- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.841
cnm dıjıtal ph ölcer aldım onla
cnm ıyı dusun ıyı olsun
ıns olur ınssss ınan cnm... Eger olmazssada
denersın ıns bu yontemlerın hepsını uygulayıpta..
Bak bız 4.yu dusunuyoruZ 3 arkadas cnmm burda
Nisan 81 gecmis olsun kizina .. Biran once iyilesdin miniginde sende dinlebolirsin insallah ..
nisan 81 geçmiş olsun canım allah acil şifa versin allah gönlündekini versin eğer kızın olursa üzülme kızına arkadaş olur sana bir tavsiyede bulunmak isterim bir abla olarak kızında olsa oğlunda olsa bence üçüncü bebeği yap derim üç çocuk idealdir bence
canım 3. düşünmüyorum...eşimde bende çalışıyo ve çok zor oluyo çocuk büyütmek...eşimde 2 çocuk ideal diyo..
sağol canım....ama anne baba çalışıyosa çocuk büyütmek zor oluyo..ev hanımı olsam kesinlikle düşünürdüm...
nisancım merhaba öncelikle, çalışınca öyle oluyor biz ikinciyi yapalım diye zor karar verdik, hatta benden çıktı fikir ve eşimi ikna ettim, artık hayırlısı olsun, inşallah bir prensesimiz var ikincilerimiz de erkek olur,
buarada geçmiş olsun
yarın bende kendımı ölceyımm nası yapcem kızzzzz tuwalet kagıdı gıbı sılcemmıkızlar hatira nasıl ölçmüş vajinal ph merak ettim 5 çıkmış sanırım aslında bu değer alkali olması yönünde bir şey yapılmazsa normal bir değer çünkü doğal yapısı asidik.
bende spermleri ölçtüm gizli bir operasyon sonucu:))) 8.5 'un üstü ama skala oraya kadar olduğu için ne kadar üstü anlayamadım.
bu arada haskena dan haber yok dimi,
gecmıs olsun canım yaa benımkı 1 haftadır daha kendıne gelmedı sofrayı gorunce kusuyo 7 yasındasağüol canım kendimi geçtim kızım iyileşsin diye bekliyomm..
fıatı ne kadarrrrrrrrrcnm dıjıtal ph ölcer aldım onla
sana da geçmis olsunn:2::2::2::2:geçen hafta ben hastaydım çıkamadık bu haftada eşim hasta evin tadını çıkardık valla:82:
Bu aksam dunku kadar cok oturamayacam
sımdıden cok uykum var gece gec yattık
sabah erken kafa sersem gıbı
bugun dogum gunumdu kızlar ayrıca bır yas
daha yaslandım....
Bu aksam dunku kadar cok oturamayacam
sımdıden cok uykum var gece gec yattık
sabah erken kafa sersem gıbı
bugun dogum gunumdu kızlar ayrıca bır yas
daha yaslandım....
kesinlike katılıyorum vede çokta severim kalabalık aileleri, benim bir dez avantajımda annemde kayınvalidede burda değil, hani küçük bir işin için bile çocuğu bırakacak yerinin olmaması çok kötü.
Kızlar hepinize günaydıınnn
cumartesi tahlil sonuçlarını aldım doktoruma göstersdim durumu anlatıcam ama önce bir geçmişi okuyayım ne gelişmeler var (umut hamilemiyoksa haskenamı hamile :86:) öğreneyim...
sagol cnmmmmmmmmmİyi geceler kızlar, sayfalar pek ilerlememiş bu gece.
Nice senelere canım, inşallah seneye oğlunla kutlarsın doğum gününü..
gunaydın cnm hadı okuda anlat bakalım...Kızlar hepinize günaydıınnn
cumartesi tahlil sonuçlarını aldım doktoruma göstersdim durumu anlatıcam ama önce bir geçmişi okuyayım ne gelişmeler var (umut hamilemiyoksa haskenamı hamile :86:) öğreneyim...
cok tsk ederım cnmnice yıllaraaaaaa
aynen çok severim kalabalık aileleri biz 3 kardeşiz o bile az geliyor bazen.benimde yanımda ne annem ne kayınvalide kimse yok anlıyorum seni bazen çok zor oluyor.
Günaydın ezel
yaa sen önce neler olduğunu yazsaydın sonra okurdun geçmişi merak ettim ne dedi doktor.
Günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız ?? istanbul soğuk ve yağışlı
gunaydın cnmm BIZ IYIYIZ COK SUKUR SEn nasılsıngünaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız ?? Istanbul soğuk ve yağışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?