bebek cinsiyet belirleme..

sağol canım biz bugün evdeyiz zaten burada kar havası var çok soğuk bi yerde iyi oldu çıkmamamız benim kız hadi anne türk kahvesi yapalım dedi onu yaptık içiyoruz şimdi keyif yapalım biraz dimi:82:

naber hatıra kızın nasıl oldu ateşi düştümü hamilelik nasıl gidiyo sen bugün hiç uyuyamamışsındır dimi tekrar geçmiş olsun

evet canim iki gundur dogru durs uyuyamadim su icse kusuyor cok kotu elinde kovayla dolasiyor ben hamile degilim canim ama insallah olurum erkek bebege
hatıra kusura bakma bak allah söyletti seni nisan 81 ile karıştırmışım
şey,mey, hık, mık,kem, küm olur dimi arada böle şeyler

dun aksan turnosal kgidiyla vajinamin ph degerini olcmeye calistim sanirim 5 cikti erkek bebek icin cok dusuk deger degilmi arkadaslar bu turnosal kagidiyla olcumler nekadar guvenli dogrulugu

hadi kızlar gelin artık bende gündüz bekçisi oldum ya saate bakın nerdesiniz gece ikibuçuğa kadar oturursanız böle geç kalkarsınız
valla konuşsak daha devam ederdi heralde sabaha kadar
unutmadım canım ama çocukları karıştırıyorum ya allah gönlüne göre versin
bende varım aranızda arkadaşlar kızım olsun istiyorum bende:92::92::92:
ayy bunlar deli yaa gece gece ne konuşmuşar meydanı boş bulmuşlar resmen töbe töbeee

geceler loş meydan boş sohbet hoştu
kaynattık biraz keşke sizde olsaydınız dahada kaynardı eminim:84::84::84::84:

dun aksan turnosal kgidiyla vajinamin ph degerini olcmeye calistim sanirim 5 cikti erkek bebek icin cok dusuk deger degilmi arkadaslar bu turnosal kagidiyla olcumler nekadar guvenli dogrulugu

iyi akşamlar hatıra kimse yok napıyosun burda yalnız başına kız 5 te erkek bebek olurmu rejim yapman lazım hemen rejime başlaman lazım nasipse ne zaman düşünüyosun

hainler 12 e kadar bekledim sizi benden sonra gelmişsiniz sol tarafınız sızlamıştır eminim:84::84::84:

Selam kızlar, iyi sohbetler

Elera canım benim herif bu keçiboynuzundan hiç hazetmiyor gıcık ediyor beni. Pekmezini,kürünü değil de keçi boynuzunu çiğ tüketse sence bir faydası olur mu??

merhabaaa pazar pazar kimsecikler yok.kız elara bugün ortalıklarda hiç yoktu

insallah ogunlerde gelirde allah tum isteyenlerin gonlune gore versin

aminnnnnn

sağol canım biz bugün evdeyiz zaten burada kar havası var çok soğuk bi yerde iyi oldu çıkmamamız benim kız hadi anne türk kahvesi yapalım dedi onu yaptık içiyoruz şimdi keyif yapalım biraz dimi:82:
ohhh afiyet olsun analı kızlı ne güzel yaaa maşallah.

evet canim iki gundur dogru durs uyuyamadim su icse kusuyor cok kotu elinde kovayla dolasiyor ben hamile degilim canim ama insallah olurum erkek bebege

geçmiş olsun canım yaaa allah şifasını versin.

dun aksan turnosal kagidiyla vajinamin ph degerini olcmeye calistim sanirim 5 cikti erkek bebek icin cok dusuk deger degilmi arkadaslar bu turnosal kagidiyla olcumler nekadar guvenli dogrulugu

hatıra nasıl ölçtün bi anlat hele.nerden buldun ben de yapmak istiyorum ama nasıl???

Oğlak ve nisan geçmiş olsun kızlarınıza. Salgın var çocukları korumak lazım. Kin ne derse desin bağışıklıkları zayıf oluyor çocukların hele ki okula gidiyorsa daha zor. Vitaminle desteklemek lazım. Bizim doktor omega3 katkılı vitamin öneriyor ben de kullanıyorum her gün olmasa bile 2 günde 1.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…