin duaları kabul olsun.inşallah pipililerinize kavuşursunuz.

haskena daha hamiş degil cnm.bu sayfadan belki herkes gider ama haskena gitmez:)
o demirbaşı buranınnn

tabiki kesinlikle dua şart.bizim uyguladıklarımızla %60 şansımız var.

arkadaşlar merhaba,
ben yeni üye oldum .
8 yıllık evliyim , kez düşük ,3 kez aşılama ,2 tüp bebek yaptırdım .
kasım ayında tiorit çıktı ve aralıkta hamile olduğumu öğrendim ama salı günü düşük yaptım .
Dr. kromozom test yaptır dedi .
aranızda benim gibi olan var mı
sağolun

canim ya cok üzüldüm insallah bu sefer olursa saglikli bir hamilelik gecirirsin ... ve bebegini saglicakla alirsin kucagina..
zaten düsük yapmayan kadin cok az oluyor ....

çok teşekkür ederim.yani diyeceğim şuki diyetinden,duasından,ilişki öncesinde sonrasında yapılması gerekenleri hatmettim.ama nasip.rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin.

gecmiş olsun inşallah yakın zamanda tekrar hamile kalır ,bebegini saglıklı kucagına alırsın
triodi yüksekken hamile kalan arkadaşlarımzı varr.ama kromozom testi hakkında bilgim yok
akraba evliligimi sizdeki?

Son düzenleyen: Moderatör:
ya arkadaşlar ben vicdan azabı çekiyorum.koca hergün çocuk diye yalvarıyor.ben istemiyorum.psikolojim bozulacak sonuçta benim ya.
hele burda 3 kız 4 kız var erkek istiyorum diyenleri okudukça daha çok vicdan azabı çekiyorum.
bir kızım bir oğlum olaydı bu kadar üzülmezdim takmazdım belki.suçluluk duyuyorum.
benim gibi karı yok.
iki kızı olan mutlaka üçüncüyü deniyor.kocası istemeyen bile deniyo.benimki hergün yalvarıyo yapmıyom.
ben ne biçim karıyım ya.
psikoloğa gitcem ben.

elara sen hangi takviyeleri alacaksın banada sölermisin bide nerden alacağını sölermisin biliyorum sen böle hazırcılıktan hoşlanmıyosun ama senin mantığın hoşuma gidiyor riske atmak istemiyorum ph ölçerle yumurta takibi için ne kullanacaksın marka verirmisin korka korka soruyorum bütün gücümü toplayıp

hayırlısı ben de pek alışmış değilim.doğana kadar bekleyeceğim.

Çok geçmiş olsun allah bi daha göstermesin. Kromozom testini bebekten kaynaklanan bi anomali var mı yok mu düşük hangi sebeple olmuş onu bilmek için istiyorlar. O yüzden yapılması iyi olur bencede. En azından bebekten kaynaklıysa sorun bi daha ki gebeliğin sağlıklı olacak büyük ihtimalle senle alakası yok demektir. Umarım çabuk atlatırsın ve en kısa zamanda yeni bebeğine hamile kalıp sağ salim kucağın alırsın.

en önce senın iseğin önemli sen istiyosan düşünme yap derim ama istemıyosan hepten hamileliği sorun edersin kendine

hımm oglanı bulduktan sonra gideriz diyon yani.köprüden gecene kadar muhabbetii :)

ay aşkolsun insan kendine yapılan iyiliği hiç unuturmu, inşallah oğlum olursa sizi çok seviyorum ama sevgim kat kat artacağından emin olabilirsin benim kızım stardool manyağı elara onunda arkadaşları var orda kavga ediyoruz ben diyorum benim arkadaşlarım çok iyi o diyoki benimkiler didişiyoruz görmelisin eşimde allah akıl versin size dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…