bebek cinsiyet belirleme..

tmm cnm merakla bekliyoruz sonucuuu

aynen cnm benımkıde mutfagı topluyo

demın yedıklerını makıneye yerlestırıyo

bıtırınce alcaköle anlanstık bızde

oohhh ne güzell.kız olsunda çamurdan olsunnn

dörtlü sonucum 186:1 çıktı pazartesi amniyosentez yapılacak hiç iyi diilimm allaha emanet olun...

cnm cok üzüldümmm.ama biliyorsunki bu tarama testleri %100 kesin sonuclar vermiyor
kesin sonuç için amniyosentez yaptırmak gerekiyor ki sende yaptırcakmışsın.inşallahh ordada bişi cıkmaz cnm.

epidural normal dogumdan bahsedilmiş.bende oldum cok memnun kaldımm
saat 12 de epidural aldım 3 cm ken.4 de kızım dogdu.hiç sancı cekmedim.
dogum anındada sancı cekmedim ama ıkınma hissim oldu.
hani sanki kabız olursunda büyük ıkınırsınız kakanın cıkması için.işte aynı öle bi his geldiii ben tüm kuvvetimle ıkındım ve kızım dogduu
2.cocugum olursa yine epidural olurum inş.

dörtlü sonucum 186:1 çıktı pazartesi amniyosentez yapılacak hiç iyi diilimm allaha emanet olun...
Canım şimdiden sıkma canını iyi düşün iyi olsun inş. bişey çıkmaz

Sen biraz kandırılmışsın canım kusura bakmada benim ilk doğumumda da öle oldu gittiğimde 5 cm açılmıştı yarım saate kalmadı bebeğin geldiğini hissettim iğne için geç kalındı tam doğum esnasında iğne yaptılar ama ben sancıyıda acıyıda çektim parasını almak için oldu sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:

kandırılmak değilde ben istedim o anda artık nefes alamadığım için ,o şekilde nekadar sürceğini bilemiyosunki benim 1 saat 40 dak sonra doğdu..hatta doktorum niye bekledin epidural için bu kadar dedi,ne biliym sanki on kere doğurmuşum ya yaparım zannettim ama nefes alamayınca korktum..bi de benim bayılmayla ilgili bi rahatsızlığım vardı oanda aklıma o geldi ve istedim.ikincide direk yaptırcam kısmetse:)

Aynen anlatma ayrı bi kabiliyet sanırım ya olay budur işte

bende 11de hastaneye yattım 4 cmken, 15.40da doğdu,aynı sürede olmuş demekki hatta aynı günmüydü kız seninki 17siydi benim oğlan

bende 11de hastaneye yattım 4 cmken, 15.40da doğdu,aynı sürede olmuş demekki hatta aynı günmüydü kız seninki 17siydi benim oğlan

bizim dogum aslında 17 siydi.ama bir gün önce dogdu sunni sancıyla.kendi sancımı bekleseydim 1 gün sonra dogardıı
ama 7 cmden sonra nasıl epidural yaptılar sana ya.cok riskli ve gereksiz olmuş aslında
ben doktora gittigimde 2 cmm acıklık vardı.regli sancısı gibiydii.
hastaneye yattım sunni sancı baglandı yarım saat sonra filan 3 cm acıklık oldu.cok az sancı cektim ama şiddetelri fazla geldi bana:)
dayanamam ben epidural alcam dedim eşime.anestesi uzmanını cagırdık hemenn igne yaptılarr rahatladımm

selam kızlar nasılsınız??
bugün kırmızılar geldi sonunda hadi bakalım yeni dönem başladı haftaya çalışmalar başlar allahın izniyle.kızlar bu epiduralden bahsedince valla benimde çanım çekti oğlumda doktorun ısrarlarıyla sezeryan oldum.yaa ben ikinciyi normal doğum istiyorum hemide epidural olur mu sizce??bilen var mı??

benım de geldı gelecekk kapıyı zorluyoooooooo az kaldı önden haberci yolladı bileeee

İyyiz canım sezeryandan sonra olurmu ben hiç bilmiyorum valla ama büyük rahatlık herkese tavsiye ederim yani

olmazzzzzz benımde 1. sezryandı sonra akrabalar catır catır vık demeden dogurup ayaga kalkınca ben de dedım normal yapayım dr .bey nooooooooooooolur ama olmaz dedııı ıkınmalar sırasıda oncekı dıkıs yerlerı acılıp hayatı tehlıke yaratıyomuş korktummmmm

fıregırl sen ekimde mı kalmıstın kac aylık oldu cıns.bellımıydı ense ölçtulermı
kızlar sanırım fıregırl yok acaba kac haftalık oldu cocugu bılen warmııııııııııı burda da bırınden amınıyo suyu aldılar da

benım de geldı gelecekk kapıyı zorluyoooooooo az kaldı önden haberci yolladı bileeee

iyi hadi hayırlı olsun o zaman

İyyiz canım sezeryandan sonra olurmu ben hiç bilmiyorum valla ama büyük rahatlık herkese tavsiye ederim yani

ben de bilmiyorum ama çok istiyorum böyle anlatan olunca.

yaa sorma doktor benim gözümü korkuttu ilkinde benim oğlan biraz iriydi başı çıksa omzu takılır falan dedi yok çok dikişin olur dedi.ben bekledim son güne kadar belki sancı gelir diye ama paşamızın yeri rahattı herhalde çıkmak istemedigerçi benim yengem 30 sene önce ilk oğlunu sezeryanla doğurdu arkasından 4 çocuğu normal yaptı hemde köy yerinde.böyle örnekler çok aslında da doktorlara bakarsan hiçbişey yaptırmazlar.

vala canım riskliydi ama ozaman okadar gerekliydiki anlatamam :) sonraki ağrı pek adet sancısına benzemiyo dayanamadım işte çürük çıktım

benim annemin yengesi 33 sene önce sezeryan yapmış, 2 sene doğum yasak demiş doktoru,1 sene sonra ikinci kızını yine sezeryanla dünyaya getrmiş ondan 4sene sonrada ikiz oğulları olmuş tabi yine sezeryanla..eskiden sezeryandan sonra normale izin vermiyolardı şuan durum ne bilmiyorum..

kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......bunu gordum deneyen warmı dogrumu acaba eeeee ben kız senesıne gırmısım taa 2014 e kadar artık torunumla bereber buyurlerrrr

aman ecce boş ver onu.sen daha ordamısın.biz o yöntemi çoktan eskittik
inan amniyosentezin temiz çıkacak canım.buna kalben inanıyırum...üzülme dedi dersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ecce sende geçmişi okumuyanlardansın heralde daha bikaç gün önce burda konuşulup hesaplamalar yapılıyodu kaçırdın sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…