bebek cinsiyet belirleme..

cnm dıjıtal ph ölcer aldım onla

anladım saol canım, ben vajinadan sıvı alma konusunda sorunluyum cidden, beceremedim bir türlü ölçmeyi, benim aldıklarım kağıt gerçi, dijitaller kadar hassas değil,

hatta üzerinde ph ı yazan bazı sıvılar için denedim, ph ı daha az gösteriyor

sağol canım....ama anne baba çalışıyosa çocuk büyütmek zor oluyo..ev hanımı olsam kesinlikle düşünürdüm...

canım 3. düşünmüyorum...eşimde bende çalışıyo ve çok zor oluyo çocuk büyütmek...eşimde 2 çocuk ideal diyo..

nisancım merhaba öncelikle, çalışınca öyle oluyor biz ikinciyi yapalım diye zor karar verdik, hatta benden çıktı fikir ve eşimi ikna ettim, artık hayırlısı olsun, inşallah bir prensesimiz var ikincilerimiz de erkek olur,

buarada geçmiş olsun

Son düzenleme:
sağol canım....ama anne baba çalışıyosa çocuk büyütmek zor oluyo..ev hanımı olsam kesinlikle düşünürdüm...

kesinlike katılıyorum vede çokta severim kalabalık aileleri, benim bir dez avantajımda annemde kayınvalidede burda değil, hani küçük bir işin için bile çocuğu bırakacak yerinin olmaması çok kötü.

Son düzenleme:
yarın bende kendımı ölceyımm nası yapcem kızzzzz tuwalet kagıdı gıbı sılcemmı aslında hepımız ölcsek yanı degerler deısıyımı ozellıkle 1 2 aydır dıyet yapanlar we 2 3 oglu olanlardan sonuc beklıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kızlar hepinize günaydıınnn

cumartesi tahlil sonuçlarını aldım doktoruma göstersdim durumu anlatıcam ama önce bir geçmişi okuyayım ne gelişmeler var (umut hamilemi yoksa haskenamı hamile :86:) öğreneyim...

Bu aksam dunku kadar cok oturamayacam

sımdıden cok uykum var gece gec yattık

sabah erken kafa sersem gıbı

bugun dogum gunumdu kızlar ayrıca bır yas

daha yaslandım....

nice yıllaraaaaaa

aynen çok severim kalabalık aileleri biz 3 kardeşiz o bile az geliyor bazen.benimde yanımda ne annem ne kayınvalide kimse yok anlıyorum seni bazen çok zor oluyor.

günaydın ezel
yaa sen önce neler olduğunu yazsaydın sonra okurdun geçmişi merak ettim ne dedi doktor.

İyi geceler kızlar, sayfalar pek ilerlememiş bu gece.

Nice senelere canım, inşallah seneye oğlunla kutlarsın doğum gününü..
sagol cnmmmmmmmmm

ınsss ıns rabbım tum ısteyenlere banada nasıp etsın cnm
gunaydın cnm hadı okuda anlat bakalım...

İns önemlı bır seyın yoktur cnm

cok tsk ederım cnm

ecce size de geçmiş olsun canım yaaa kış olunca çocuklarımız böyle oluyorlar üzülüyorum.
yaa ben de merak ediyorum bu ph ölçümünü.nasıl yapılır nerden alınır kız bebek için gerekli mi.acaba benimki kaç ayy çatlarım şimdi

elara sana özel msj atmıştım yaa orda asidik gıdaları göndermeni rica etmiştim canım canım göndermene gerek kalmadı güzel bir sitede buldum ben.ama diğer sorularıma cevap verirsen sevinirim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…