bebek cinsiyet belirleme..

bence testte sorun yoktur. zaten yumurtanın gelişip , büyüyüp çatlaması 5 günlük bir süreç. çarşamba günü olan sancıların yumurtanın büyümesinden kaynaklanıyor olabilir. inşallah hamiş kalmışsındır.

canım pazartesi tek çizgiyi gördüğünde şeffaf akıntı falan oldumu onuda takip etseydin çarşamba yumurtan çatlamış olabilir yumurtanın büyümesi 3 gün sürebiliyormuş hayırlısı olsun inşaAllah

ben dayanamadım cuma işten çıktıktan sonra tekrar test yaptırdım.cumartesi sonucu aldım 56 dan 158 e yükselmiş.

doktora gitmen iyi olmuş bakalım ilerleyen günlerde doktorun ne diyecek?

.

canım değerleer artıyor işte korkulacak bişey yok seninde benimde tahlil yaptırmamız iyi oldu

ezelcim sonuçlarının normal çıkmasına sevindim cnm. hadi inşallah başla bakalım sende hazırlıklara. rabbim gönlündekini versin cnm.

akıntıyı cuma günü hissettim.akıntı falan yoktu.

canım çarşamba hissetiğin ağrı belki yerleşme ağrısıdır pazartesi yumurtayla sperm buluşmuştur yumurtan yerine yerleşmiştir ondan ağrı yapmıştır :44: çift çizgiyi iki gün üst üste görmüşsün arkasından silik çizgiyide görmüşsün benimde ilk denemede öyle olmuştu koyu çizgi gördüm ertesi gün silik çizgide gördüm o akşam oldu ama benim tutmadı

günaydın kızlar nasılsınız ben temizliğe giriştim mola daha toz alacam lavobolar falan kızımla tost yaptık yiyoruz acıkmıışım

Bengü değerin yükselmiş canım
artık aklından silmişsindir kötü düşünceleri

bengücüm değerinin yükselmesine sevindim cnm. hadi inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. artık sende rahatla biraz.

bengüü değerlerin ertmış hadi gözün aydın canım.

evet kızlar içim biraz rahatladı ama lekelenme oluyor.doktorumu aradım progestan verdi.gün de üç doz alacaksın dedi.bu ilaç beni aptal gibi yaptı şuan işyerimde gözlerimi açamıyorum sanki tansiyonum düşmüş gibi((

kızlar clear bluenunun fiatını bilen varmı monütör gülenyüz herkes onu tavsiye ediyor geçmişte 400 falan deniyo çok pahalıymış öyleyse

günaydın kızlar nasılsınız ben temizliğe giriştim mola daha toz alacam lavobolar falan kızımla tost yaptık yiyoruz acıkmıışım

kolay gelsin bende cumartesi temizlik yaptım camlarımı sildim tüllerimi yıkadım ütüledim ütülerimi yaptım sonra gece kayınvalideme gittik görümcemde gelmiş orda kaldım pazar günümüzde orda geçti sonra 7 gibi eve geldik kocacım sağolsun halı yıkama makinasıyla mutfağımın halısını bide holün yolluklarını yıkadı sonrada bana hadi sinamaya gidelim dedi sinamaya gittik haftaya pazar kocam evde olmayacak bende oturma grubumu bide halımı yıkayıp anneme gidicem kurusun biz evde yokken

progestan bende 4 ay kullandım ama bişey yaptığını hatırlamıyorum
seninki hamileliktende olabilir canım bazı hamilelikte çok uykuya düşerlerşmiş

gözün aydın canım bak değerin yükselmiş korkma benimde öle kanamam olmuştu öle olan arkadaşlarımda oldu geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…