- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.941
canım evet malesef yetmiyor bende onun için bu pazar bir kısmını yıkadım önümüzdeki pazarda bir kısmını yıkıcam sürekli kulanılmayan odalarınki dursun onlasrı yaza yıkarım inşaAllah zaten temizlerkız benimde yıkanacak ama bir pazar günü yetmiyo valla((
ohh ohh ezel ne güzel yumurtlama takibinide aradan çıkartıomussun hadi gözün aydın canım
bengü değerlerin yükselmiş sanada çok sevindim herkese hayırlı günler canlarım şekerlerimmmumarım herkesler ıyıdir elaracım nasılsın haskenadan haber vermı yaww
hadi gözün aydın sevindim.
belki döllenme olmuştur onun agrısıdırr.
bengüdede öle olmuştuuu.
inşallah.
hadi gözün aydın sevindim.
canım evet malesef yetmiyor bende onun için bu pazar bir kısmını yıkadım önümüzdeki pazarda bir kısmını yıkıcam sürekli kulanılmayan odalarınki dursun onlasrı yaza yıkarım inşaAllah zaten temizler
evet canparçam bende sevindim doktor yumurta takibi yapalım deyince inşaAllah hayırlı olur Rabbim erkek bebek için vesile eder bunu
cnm cok tsk ederım bıtanem
ohh ohh ezel ne güzel yumurtlama takibinide aradan çıkartıomussun hadi gözün aydın canım
bengü değerlerin yükselmiş sanada çok sevindim herkese hayırlı günler canlarım şekerlerimmmumarım herkesler ıyıdir elaracım nasılsın haskenadan haber vermı yaww
tmm yollıcam aklımda.
sen bana özelden mesaj yazsana takviye listesini istiyorum diye
gecmiş olsun.
boncukta yok bayadaır.onuda merak ediyorum.nasıl oldu acabaa.doktora gitcekti bu haftaaa 8 haftalık oluyor galibaa
haskena halaagelmedi nerelerde yaa
kızı hasta olsa gelir yazardıı haber verirdi.pc bozuk galibaaa
ama özledimmm onu yaaaa
boncukta yok bayadaır.onuda merak ediyorum.nasıl oldu acabaa.doktora gitcekti bu haftaaa 8 haftalık oluyor galibaa
yemeği yedim geldim kızlar ama çok yiyorum ben yaaaa(
sizler neler kaynattınız bi bakauyım
ilk zamanlar ne güzel hiçbirşey canım istemiyordu. şmdi ben de çok yiyorum. Ağzım hiç boş durmuyor. Bu gidişle bayaaaa klo alcam herhalde.
sagol cnm amın cnm ıns hepımızın..bernil doğum günün kutladım ama görmedin galiba bacım...tekrar nice senelere , yeni yaşında tüm isteklerine kavuşman dileğiyle..
massallah ay zamanne cabul gecıyo yaboncukta yok bayadaır.onuda merak ediyorum.nasıl oldu acabaa.doktora gitcekti bu haftaaa 8 haftalık oluyor galibaa
ilk zamanlar ne güzel hiçbirşey canım istemiyordu. şmdi ben de çok yiyorum. Ağzım hiç boş durmuyor. Bu gidişle bayaaaa klo alcam herhalde.
doğum günün kutlu olsun canım öncelikle sende oğlak burcusun benim gibi ama sen benden 3 gün önce doğmuşsun bende 32 olucam 2gün sonragunaydın cnmm BIZ IYIYIZ COK SUKUR SEn nasılsın
ay şöle lapa lapa kar yagar ınsssssss
geldim geldimm meraklılar siziiiiiiiii hep sizmi çatlatacaksınız beni birazda ben çatlatayıımm
çatladık valla anacım parçalarımızı yapıştırıcaz sayende
cumartesi sabahı hastaneye gittim sonuçlarımı aldık doktorumun odasına girdiiiiiiimmm sonra doktor sonuçlara baktııııherşey normal dedi (çok şükür birazdan hangi tahlillerde ne değerler çıktı yazarım
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
) adetimin 12. günü yumurta takibine çağırdı 12. günü pazara geldiğinden 11. günü gidicem bakalım yumurtan kendiliğinden gelişiyormu dedi takip yapalım sonra sana ilişki günü veririm dedi sanırım büyük ihtimal glopen kullandıracak çünkü 11. günü yumutamın gelişeceğini sanmıyorum işte böyle kızlar
gelsede öğrensek cinsiyetini durumunu unuttulamı acaba bizi yaboncukta yok bayadaır.onuda merak ediyorum.nasıl oldu acabaa.doktora gitcekti bu haftaaa 8 haftalık oluyor galibaa
haskena halaagelmedi nerelerde yaa
kızı hasta olsa gelir yazardıı haber verirdi.pc bozuk galibaaa
ama özledimmm onu yaaaa
boşver ye gitsin
ama hamilelik öncesi kilo almamak lazım benim için yani
sen artık bol bol yeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?