- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.801
evet canim iki gundur dogru durs uyuyamadim su icse kusuyor cok kotu elinde kovayla dolasiyor ben hamile degilim canim ama insallah olurum erkek bebege
dun aksan turnosal kgidiyla vajinamin ph degerini olcmeye calistim sanirim 5 cikti erkek bebek icin cok dusuk deger degilmi arkadaslar bu turnosal kagidiyla olcumler nekadar guvenli dogrulugu
naber kızlaar ben geldim
hoşgeldin gurbet güzeli hamilemisin
ben takviyelelrimi aldım.bitane eskik var sadece
gece aldıklarımı yollarım sana markalarıyla.
sen beni nasıl postalıcan gızzzz.
ben burdan gidersem hepiniz başka sayfaya postalanırsınız.sayfamı kapatırda giderim benn:79:
hoşgeldin canım
ben de okuyuculardanım bı muddet daha sessızce takıp edeyım dıyorum sızııııı sonra bende katılmak ıstıyorumm arkadaşlar eger benı de araıza alırsanızzzz memnun olurummmmmmm calıştıgım iicin sadece hafta sonları gırıyorum memnun oldum sızı tanıdıgıma
iyi akşamlar kızlar, elara canım sana özel msj atmıştım ya bioritmi öğrenmek için. bana kız demiştin. adetten sonra sık ilişkiydi bizim, cinsiyeti öğrenince haber vereyim dedim. dediğin doğru çıktı tatlım kız bebişim olcak hayırlısıyla
offffffff böyle çeşit çeşit şeyleri görünce bide alakasızlıklarını görünce hiç yapasım gelmiyo içimdeki ses dur dio
iy aksamlar arkadaslar benim kiz okuldan hasta geldi onunla ilgilenmekten 40 derece atesi ve istigfar ediyordu yatirdim hemen siteye girdim sohpete katilamadim sohbet koyuymus cay ve keke gec kalmisim
banada ayirdinizmi
naber kızlaar ben geldim
Hayırlı geceler kızlar nasılsınız??
Hayırlı geceler kızlar nasılsınız??
bizlerde iyiyiz ama yokk kimse
hoşgeldin berniz iyiyiz çok şükür kz sendemi gece kuşu oldun yoktun bugün
hoşgeldin canım,
güle güle büyüt bebeğini, hayırlı olsun, Elaranın bioritim hesabı diğer yöntemlere fark atıyor baksanıza, maşallah diyelim, hepimizde tutsun
canım zor karar gerçekten istiyosan dene tabiki, yöntemlerle tutturanlar var gerçekten moral oluyor onlar, neden olmasın diyor insan..
geçmiş olsun hatira, bizde de benim kız düzeldi ben hasta oldum, şimdi iyiym şükür, bu arada adamlarada iyi bakın, soğuk algınlığı onların sprem kalitesini etkiliyormuş
herkese iyi akşamlar kızlar
hosgeldın cnm nasılsın??herkese iyi akşamlar kızlar
geçen hafta ben hastaydım çıkamadık bu haftada eşim hasta evin tadını çıkardık valla:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?