bebek cinsiyet belirleme..

oooooooooooo süper köşe bucak temizliği bitmiş ezel bebişeten önce rahat edersin hamile kalana kadar

kız benimde yıkanacak ama bir pazar günü yetmiyo valla ((

ben deneme yaparım diyordum ama yapamadım testte çift çizgi çıkmadı daha neden anlamadım
sat 5 ocak beklenen 28 ocak ama tık yok hayırlısı beklemedeyim
sizlere de kolay gelsin şimdiden

günaydın kızlar
can parcamın bahsettigi muskanın ismi ümmü sıbyan muskası.googleden bu konuyla ilgili bilgilere ulaşabilriisnizz

ben bi forumda muskanın içinde neler oldugunu buldum.ama ne kadardogru bilmiyorum
siz yinede güvendiginiz bi hocadan yardım alın.özellikle cok düşük yapanlar yadacocugu olmayanlar

Bu hastalıktan korunmak için, 22 Besmele, bir Fatiha, bir Âyet-el-kürsi, bir İhlâs, bir Felak, bir Nas suresiyle, Kalem suresinin 51. ve 52. âyetlerini bir kâğıda İslam harfleriyle yazdıktan sonra, muska haline getirerek bebeğin üstüne asmalıdır. Bir hadis-i şerif meali de şöyledir:

(Yeni doğan çocuğun sağ kulağına ezan, sol kulağına da ikamet okunursa, “Ümmü sıbyan” hastalığından korunmuş olur.)Beyheki

CİN süresini, yedi kere okuyan kimse nazarlardan , cin ve şeytan şerrinden , fena sözlerden emin olur. Küçük çocuklarda, her türlü kötü hallerden ÜMMÜ SIBYAN denilen manevi hastalıktan korunur.

başka bi forumdada biri şunu yazmış
temiz bir kağıt üzerine EL VELİYY ismi celilinin vefkı ve etrafına da 46 defa elveliyy ismi celili yazılır vebir musabbaya sarıldıktan sonra ümmü sıbyan hastalığına mübtela olan tasırsa biiznillah hemen faydasını görür

dun aksan turnosal kgidiyla vajinamin ph degerini olcmeye calistim sanirim 5 cikti erkek bebek icin cok dusuk deger degilmi arkadaslar bu turnosal kagidiyla olcumler nekadar guvenli dogrulugu

nasıl ölctün ph yı??

Selam kızlar, iyi sohbetler

Elera canım benim herif bu keçiboynuzundan hiç hazetmiyor gıcık ediyor beni. Pekmezini,kürünü değil de keçi boynuzunu çiğ tüketse sence bir faydası olur mu??

cnm özellikle kürü deniliyor.içemeyenler keçiboynuzuda yiyebilir diye duymadım hiç.
bu erkeklerde ammaa nazlı hee.sen onca şeye katlanıyorsun beyfendi 1 bardak şeyi içmeye eriniyormu
boşver yüzverme içsinn:)

bende spermleri ölçtüm gizli bir operasyon sonucu:))) 8.5 'un üstü ama skala oraya kadar olduğu için ne kadar üstü anlayamadım.

Sperm phsının 9 ve üstü olmasıl lazımmış. ama 8,5 da gayet iyi bi deger
sen yinede eşinede takviye filan ver.

ben normal ölctum 5 bucuk

yumurtlama gunu ölctum 7 yı gecıyodu cnm

dıyetle felan baya cıkar ıns

cnm sen nasıl ölctün phyı? o dijital ph için sıvının ne kadar olması gerekiyor???

[ı]bernilcim iyi ki dogdun,yoksa dünya pir parça eksik kalırdı[/ı]

:103:

[ı]birdaki dogum gününde ogluşun da yanında olur inşallahhhh[/ı]

cnm cok tsk ederım... Bencede valla

ınsssssss cnm ınsssss

en cok ıstedıgımde bı zaten yenı yasımda

hadi gözün aydın sevindim.

belki döllenme olmuştur onun agrısıdırr.
bengüdede öle olmuştuuu.

ben dayanamadım cuma işten çıktıktan sonra tekrar test yaptırdım.cumartesi sonucu aldım 56 dan 158 e yükselmiş.

.

cnm degerin yükseliyor doktorun ne dedi artış degerine???
Ayrıca progestan uyku ve mide bulantısı yapıyorrr.

kırtasıyeden alcaktım yoktu nerden bulunur bu turnusol kagıdı 2 kız annesı olarak ölçmem lazım ---ipegim-- asitlik değeriniiiiiiii

gözün aydın canım bak değerin yükselmiş korkma benimde öle kanamam olmuştu öle olan arkadaşlarımda oldu geçer inşallah
önceki hamileliğimde de olmuştu sonra geçti bakalım inş buda geçer.
belki döllenme olmuştur onun agrısıdırr.
bengüdede öle olmuştuuu.

cnm degerin yükseliyor doktorun ne dedi artış degerine???
Ayrıca progestan uyku ve mide bulantısı yapıyorrr.

doktorum artış olması iyi dedi.kese 1500 de görünüyormuş cuma veya cumartesi gideceğim doktora elara.ama lekelenme tabiki iyi değil dedi bakalım nasıl seyredecek hamileliğim.Kurban olduğum Allah bebeğimi sağlıkla verir inş.bu arada yazdığın duayı üzerimizde mi taşıyacağız.

iyyiikii doooğğğdddunnn berniilllllllllll iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun berniiiiiiilllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…