bebek cinsiyet belirleme..

kızlar benim kızlar sıra bekliyo yeter bilgisayarı bize ver diyolar malum bugün cuma haftaiçi izin vermiyorum arada ellerinden alırım sonra görüşürüz iyi eğlenceler

cnm neden böyle düşünüyorsun
inan burda herkesin mesajına cvp yazılmıyor bile,helee sadece slm arkadaşlar dendigi zaman biride cıkıp A.s demiyor:)
bende cogu zamaan slm veriyorumdum benimki bile alınmıyordu:)
ben farkınysanız artık direkt alıntı olayına gidiyorum selam sabah vermedenn

böyle düşünme canım ya kimse kasti bişey yaptığını sanmıyorum atlanıyo özellikle kalabalık oluncada karışıyo , hamilesin bu tür şeylere takılma
bi dahaki seferede sen alma selam :))

Altın kaplamaada olsa olmayınca olmuyorrr bacımm
önemli olan işlevi.kocana söle o boş tenekeyi işlesin bi güzelll ,kullanışlı hale getirsinn

dün hürrem sultanla ılgılı forumlarda dolasırken adamın bırı şu lafı yazmış dünya kadar malın olacağına fındık kadar .mın olsunnn
Ben demedım onlar demıs anladınızmıııııııı hepsını yazamadım ama yani önemli olan cinsi deil işlevii bızlerde de o fındık kadardan var eee ne duruyoruzzz

ecce gelmişşşşş

.

hiç güleceğim yoktu :90:
elaracım son mesajımı okudunmu canım ya...yum bulamadım...ciddi ciddi deniycektim vallakısmet değilmiş....:84:

kızlar ben çıkıyorum girebilirsem yarın tahlil sonuçlarımı yazarım size giremezsem artık pazartesi görüşürüz inşaAllah öpyorum hepiniziiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…