- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.781
geçmiş olsun canım yaa valla çocuklarımızın hastalığı zor oluyor.hayırlısı olsun ama inşallah erkektir.
iyiyim canım sağol çıkıcam birazdan burda hava süper biraz hava alalım diyoruz ama ben geçmişi bitirip pc nin başından kalkabilirsem.koca başımda bekliyo hadi hadi diyeeşine de geçmiş olsun bu arada.
can parçam sende hamilelik öncesi teravetten gün aldınmı ve uyguladınmı
naber hatıra kızın nasıl oldu ateşi düştümü hamilelik nasıl gidiyo sen bugün hiç uyuyamamışsındır dimi tekrar geçmiş olsun
evet canim iki gundur dogru durs uyuyamadim su icse kusuyor cok kotu elinde kovayla dolasiyor ben hamile degilim canim ama insallah olurum erkek bebege
hatıra kusura bakma bak allah söyletti seni nisan 81 ile karıştırmışımevet canim iki gundur dogru durs uyuyamadim su icse kusuyor cok kotu elinde kovayla dolasiyor ben hamile degilim canim ama insallah olurum erkek bebege
hatıra kusura bakma bak allah söyletti seni nisan 81 ile karıştırmışım
şey,mey, hık, mık,kem, küm olur dimi arada böle şeyler
valla konuşsak daha devam ederdi heralde sabaha kadarhadi kızlar gelin artık bende gündüz bekçisi oldum ya saate bakın nerdesinizgece ikibuçuğa kadar oturursanız böle geç kalkarsınız
bende varım aranızda arkadaşlar kızım olsun istiyorum bende:92::92::92:unutmadım canım ama çocukları karıştırıyorum ya allah gönlüne göre versin
ayy bunlar deli yaa gece gece ne konuşmuşar meydanı boş bulmuşlar resmen töbe töbeee
dun aksan turnosal kgidiyla vajinamin ph degerini olcmeye calistim sanirim 5 cikti erkek bebek icin cok dusuk deger degilmi arkadaslar bu turnosal kagidiyla olcumler nekadar guvenli dogrulugu
nisan geçmiş olsun hayatım kızına benimkide hasta bugün toparladı azıcık 4 gündür ateş içinde
valla konuşsak daha devam ederdi heralde sabaha kadar
bende varım aranızda arkadaşlar kızım olsun istiyorum bende:92::92::92:
geceler loş meydan boş sohbet hoştu
kaynattık biraz keşke sizde olsaydınız dahada kaynardı eminim:84::84::84::84:
hainler 12 e kadar bekledim sizi benden sonra gelmişsiniz sol tarafınız sızlamıştır eminim:84::84::84:
insallah ogunlerde gelirde allah tum isteyenlerin gonlune gore versin
ohhh afiyet olsun analı kızlı ne güzel yaaa maşallah.sağol canım biz bugün evdeyiz zaten burada kar havası var çok soğuk bi yerde iyi oldu çıkmamamız benim kız hadi anne türk kahvesi yapalım dedi onu yaptık içiyoruz şimdi keyif yapalım biraz dimi:82:
evet canim iki gundur dogru durs uyuyamadim su icse kusuyor cok kotu elinde kovayla dolasiyor ben hamile degilim canim ama insallah olurum erkek bebege
dun aksan turnosal kagidiyla vajinamin ph degerini olcmeye calistim sanirim 5 cikti erkek bebek icin cok dusuk deger degilmi arkadaslar bu turnosal kagidiyla olcumler nekadar guvenli dogrulugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?