bebek cinsiyet belirleme..

ye ye bcm söle kocaman yyegenımız olsunn:))

sen ne zaman gıdecen bu arada dr cnm[/QUOTE]

Bir aksilik olmazsa cumartesi gidicem inşallah. bende çok merk ediyrum. bakalım keseye göre hangi tarafta olacak?

tsk ederım cnm ewet oglakız cnm

desene 3 gunluk ablayım

Son düzenleme:
hamilelik dieti varmış onu yapabilirsin
nerde bu diyet öğrenelim bakalım benimde kilo almamam lazım yoksa duba gibi olurum valla
ye ye bcm söle kocaman yyegenımız olsunn:))

sen ne zaman gıdecen bu arada dr cnm

Bir aksilik olmazsa cumartesi gidicem inşallah. bende çok merk ediyrum. bakalım keseye göre hangi tarafta olacak?[/QUOTE]

cumartesiyi iple çekicez desene şimdi hayırlı haberlerle gelürsün inşallah

cumartesiyi iple çekicez desene şimdi hayırlı haberlerle gelürsün inşallah[/QUOTE]

iple çekmeyi birde bana sor. nasıl merak ediyorum anlatamam. çok heyecanlıyım. rabbim inşallah gönlümdekini verir.

iple çekmeyi birde bana sor. nasıl merak ediyorum anlatamam. çok heyecanlıyım. rabbim inşallah gönlümdekini verir.[/QUOTE]

CNM YA INSSSSS OLACAK BEN COK INANIYORUM SANA

RABBIM INS GONLUNDEKINI VERECEK ....

RENGIN BIZ NAPARIZ BCM YA NASIL GIDERIZ ACABA

CINSIYET OGRENMEYE

iple çekmeyi birde bana sor. nasıl merak ediyorum anlatamam. çok heyecanlıyım. rabbim inşallah gönlümdekini verir.[/QUOTE]
amin canım inşallah
ay gercekdenmı benımde kesın yapmam lazım yoksaa

Durum vahım...

öğrenelim kız şu diyeti

iple çekmeyi birde bana sor. nasıl merak ediyorum anlatamam. çok heyecanlıyım. rabbim inşallah gönlümdekini verir.

CNM YA INSSSSS OLACAK BEN COK INANIYORUM SANA

RABBIM INS GONLUNDEKINI VERECEK ....

RENGIN BIZ NAPARIZ BCM YA NASIL GIDERIZ ACABA

CINSIYET OGRENMEYE[/QUOTE]

inan kız kardeşim gibi seviyorum seni. allah senden razı olsun . beni o kadar rahatlatıyorsun ki. rabbim inşallah hepimize bu duyguyu tatdırır.

inan kız kardeşim gibi seviyorum seni. allah senden razı olsun . beni o kadar rahatlatıyorsun ki. rabbim inşallah hepimize bu duyguyu tatdırır.[/QUOTE]

AMIN CNM KALP KALBE KARSIDIR HER ZAMAN...

INS CNM INS

Son düzenleme:
desteklriniz için çok ama ço teşekkür ederim. inanın bana öyle moral ve umut oluyorsunuzki . inşallah bu süreci atlatırım ve sizlere müjdeli haberler verebilirm. tabi sizlerin müjdeli haberlerinizi de bekliyorum. ben hep burdayım nasılsa.

inanıyorum olacak hadi hayırlısı[/QUOTE]

tmm cnm gorusuruz...

GORUSURUZ cnm bende cıkıcam bırazdan

kızlar gelır doyur et odevler bıde utu yapcam

hıc sevmesemdeee

bende ev süpür silmesini sevmiyoru silerken dizlerim acıyo ( evde büyük silecek yer çok

[/QUOTE]

bende hep burdayım berra :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…