- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.821
yok daha var bernil ihtiyaçları alacam bulunsun elimin altında nasipse haziran gibi düşünüyorum ama dördüncü çok zormuş ya offfffffffffff diyorum dördüncü çok tuhaf geliyo
ewet cnm hafta sonu malesef böle oluyoo
burasıı..artık yarın acısını cıkarırız bızde
bende sımdı geldım dısardan bı bakıyım dedım
bugun neler yazılmıs ama cıdden kımse pek yazmamıs rengınden baskaa
Bu aksam dunku kadar cok oturamayacam
sımdıden cok uykum var gece gec yattık
sabah erken kafa sersem gıbı
bugun dogum gunumdu kızlar ayrıca bır yas
daha yaslandım....
hos geldın cnm GECMIS sayfaları okursan yontemlerı anlarsın cnmmerhaba arkadaşlar,
bende buraları yeni keşfediyorum önccelikle:)
bu cinsiyet belirleme nasıl oluyor ya biri banada anlatsın lütfen:)
ben daha yeni evliyim ama çocuk istiyorum allah kısmet ederse,ilk çocuğumun erkek olmasını çok isterim bunun için özel birşey yapmam gerekirmi yani :)?????
valla bernil bende ara ara girdim anaaaaaaaaaaaaaaa hep ve tek ben yazmışım dedim yazmayım diyorum tutamıyorum kendimiGündüz bekçisi oldum diyorum ya tükkanı elara kapatmış bende açtım
saolun bernil ve rengin iyi sayılırım, herkes uyudu biraz bakayım dedim forumda ne var ne yok diye, oda bir yandanda yarına yemek hazırlıyorum(
Bernilcim doğum günün kutlu olsun canım, nice senelere, herşeyin gönlünce olduğu bir sene nasip etsin allah
massallah cnm aksamdan yemek calısıyormuusun?saolun bernil ve rengin iyi sayılırım, herkes uyudu biraz bakayım dedim forumda ne var ne yok diye, oda bir yandanda yarına yemek hazırlıyorum(
bernilcim doğum günün kutlu olsun canım, nice senelere, herşeyin gönlünce olduğu bir sene nasip etsin allah
allah hayırlı uzun ömür versin canım inşallah yeni yaşında oğlunuda alırsın inşallah
kızlar hatira nasıl ölçmüş vajinal ph merak ettim 5 çıkmış sanırım aslında bu değer alkali olması yönünde bir şey yapılmazsa normal bir değer çünkü doğal yapısı asidik.
Bende spermleri ölçtüm gizli bir operasyon sonucu:))) 8.5 'un üstü ama skala oraya kadar olduğu için ne kadar üstü anlayamadım.
Bu arada haskena dan haber yok dimi,
ya kızlar çalışıyorum ya mecburen, pazar akşam yaptığım yemek iki üç gün idare ediyor, barbunyayı ıslamıştım onu yapıcam, akşam gelincede pilavı yaparım hemen tamamdır
sagol cnm 32dogum günün kutlu olsun bernil kac oluyorsun ??
oh afıyet olsun cnmya kızlar çalışıyorum ya mecburen, pazar akşam yaptığım yemek iki üç gün idare ediyor, barbunyayı ıslamıştım onu yapıcam, akşam gelincede pilavı yaparım hemen tamamdır
kızlar ben çıkıyorum yarın okul var malum namazdan sonrada uyumuyorum yarın görüşürüz inşah oooooooooooooooooooooffffffffffffffff yarın temizlik günüm haftasonu kamyon çapmış gibi oluyo ev ama her odayı süpürdüğümde girerim nete merak etmeyin iyi geceler rüyanızda beni görün tamammı iyi geceler
ewet cnm bencede zaten dıyetıde
bunun ıcın yapıyoz yukselsın dıye dımı
bıde yumurtlama gununde daha yuksek cıkıyo
7 bucuk felan ben ölcmustum normalde 5 bucuk felan
ewet cnm ya haskenadan ses yok ınss önemlı bısey yokdur....
nasıl ölçtün sen bernilcim,
iyi geceler renginn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?