- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.481
iyi akşamlar kızlar ben geldim nasılsınız fazla kalmıycak benim kızlarla anlaştık 8 gibi bırakıcam
hoşbulduk canım sen nasılsın bernil
ay ınan hıc halım yok ama acılayım dıye
az otrdum basına offff kar yagsasa
söle mıkroplar kırılsa bı yaa
ay bernil benim kız gibisin keşke kar yağsa okul tatil olsa diyo niyetleriniz farklı ama duanız aynı canım
dörtlü sonucum 186:1 çıktı pazartesi amniyosentez yapılacak hiç iyi diilimm allaha emanet olun...
ewet cnm ya ınankı ben bu seneye kadar
hastalık bılmezdım tam turust olsamda hafıf atlatırdım
kendım ama bu kış ıkıncıye grıp olcam heralde her yerım agrıyoo
dikkat et canım kendine ben bir haftadır gribim çok kötü yatılı misafirim vardı allahton son günlerde grip oldum yoksa misafir falan kaldıramazdım kar yağarsa gerçekten hastalıklar azalıyo
haskenadan ses yok dimi kızlar inşallah ciddi bişey yoktur merak ettim iyice
dörtlü sonucum 186:1 çıktı pazartesi amniyosentez yapılacak hiç iyi diilimm allaha emanet olun...
Valla ben hiç bişey hissetmedim ne karıncalanma nede sancı bu iğne zaten 3 4 santimden fazla açılmalarda yapılmıyo çok önce yapılıyo ve açılan damar yolundan bu sürekli tekrarlanıyo belden bir doz yapıyolar ama koldan sürekli yeniliyolar ben memnun kaldım tavsiye ederim düşünenlere doktor araştırması değilde bencede iyi bir hastane seçimi önemli
ben 3,4 cmde hastaneye gittim zaten hatta doktor geri gönderir belki diyodum meğer doğum başlamış:) 7cm olmuştu istedim epidurali,hiç hareket etmessen yapıyolar tabi işinin ehliymiş Allahtan, o an düşünemiyosun risk falan..yaptırmayı düşünenler baştan yaptırsın diye dedim
bi de ıkınmayı fln hissetmemek diye bişey olmadı bende,fazlaıyla hissettim,hatta doktor oturmadan yüzümün halinden anladı hissediyosan ıkın dedi oturduğu anda ikinci ıkınmada doğdu:) dikişlerde acıyınca tekrar ilaç vermişlerdi
Ben ilk oğlumu normal ikincisini epidural anesteziyle normal yaptım yani iki türlüsünüde biliyorum. Mutlaka epidural yaptırın hiç ağrı hissetmiyosunuz hem öyle ıkınma falan beklemiyosun ben yapıldıktan sonra öyle sohbet ettik baya doktorumla hemşireyle falan sonra bi ağırlık var doktor bey dedim ve doğdu oğlum acı hissetmesende ağırlık olarak hissediyorsun bebeğin geldiğini. Dolayısıyla süre iğnasize göre uzamıyor. Benim ikiside aynı sürdü hi,ç düşünmeyin yaptırın.
korkma inşş iyi cıkar ama senın o hahlılını bu gune kadar görmeyende suççççdörtlü sonucum 186:1 çıktı pazartesi amniyosentez yapılacak hiç iyi diilimm allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?