- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.901
dörtlü sonucum 186:1 çıktı pazartesi amniyosentez yapılacak hiç iyi diilimm allaha emanet olun...
bence testin doğru gibi canım
zaten sizde işinizi görmüşsünüz zaten
yatsaydın birazz :)) hayırlısı olsun
arkadaşlar siz bir soru soracam.ben prodüktor ovulasyon testi kullandım bu ay.ilk tecrübemdi ama hiç memnun kalmadım.şimdi sorum şu ben bu testi yaptım cuma tek çizgi.c.tesi ve pazar çift çizgi çıktı.p.tesi tek çizgi çıktı. bu arada biz işimizi gördük.ama benim kasıktaki sancılar çarşamba başladı.acaba testmi bozuktu.bu sancılarımın sebebi ne olabilir.
arkadaşlar siz bir soru soracam.ben prodüktor ovulasyon testi kullandım bu ay.ilk tecrübemdi ama hiç memnun kalmadım.şimdi sorum şu ben bu testi yaptım cuma tek çizgi.c.tesi ve pazar çift çizgi çıktı.p.tesi tek çizgi çıktı. bu arada biz işimizi gördük.ama benim kasıktaki sancılar çarşamba başladı.acaba testmi bozuktu.bu sancılarımın sebebi ne olabilir.
ben dayanamadım cuma işten çıktıktan sonra tekrar test yaptırdım.cumartesi sonucu aldım 56 dan 158 e yükselmiş.
doktora gitmen iyi olmuş bakalım ilerleyen günlerde doktorun ne diyecek?
.
geldim geldimm meraklılar siziiiiiiiii hep sizmi çatlatacaksınız beni birazda ben çatlatayıımm
cumartesi sabahı hastaneye gittim sonuçlarımı aldık doktorumun odasına girdiiiiiiimmm sonra doktor sonuçlara baktııııherşey normal dedi (çok şükür birazdan hangi tahlillerde ne değerler çıktı yazarım
) adetimin 12. günü yumurta takibine çağırdı 12. günü pazara geldiğinden 11. günü gidicem bakalım yumurtan kendiliğinden gelişiyormu dedi takip yapalım sonra sana ilişki günü veririm dedi sanırım büyük ihtimal glopen kullandıracak çünkü 11. günü yumutamın gelişeceğini sanmıyorum işte böyle kızlar
canım pazartesi tek çizgiyi gördüğünde şeffaf akıntı falan oldumu onuda takip etseydin çarşamba yumurtan çatlamış olabilir yumurtanın büyümesi 3 gün sürebiliyormuş hayırlısı olsun inşaAllah
akıntıyı cuma günü hissettim.akıntı falan yoktu.
bence testte sorun yoktur. zaten yumurtanın gelişip , büyüyüp çatlaması 5 günlük bir süreç. çarşamba günü olan sancıların yumurtanın büyümesinden kaynaklanıyor olabilir. inşallah hamiş kalmışsındır.
ama yumurtanın önceden çatlamış olmsı gerekmezmi.
akıntıyı cuma günü hissettim.akıntı falan yoktu.
Bengü değerin yükselmiş canım
artık aklından silmişsindir kötü düşünceleri
bengücüm değerinin yükselmesine sevindim cnm. hadi inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. artık sende rahatla biraz.
canım pazartesi tek çizgiyi gördüğünde şeffaf akıntı falan oldumu onuda takip etseydin çarşamba yumurtan çatlamış olabilir yumurtanın büyümesi 3 gün sürebiliyormuş hayırlısı olsun inşaAllah
canım değerleer artıyor işte korkulacak bişey yok seninde benimde tahlil yaptırmamız iyi oldu
bengüü değerlerin ertmış hadi gözün aydın canım.
günaydın kızlar nasılsınız ben temizliğe giriştim mola daha toz alacam lavobolar falan kızımla tost yaptık yiyoruz acıkmıışım
evet kızlar içim biraz rahatladı ama lekelenme oluyor.doktorumu aradım progestan verdi.gün de üç doz alacaksın dedi.bu ilaç beni aptal gibi yaptı şuan işyerimde gözlerimi açamıyorum sanki tansiyonum düşmüş gibi((
evet kızlar içim biraz rahatladı ama lekelenme oluyor.doktorumu aradım progestan verdi.gün de üç doz alacaksın dedi.bu ilaç beni aptal gibi yaptı şuan işyerimde gözlerimi açamıyorum sanki tansiyonum düşmüş gibi((
progestan bende 4 ay kullandım ama bişey yaptığını hatırlamıyorum
seninki hamileliktende olabilir canım bazı hamilelikte çok uykuya düşerlerşmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?