bebek cinsiyet belirleme..

ohh ohh ezel ne güzel yumurtlama takibinide aradan çıkartıomussun hadi gözün aydın canım
bengü değerlerin yükselmiş sanada çok sevindim herkese hayırlı günler canlarım şekerlerimmm umarım herkesler ıyıdir elaracım nasılsın haskenadan haber vermı yaww

kız benimde yıkanacak ama bir pazar günü yetmiyo valla ((
canım evet malesef yetmiyor bende onun için bu pazar bir kısmını yıkadım önümüzdeki pazarda bir kısmını yıkıcam sürekli kulanılmayan odalarınki dursun onlasrı yaza yıkarım inşaAllah zaten temizler

evet canparçam bende sevindim doktor yumurta takibi yapalım deyince inşaAllah hayırlı olur Rabbim erkek bebek için vesile eder bunu

aminnn aminnnn

haskena halaagelmedi nerelerde yaa
kızı hasta olsa gelir yazardıı haber verirdi.pc bozuk galibaaa
ama özledimmm onu yaaaa

boncukta yok bayadaır.onuda merak ediyorum.nasıl oldu acabaa.doktora gitcekti bu haftaaa 8 haftalık oluyor galibaa

evet bende boncuk hasta diye giremiyor muhtemelen ama haskena böyle yapmazdı

bernil doğum günün kutladım ama görmedin galiba bacım...tekrar nice senelere , yeni yaşında tüm isteklerine kavuşman dileğiyle..
sagol cnm amın cnm ıns hepımızın..
boncukta yok bayadaır.onuda merak ediyorum.nasıl oldu acabaa.doktora gitcekti bu haftaaa 8 haftalık oluyor galibaa
massallah ay zamanne cabul gecıyo ya
ıns duzelmıstır bırazda olsa
ilk zamanlar ne güzel hiçbirşey canım istemiyordu. şmdi ben de çok yiyorum. Ağzım hiç boş durmuyor. Bu gidişle bayaaaa klo alcam herhalde.

ye ye bcm söle kocaman yyegenımız olsunn:))

sen ne zaman gıdecen bu arada dr cnm

gunaydın cnmm BIZ IYIYIZ COK SUKUR SEn nasılsın

ay şöle lapa lapa kar yagar ınsssssss
doğum günün kutlu olsun canım öncelikle sende oğlak burcusun benim gibi ama sen benden 3 gün önce doğmuşsun bende 32 olucam 2gün sonra
kar yağsa da azıcık kaysak ewet ama ankarada bişiy yok daha

gelsede öğrensek cinsiyetini durumunu unuttulamı acaba bizi ya
haskena halaagelmedi nerelerde yaa
kızı hasta olsa gelir yazardıı haber verirdi.pc bozuk galibaaa
ama özledimmm onu yaaaa

oda unutuyo bizi elara şakaşaka önemli bişey yoktur

boşver ye gitsin
ama hamilelik öncesi kilo almamak lazım benim için yani
sen artık bol bol yeee

hamilelik öncesi vermiştim tüm kiloları. 51 le hamiş kaldım. Ama yine de sonra vermek zor oluyoor. özellikle ilk 3 ay kilo almamak daha iyi ama . Nsan yemeen yapamıyo. Neyse artık doğumdan sonra veririm inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…