bebek cinsiyet belirleme..

dun aksan turnosal kgidiyla vajinamin ph degerini olcmeye calistim sanirim 5 cikti erkek bebek icin cok dusuk deger degilmi arkadaslar bu turnosal kagidiyla olcumler nekadar guvenli dogrulugu

Canım çok düşük çıkmış acaba kullandığınız suyun ph ı çok mu düşük? Suyu sık tükettiğimiz için ph ı önemli. Bence denemeden önce iki ay diyet yap en az daha öncede söylemiştim gerçi

:82::82:
elara unuttunmu canım bende yavaştan hazırlıklara başlayim diyorum son ana sıkıştırmayim dimi

hoşgeldin canım,

güle güle büyüt bebeğini, hayırlı olsun, Elaranın bioritim hesabı diğer yöntemlere fark atıyor baksanıza, maşallah diyelim, hepimizde tutsun

offffffff böyle çeşit çeşit şeyleri görünce bide alakasızlıklarını görünce hiç yapasım gelmiyo içimdeki ses dur dio

canım zor karar gerçekten istiyosan dene tabiki, yöntemlerle tutturanlar var gerçekten moral oluyor onlar, neden olmasın diyor insan..

iy aksamlar arkadaslar benim kiz okuldan hasta geldi onunla ilgilenmekten 40 derece atesi ve istigfar ediyordu yatirdim hemen siteye girdim sohpete katilamadim sohbet koyuymus cay ve keke gec kalmisim
banada ayirdinizmi

geçmiş olsun hatira, bizde de benim kız düzeldi ben hasta oldum, şimdi iyiym şükür, bu arada adamlarada iyi bakın, soğuk algınlığı onların sprem kalitesini etkiliyormuş

ah ne istediğim e bir karar versem sanki beni bişey itekliyo gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…