bebek cinsiyet belirleme..

Güle güleeeeeee kendıne we ıpeğine iyi bak inşşş guzel haberlerle gellllllll:81::81::81::81:

kızlar ben çıkıyorum girebilirsem yarın tahlil sonuçlarımı yazarım size giremezsem artık pazartesi görüşürüz inşaallah öpyorum hepiniziiiiiiiii

:18::96::83::83::83::83::83:canım yaaaa kusura bakma banada bazen oluyo yazıyombakıyomkı cevap yok cıkıyom küsmüyom ama yaaa sende küsme

elaram senı gulerken görmek ne güzel hıc gulmuyon mahıdevran gıbısın

ne zaman sıkılırsan ben burdayım beklerım canımmmmpsıkıyatrıs ece fındık

ay ben o dizide mahidevrana gıcık oldum.ama kadın haklı.ben olsam padişahı öldürürdüm heralde..ne zormuş o zamanlar...kocana karı beğen yolla koynuna.perşembe sıra sende
padişah karısı olmak istemezdim

Ben buraya uğramayalı baya zaman olmuşşş ne kadar ilerlemiş topik BU ARADA DOKTORA GİTTİM YUMURTA TEMBELLİĞİ VAR DEDİ KLOMEN VERDİ KULLANDIM YARIN DOKTORA GİDİCEM DUA EDİN BÜYÜMÜŞ OLSUNLAR

Son düzenleme:
Valla böyle bi konu açılmışken benimde söyliyceklerim var ben buraya girince baştan sona kim ne yazmış hepsini okuyorum özellikle sabah olan arkadaşlar geçmişi pek okumuyolar akşamları bazen bişeyler yazıyoruz bitane cvp gelmiyo buda beni üzüyo eğer bişeyler paylaşıyosak kim ne yazmış ne demiş okumak lazım ama bazıları çok bencil sadece kendi için katılıyo buraya söyliyceklerini söylüyo alıcakları cvp ları alıyo sonra çekiyo gidiyo bu çok bencilce ya hani bazı arkadaşlara diyiliyoya hamile kaldıktan sonra gelmiyolar diye böyle yapılınca niye gelsinlerki artık paylaşcak bişeyleri kalmadı diye düşünüyolardır şahsen ben öyle düşünüyorum bende yöntem falanda olmadığı için paylaşcak bişeyimde yok neyse canları saolsun bende artık okumuycam saatlerce gözlerimi patlatıyorum nasılsa benim için bişey yazılmıyo ne okuyosam bende anlamadım yani
yaprak şu epidural doğumu anlatsana kız nasıl oluyo bide maliyeti neka:26:
Valla can parçam şuan ne kadar hiç araştırmadım ama tahminen söyleyim 2500 falan tutar sanırım belden bi iğne yapıyolar sancısız syrederek yapıyosaun doğumu riskli falan diyolar ama şimdiye kadar kimsede bişeye rastlanmamış özel anestezi uzmanları yapıyo iğneyi ben memnun kalmıştım yine öyle düşünüyorum hayırlısı bakalım

Canım sen epidural sezeryan mı normal mi yaptın daha önce ?

Bi de herkes aynı konudan dertli bugün bende sabahtan kimsenin cevap vermediği konusunda sitem etmiştim demek ki genel bi sorun muş.

selamlar.. bu akşam eşim çalışıyor bende eve hamiş bir arkadaşımı davet ettim,, nahananın suyunuda dökmedim arkadaştan rica edicimm,nahana testi için , bebişi kız bakalım nasıl renkler aliciz...tabi ben tekrar yapıcam testii

ha bu arada gelecek hafta içi kesin gidiyorum 4 boyutluya..

Slm kızlar yaprakıcm ya renkrenk nolur cnm öle dusunmeyın

ınan hepımız bırbırımıze cok sevıyoz

kendı adıma ben öleyım sızde ölesenız emınım....

selam kızlar, ben epidural normal doğum yaptım. doğuma kadar seyrediyosun kısmı doğru ama doğum esnasında hissediyosun tabiki,anestezi uzmanına güveniyosanız yapın riskli bi işlem,ben doğuma yakın yaptırdım onca sancıyı çektim, bilsem böyle rahat olcağını baştan yaptırırdım.iğneden sonra sadece karıncalanma ve biraz kaşıntı hissettim karnımda,ne ağrı ne bişey bir buçuk saat sonra doğdu oğlum,ama doğumda etkisi azalmıştı, baya hissettim e okadar olcak tabi..bende sonra bel ağrısı oldu 1 ay epiduralden mi bilmyorum, ama kiminde hiç yanetkisi olmuyo..ben tavsiye ederim..
yalnız anestezi uzmanıyla görüşün derim ben..benden 2 ay sonra görümcem doğum yaptı aynı hastanede ikinci doğumu, anesstezi doktoru farklıymış adam deneme dozu yapıp gitmiş,bütünn sancıyı çekti kadın,bi işe yaramadı yani..

aaaa ne guzel cnm ıns dogru sonuc cıkar...

ya rıskıde cok benım ıkı akrabam yaptı ama

bırı bır hafta sonra bas agrısı ve bayılmayla

1 hafta yogun bakımda yattı bırıde felc olma rıskı atlattı 3 gun

bacaklarını hısetmedı....cok ıyı arastırın derım doktorunuzu....

Valla ben hiç bişey hissetmedim ne karıncalanma nede sancı bu iğne zaten 3 4 santimden fazla açılmalarda yapılmıyo çok önce yapılıyo ve açılan damar yolundan bu sürekli tekrarlanıyo belden bir doz yapıyolar ama koldan sürekli yeniliyolar ben memnun kaldım tavsiye ederim düşünenlere doktor araştırması değilde bencede iyi bir hastane seçimi önemli

ben normal doğum yaptım epıduralı denemedım ama bıldığım kadarıyla normalden daha uzun suruyormus.ağrıyı hıssetmedığın için nezaman ıkınacagınıda anlamıyormussun dr soyluyormus sımdı ıkın dıye buda doğum suresını uzatıyormus.bırde epıduralın ehıl kısıler tarafından yapılması gereklıymıs.bazıları agrılarını hıssettığını soylıuyor.rısklerıde fazlaymıs ama bır yontem sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…