- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.261
kesinlikle katılıyorum elara canım hiçbirşey yüzde yüz değildir tüp bebek bile ama bu sayfadaki bilgi ve yöntemler dışında bunlar bile yüzde seksen doksan allah hiçbir şeyi tamamen kullarına bırakmaz önce dua sonra yöntemler ve tevekk
ben geldim.elara senden bi ricam.var bi komşumun 4 kızı var erkek istiyormuş.bana geldi çekinerek sordu.siz nasıl yaptınız bi doktor falan mı var dedi.ben de diyet yapmıştım ama onun haricinde pek bişey denemedim dedim.o na senden söz ettim.kadın bilgisayardan anlamıyor.evde de yok.senin yöntemleri allah rızası için bu kasdıncağıza versek olur mu?bana atabilirmisin yönemlerini.kız hayır duası alırsın.inşallah olur.
Elaracımmm canım ya sağolasın ne güzel olmuş cetvelimmm. Bayıldım inşallahhhh böyle pembe pembe olsunnn
elara eşinin yeni konumu hayırlı olsun allah devamına erdirsin.ben yükselen insanları hep seviyorum neden bilmiyorum.çalışkan azimli ve ne istediğini bilen insanlar olarak görüyorum.çok tebrik ederim.
evet canım doğru söylüyorsun.sağlıklıysa tutunsun annesine,sanırım üzülmek çare değil elara.testi yarın yaptırayım ben.qwertin daha önceki hamileliği düşüklemi sonuçlandı?gündüz göremiyorum onu.
maşallahh maşallahh.inş hepinizinde 3 kızdan sonra 1 ogluşu olur.
ne yani siz şimdi ayrı topikmi istiyonuzzz.bu kapıdan cıkarsanız bidaha almam sizi içerii
anlaşılan senin yine gecen iyi gecmiş..
maşallahh maşallahh enerjine cnmm
aminnnn sagol cnmm.seninde cuman mübarek olsun.saglıcakla al kucagına oglunu inş.
doktor arkadaşlar kız bebek yapmanın daha zor olduğunu söylüyor.
maaşallah bu ara kız taliplileri çok topik sanki erkek bebek üzerine yoğunlaşmıştı iyi oldu bole arayanlar aradıklarını bulur inşALLAH
haskenayı ben de merak ettim.pipiliyi bulan buradan uçuyor.o da bulmuştur.maşallah 3 kızı olan ve cesareti olan arkadaşlar hepinizin duaları kabul olsun.inşallah pipililerinize kavuşursunuz.
kesinlikle katılıyorum elara canım hiçbirşey yüzde yüz değildir tüp bebek bile ama bu sayfadaki bilgi ve yöntemler dışında bunlar bile yüzde seksen doksan allah hiçbir şeyi tamamen kullarına bırakmaz önce dua sonra yöntemler ve tevekk
canim ya cok üzüldüm insallah bu sefer olursa saglikli bir hamilelik gecirirsin ... ve bebegini saglicakla alirsin kucagina..
zaten düsük yapmayan kadin cok az oluyor ....
aşkolsun biz bırakırmıyız burayıoğlanı doğurana kadar burdayız tamam biz bi kenara kıvrılırız sıramızı : bekleriz dimi kızlar
arkadaşlar merhaba,
ben yeni üye oldum .
8 yıllık evliyim , kez düşük ,3 kez aşılama ,2 tüp bebek yaptırdım .
kasım ayında tiorit çıktı ve aralıkta hamile olduğumu öğrendim ama salı günü düşük yaptım .
Dr. kromozom test yaptır dedi .
aranızda benim gibi olan var mı
sağolun
hımm oglanı bulduktan sonra gideriz diyon yani.köprüden gecene kadar muhabbetii :)
desene biz kolayı zor başarıyoz hamilelik nasıl gidiyo canım senın bebekte sana sürpriz yapmıştı alıştınmı oğluşuna bende haftaya gidecem doktora o zaman kesın netleşir benzettim dediği için doktor kaptırmıyom fazla kendimi
arkadaşlar merhaba,
ben yeni üye oldum .
8 yıllık evliyim , kez düşük ,3 kez aşılama ,2 tüp bebek yaptırdım .
kasım ayında tiorit çıktı ve aralıkta hamile olduğumu öğrendim ama salı günü düşük yaptım .
Dr. kromozom test yaptır dedi .
aranızda benim gibi olan var mı
sağolun
ya arkadaşlar ben vicdan azabı çekiyorum.koca hergün çocuk diye yalvarıyor.ben istemiyorum.psikolojim bozulacak sonuçta benim ya.
hele burda 3 kız 4 kız var erkek istiyorum diyenleri okudukça daha çok vicdan azabı çekiyorum.
bir kızım bir oğlum olaydı bu kadar üzülmezdim takmazdım belki.suçluluk duyuyorum.
benim gibi karı yok.
iki kızı olan mutlaka üçüncüyü deniyor.kocası istemeyen bile deniyo.benimki hergün yalvarıyo yapmıyom.
ben ne biçim karıyım ya.
psikoloğa gitcem ben.
hımm oglanı bulduktan sonra gideriz diyon yani.köprüden gecene kadar muhabbetii :)
nahanayı aldım kızlar ohhh birde yürüyüş yaptım nasıl iyi geldi, şimdi 10 dk. süreyi doldurmaya çalışıyorum...
nahanayı aldım kızlar ohhh birde yürüyüş yaptım nasıl iyi geldi, şimdi 10 dk. süreyi doldurmaya çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?