bebek cinsiyet belirleme..

valla yaprak ben okuyorum hatta 7 de kimse olmuyo ama fazla tanımadıklarıma laf atmıyorum şimdilik onlarlada konuşurum inşallah tanışınca

ay bernil benim kız gibisin keşke kar yağsa okul tatil olsa diyo niyetleriniz farklı ama duanız aynı canım

ewet cnm ya ınankı ben bu seneye kadar

hastalık bılmezdım tam turust olsamda hafıf atlatırdım

kendım ama bu kış ıkıncıye grıp olcam heralde her yerım agrıyoo

ewet cnm ya ınankı ben bu seneye kadar

hastalık bılmezdım tam turust olsamda hafıf atlatırdım

kendım ama bu kış ıkıncıye grıp olcam heralde her yerım agrıyoo

dikkat et canım kendine ben bir haftadır gribim çok kötü yatılı misafirim vardı allahton son günlerde grip oldum yoksa misafir falan kaldıramazdım kar yağarsa gerçekten hastalıklar azalıyo

dikkat et canım kendine ben bir haftadır gribim çok kötü yatılı misafirim vardı allahton son günlerde grip oldum yoksa misafir falan kaldıramazdım kar yağarsa gerçekten hastalıklar azalıyo

ewet cnm ıns söle bır yagarda

mıkroplar ıyıce kırılır...

tamam canım benim sürem doldu bende gönülçeleni seyredim bari hasret güzel kız dimi ben çok beğeniyorum sonra gelirim görüşürüz

ben 3,4 cmde hastaneye gittim zaten hatta doktor geri gönderir belki diyodum meğer doğum başlamış:) 7cm olmuştu istedim epidurali,hiç hareket etmessen yapıyolar tabi işinin ehliymiş Allahtan, o an düşünemiyosun risk falan..yaptırmayı düşünenler baştan yaptırsın diye dedim
bi de ıkınmayı fln hissetmemek diye bişey olmadı bende,fazlaıyla hissettim,hatta doktor oturmadan yüzümün halinden anladı hissediyosan ıkın dedi oturduğu anda ikinci ıkınmada doğdu:) dikişlerde acıyınca tekrar ilaç vermişlerdi

Ben ilk oğlumu normal ikincisini epidural anesteziyle normal yaptım yani iki türlüsünüde biliyorum. Mutlaka epidural yaptırın hiç ağrı hissetmiyosunuz hem öyle ıkınma falan beklemiyosun ben yapıldıktan sonra öyle sohbet ettik baya doktorumla hemşireyle falan sonra bi ağırlık var doktor bey dedim ve doğdu oğlum acı hissetmesende ağırlık olarak hissediyorsun bebeğin geldiğini. Dolayısıyla süre iğnasize göre uzamıyor. Benim ikiside aynı sürdü hi,ç düşünmeyin yaptırın.

aynen ittiren bi ağırlık hissi olmuştu..ne çabuk geçiyo zaman ya,insan unutuyo:)
senin 3.geliyo galiba,hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla kız olur 2 tane oğlandan sonra iyi cesaret maşallah
ben de bi tane var 2 yaşını geçti daha yeni yeni gündüz biraz rahatım gece hala felaket:)
düşündükçe 2. çok zor

fıregırl sen ekimde mı kalmıstın kac aylık oldu cıns.bellımıydı ense ölçtulermı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…