bebek cinsiyet belirleme..

# eZeL_+
# berra10
# kardelen074
# bestembenim
# umut_11+
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar....geçmişi henüz okuyamadım,var mı güzel haberler.haskena geldimi?

günaydınnnn
yok canım geçmişe biraz bakabildim ama gelmemiş sanırım bence kızı hastalandı (
sen ne yaptın ??

# eZeL_+
# berra10
# kardelen074
# bestembenim
# umut_11+
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar....geçmişi henüz okuyamadım,var mı güzel haberler.haskena geldimi?

Selam kizlar,
Beril, dogum gunun kutlu olsun. Ailenle sevdiklerinle nice mutlu yillara..

Ezel, yeter okudugun, doktor ne dedi. Ben yatmadan yaz..

geldim geldimm meraklılar siziiiiiiiii hep sizmi çatlatacaksınız beni birazda ben çatlatayıımm

cumartesi sabahı hastaneye gittim sonuçlarımı aldık doktorumun odasına girdiiiiiiimmm sonra doktor sonuçlara baktıııı herşey normal dedi (çok şükür birazdan hangi tahlillerde ne değerler çıktı yazarım
) adetimin 12. günü yumurta takibine çağırdı 12. günü pazara geldiğinden 11. günü gidicem bakalım yumurtan kendiliğinden gelişiyormu dedi takip yapalım sonra sana ilişki günü veririm dedi sanırım büyük ihtimal glopen kullandıracak çünkü 11. günü yumutamın gelişeceğini sanmıyorum işte böyle kızlar

sevindim canım
iyi oldu bence gittiğin en azından yumurtanı takip edebileceksin ???
ne zamana geliyor 11. gün

senı umutu ezelı boncugu elaray I HERKESIIIIIIIIIIIII ıbende cokkkkkkkkkkkk sevıyommmmmmmmm:103::103::103:

canım teşekkürler bende seni seviyorummm

hoşgeldiiiiiiiiiiin sende benim gibi ilk bebiş erkek istiyorsun inşaAllah gönlüne göre olur

günaydın ezel
yaa sen önce neler olduğunu yazsaydın sonra okurdun geçmişi merak ettim ne dedi doktor.

günaydın canımmm

gunaydın cnm hadı okuda anlat bakalım...

İns önemlı bır seyın yoktur cnm

canım günaydın çok şükür yokmuş rahatladım bende
doğum günün kutlu olsun Rabbim yeni yaşında oğluş nasip etsin inşaAllah

Günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız ?? istanbul soğuk ve yağışlı

günaydın umutçummm dikkat et üşütme

# eZeL_+
# berra10
# kardelen074
# bestembenim
# umut_11+

günaydıınnn bengüüü haskena hiç girmemiş bende çok merak ediyorum onu

Selam kizlar,
Beril, dogum gunun kutlu olsun. Ailenle sevdiklerinle nice mutlu yillara..

puhhaaa nasılda çatlattım siziiiiiiiiiii

Ezelll

demekk çatlatmak için yazmadın seni seniiiii
kız bende dr tahlillere baktı dedinya
hamileyim yazacan sandım

Ezelll

demekk çatlatmak için yazmadın seni seniiiii
kız bende dr tahlillere baktı dedinya
hamileyim yazacan sandım

yok daha neler deluuu zaten adetliydim ne hamilesi kız o kadar safmı sandın beni adetle yerleşme kanamasının farkını anlammıyım sen benim gözlerime baksana :82:

selam kizlar,
beril, dogum gunun kutlu olsun. Ailenle sevdiklerinle nice mutlu yillara..

tsk ederım cnm hydr neden uyuyamadın cnm?
bu cumartesi yani 22 ocak ama yumurta göreceğini hiç düşünmüyorum ben büyük ihtimal glopen verecek onunla yumurta geliştirecek hayırlısı artık

tsk ederım ezelcım duanada kocamannnn amın dıyorum cnm ınsssssssss...

Cnm cok sevındım bısey olmamasına

ıns bu ay ogluna kavusursun cnm

hadı hayırlısı bıtanem...

bu cumartesi yani 22 ocak ama yumurta göreceğini hiç düşünmüyorum ben büyük ihtimal glopen verecek onunla yumurta geliştirecek hayırlısı artık

Cok sevindim temiz cikmasina. Yumurta takibi de iyi olmus. Siklus un kac gundu senin. Belki gorur yumurtayi.. Pazartesi gitseydin gec mi olurdu ki...

Cok sevindim temiz cikmasina. Yumurta takibi de iyi olmus. Siklus un kac gundu senin. Belki gorur yumurtayi.. Pazartesi gitseydin gec mi olurdu ki...

canım pazartesi deseydi gidemezdim heralde izin almam gerekiyor binde zırt pırt izin almaktan hoşlanmıyorum cuma günüde izin aldım cumartesi dediği iyi oldu siklüsüm çok düzensiz son 37 gün sürdü ondan öncesi 42 gün sürmüştü

arkadaşlar siz bir soru soracam.ben prodüktor ovulasyon testi kullandım bu ay.ilk tecrübemdi ama hiç memnun kalmadım.şimdi sorum şu ben bu testi yaptım cuma tek çizgi.c.tesi ve pazar çift çizgi çıktı.p.tesi tek çizgi çıktı. bu arada biz işimizi gördük.ama benim kasıktaki sancılar çarşamba başladı.acaba testmi bozuktu.bu sancılarımın sebebi ne olabilir.

günaydınnnn
yok canım geçmişe biraz bakabildim ama gelmemiş sanırım bence kızı hastalandı (
sen ne yaptın ??
ben dayanamadım cuma işten çıktıktan sonra tekrar test yaptırdım.cumartesi sonucu aldım 56 dan 158 e yükselmiş.
doktora gitmen iyi olmuş bakalım ilerleyen günlerde doktorun ne diyecek?

bernilcim bu arada doğum günün kutlu olsun canım.nice senelere...yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle.

bence testin doğru gibi canım
zaten sizde işinizi görmüşsünüz zaten
yatsaydın birazz :)) hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…