- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.881
# eZeL_+
# berra10
# kardelen074
# bestembenim
# umut_11+
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar....geçmişi henüz okuyamadım,var mı güzel haberler.haskena geldimi?
# eZeL_+
# berra10
# kardelen074
# bestembenim
# umut_11+
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar....geçmişi henüz okuyamadım,var mı güzel haberler.haskena geldimi?
Selam kizlar,
Beril, dogum gunun kutlu olsun. Ailenle sevdiklerinle nice mutlu yillara..
Ezel, yeter okudugun, doktor ne dedi. Ben yatmadan yaz..
n eyatması canım hayırdır ???
Uyuyamadim bu gece, saat 2 ye geliyor ancak yatacagim.
geldim geldimm meraklılar siziiiiiiiii hep sizmi çatlatacaksınız beni birazda ben çatlatayıımm
cumartesi sabahı hastaneye gittim sonuçlarımı aldık doktorumun odasına girdiiiiiiimmm sonra doktor sonuçlara baktııııherşey normal dedi (çok şükür birazdan hangi tahlillerde ne değerler çıktı yazarım
) adetimin 12. günü yumurta takibine çağırdı 12. günü pazara geldiğinden 11. günü gidicem bakalım yumurtan kendiliğinden gelişiyormu dedi takip yapalım sonra sana ilişki günü veririm dedi sanırım büyük ihtimal glopen kullandıracak çünkü 11. günü yumutamın gelişeceğini sanmıyorum işte böyle kızlar
senı umutu ezelı boncugu elaray I HERKESIIIIIIIIIIIII ıbende cokkkkkkkkkkkk sevıyommmmmmmmm:103::103::103:
merhaba arkadaşlar,
bende buraları yeni keşfediyorum önccelikle:)
bu cinsiyet belirleme nasıl oluyor ya biri banada anlatsın lütfen:)
ben daha yeni evliyim ama çocuk istiyorum allah kısmet ederse,ilk çocuğumun erkek olmasını çok isterim bunun için özel birşey yapmam gerekirmi yani :)?????
günaydın ezel
yaa sen önce neler olduğunu yazsaydın sonra okurdun geçmişi merak ettim ne dedi doktor.
gunaydın cnm hadı okuda anlat bakalım...
İns önemlı bır seyın yoktur cnm
Günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız ?? istanbul soğuk ve yağışlı
# eZeL_+
# berra10
# kardelen074
# bestembenim
# umut_11+
Selam kizlar,
Beril, dogum gunun kutlu olsun. Ailenle sevdiklerinle nice mutlu yillara..
sevindim canım
iyi oldu bence gittiğin en azından yumurtanı takip edebileceksin ???
ne zamana geliyor 11. gün
Ezelll
demekk çatlatmak için yazmadın seni seniiiii
kız bende dr tahlillere baktı dedinya
hamileyim yazacan sandım
yok daha neler deluuu zaten adetliydimne hamilesi kız o kadar safmı sandın beni adetle yerleşme kanamasının farkını anlammıyım sen benim gözlerime baksana :82:
tsk ederım cnm hydr neden uyuyamadın cnm?selam kizlar,
beril, dogum gunun kutlu olsun. Ailenle sevdiklerinle nice mutlu yillara..
bu cumartesi yani 22 ocak ama yumurta göreceğini hiç düşünmüyorum ben büyük ihtimal glopen verecek onunla yumurta geliştirecek hayırlısı artık
bu cumartesi yani 22 ocak ama yumurta göreceğini hiç düşünmüyorum ben büyük ihtimal glopen verecek onunla yumurta geliştirecek hayırlısı artık
Cok sevindim temiz cikmasina. Yumurta takibi de iyi olmus. Siklus un kac gundu senin. Belki gorur yumurtayi.. Pazartesi gitseydin gec mi olurdu ki...
ben dayanamadım cuma işten çıktıktan sonra tekrar test yaptırdım.cumartesi sonucu aldım 56 dan 158 e yükselmiş.günaydınnnn
yok canım geçmişe biraz bakabildim ama gelmemiş sanırım bence kızı hastalandı(
sen ne yaptın ??
doktora gitmen iyi olmuş bakalım ilerleyen günlerde doktorun ne diyecek?geldim geldimm meraklılar siziiiiiiiii hep sizmi çatlatacaksınız beni birazda ben çatlatayıımm
cumartesi sabahı hastaneye gittim sonuçlarımı aldık doktorumun odasına girdiiiiiiimmm sonra doktor sonuçlara baktııııherşey normal dedi (çok şükür birazdan hangi tahlillerde ne değerler çıktı yazarım
) adetimin 12. günü yumurta takibine çağırdı 12. günü pazara geldiğinden 11. günü gidicem bakalım yumurtan kendiliğinden gelişiyormu dedi takip yapalım sonra sana ilişki günü veririm dedi sanırım büyük ihtimal glopen kullandıracak çünkü 11. günü yumutamın gelişeceğini sanmıyorum işte böyle kızlar
arkadaşlar siz bir soru soracam.ben prodüktor ovulasyon testi kullandım bu ay.ilk tecrübemdi ama hiç memnun kalmadım.şimdi sorum şu ben bu testi yaptım cuma tek çizgi.c.tesi ve pazar çift çizgi çıktı.p.tesi tek çizgi çıktı. bu arada biz işimizi gördük.ama benim kasıktaki sancılar çarşamba başladı.acaba testmi bozuktu.bu sancılarımın sebebi ne olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?