- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.921
kolay gelsin bende cumartesi temizlik yaptım camlarımı sildim tüllerimi yıkadım ütüledim ütülerimi yaptım sonra gece kayınvalideme gittik görümcemde gelmiş orda kaldım pazar günümüzde orda geçti sonra 7 gibi eve geldik kocacım sağolsun halı yıkama makinasıyla mutfağımın halısını bide holün yolluklarını yıkadı sonrada bana hadi sinamaya gidelim dedi sinamaya gittik haftaya pazar kocam evde olmayacak bende oturma grubumu bide halımı yıkayıp anneme gidicem kurusun biz evde yokken
kolay gelsin bende cumartesi temizlik yaptım camlarımı sildim tüllerimi yıkadım ütüledim ütülerimi yaptım sonra gece kayınvalideme gittik görümcemde gelmiş orda kaldım pazar günümüzde orda geçti sonra 7 gibi eve geldik kocacım sağolsun halı yıkama makinasıyla mutfağımın halısını bide holün yolluklarını yıkadı sonrada bana hadi sinamaya gidelim dedi sinamaya gittik haftaya pazar kocam evde olmayacak bende oturma grubumu bide halımı yıkayıp anneme gidicem kurusun biz evde yokken
merhaba kızlar nasılsınız
ben geldim
herkese günaydın
ben deneme yaparım diyordum ama yapamadım testte çift çizgi çıkmadı daha neden anlamadım
sat 5 ocak beklenen 28 ocak ama tık yok hayırlısı beklemedeyim
sizlere de kolay gelsin şimdiden
ben deneme yaparım diyordum ama yapamadım testte çift çizgi çıkmadı daha neden anlamadım
sat 5 ocak beklenen 28 ocak ama tık yok hayırlısı beklemedeyim
sizlere de kolay gelsin şimdiden
dun aksan turnosal kgidiyla vajinamin ph degerini olcmeye calistim sanirim 5 cikti erkek bebek icin cok dusuk deger degilmi arkadaslar bu turnosal kagidiyla olcumler nekadar guvenli dogrulugu
Selam kızlar, iyi sohbetler
Elera canım benim herif bu keçiboynuzundan hiç hazetmiyor gıcık ediyor beni. Pekmezini,kürünü değil de keçi boynuzunu çiğ tüketse sence bir faydası olur mu??
:82::82:
elara unuttunmu canım bende yavaştan hazırlıklara başlayim diyorum son ana sıkıştırmayim dimi
geçen hafta ben hastaydım çıkamadık bu haftada eşim hasta evin tadını çıkardık valla:82:
bugun dogum gunumdu kızlar ayrıca bır yas
daha yaslandım....
bende spermleri ölçtüm gizli bir operasyon sonucu:))) 8.5 'un üstü ama skala oraya kadar olduğu için ne kadar üstü anlayamadım.
ben normal ölctum 5 bucuk
yumurtlama gunu ölctum 7 yı gecıyodu cnm
dıyetle felan baya cıkar ıns
[ı]bernilcim iyi ki dogdun,yoksa dünya pir parça eksik kalırdı[/ı]
:103:
[ı]birdaki dogum gününde ogluşun da yanında olur inşallahhhh[/ı]
cumartesi sabahı hastaneye gittim sonuçlarımı aldık doktorumun odasına girdiiiiiiimmm sonra doktor sonuçlara baktııııherşey normal dedi (çok şükür birazdan hangi tahlillerde ne değerler çıktı yazarım
) adetimin 12. günü yumurta takibine çağırdı 12. günü pazara geldiğinden 11. günü gidicem bakalım yumurtan kendiliğinden gelişiyormu dedi takip yapalım sonra sana ilişki günü veririm dedi sanırım büyük ihtimal glopen kullandıracak çünkü 11. günü yumutamın gelişeceğini sanmıyorum işte böyle kızlar
arkadaşlar siz bir soru soracam.ben prodüktor ovulasyon testi kullandım bu ay.ilk tecrübemdi ama hiç memnun kalmadım.şimdi sorum şu ben bu testi yaptım cuma tek çizgi.c.tesi ve pazar çift çizgi çıktı.p.tesi tek çizgi çıktı. bu arada biz işimizi gördük.ama benim kasıktaki sancılar çarşamba başladı.acaba testmi bozuktu.bu sancılarımın sebebi ne olabilir.
ben dayanamadım cuma işten çıktıktan sonra tekrar test yaptırdım.cumartesi sonucu aldım 56 dan 158 e yükselmiş.
.
ecce size de geçmiş olsun canım yaaa kış olunca çocuklarımız böyle oluyorlar üzülüyorum.
yaa ben de merak ediyorum bu ph ölçümünü.nasıl yapılır nerden alınır kız bebek için gerekli mi.acaba benimki kaç ayy çatlarım şimdi
önceki hamileliğimde de olmuştu sonra geçti bakalım inş buda geçer.gözün aydın canım bak değerin yükselmiş korkma benimde öle kanamam olmuştu öle olan arkadaşlarımda oldu geçer inşallah
belki döllenme olmuştur onun agrısıdırr.
bengüdede öle olmuştuuu.
cnm degerin yükseliyor doktorun ne dedi artış degerine???
Ayrıca progestan uyku ve mide bulantısı yapıyorrr.
iyyiikii doooğğğdddunnn berniilllllllllll iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun berniiiiiiilllllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?