- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.081
elara ben kız için asitli gıdalarmı tüketecektim unuttum yine ya kafam çok karışık da
elaraaaaaa sana zahmet o sorduğum soruyada cevap verirmisin
elaracım mesajını aldım çok sağol.ben araştırdım o gıdaları tamamdır onlar.bioritme bu hafta bakar mısın zahmet olmazsa.cuma çalışmalar başlıyorda
selam kızlar geçmişi okuyamadım bi haber verip çıkıcam bugün amniyosentez oldum ağrılarım var biraz hepinizin dualarına sığınıyorum allaha emanet olun 1 hafta sonra ilk sonuçlar çıkıcak geçsin şu günler çok yoruldum
evet canım bi önceki sayfada bi site önerim oldu sana ordan bakabilirsin asidik yiyeceklere
selam elara napıyosun
benim kasıklar sancılanıyor ama erken daha neyin nesi acaba.henüz 11.günüm.vicksi içiyorum ikigündür.
elara nasılsın napıyon elektrk madurumu oldun bugün
elara ben kız için asitli gıdalarmı tüketecektim unuttum yine ya kafam çok karışık da
elaraaaaaa sana zahmet o sorduğum soruyada cevap verirmisin
anacım asidik mi yoksa alkalimi daha önceki sayfalarda kahve falan içmicez diye biliyorum ama burda kahveyle çay var kafam karıştı yaw:26::26::26::26:
selam elara napıyosun
benim kasıklar sancılanıyor ama erken daha neyin nesi acaba.henüz 11.günüm.vicksi içiyorum ikigündür.
canım sat 14 ocak
adet döngüm 25 gün
ben 21-22-23 ocak denemeyi düşünüyorum.
benim eşimde doktorra gitti dr öksürük şurubu yazmış ama başka benim şalter bi attı hemen kontrole git benim istediğim şurubu yazdır dedim inşallah gidecek ve yazdıracak bari onu çıkarim aradan şimdilik
dogum tarihin ???
gızz kocanın öksürügü öncelikli degilmi bacımm.yazık adam önce bi ileşsin sen sonra yazdırsanda olur:)
kız bebek için asidik+magnezyum+kalsiyumdan zengin gıdalar tüketeceksin
teravet mevzusunamı diyorsun??
adetlerin düzenliyse gün alabilirsin.ama yumurtlama testiylede takip et bakalım ikiside aynı güne denk gelcekmi.
bu sayfada teravetten gün alıp hamile kalan yok.mimoza alıyorrr ama oda henüz hamile degil.
bacım sen iyice karıştırmışsın.sana yolladıgım mesajı okumadınmı
kahve ve cayı erkek bebek isteyenler içmicekk.sen içebilrisn
oooooo kadar sinirliyimkisacımı yoluyom şu cinnet gecıren annelerı annıyom kucuk kız 10 gundur yemek yemıyo her öğun kustum kusacammm burnumdan getırıyooo sofradan lawaboya zor yetıstırıyoz dersını dınlemıyo ama bılgısayarda cınnnnn gıbı baba desen ortada yok yok anam yokkk ben bu halde 3. doguracammmmm allah ıstıyenlere wersin ben wazgeçtimmmmm
gızz kocanın öksürügü öncelikli degilmi bacımm.yazık adam önce bi ileşsin sen sonra yazdırsanda olur:)
oooooo kadar sinirliyimkisacımı yoluyom şu cinnet gecıren annelerı annıyom kucuk kız 10 gundur yemek yemıyo her öğun kustum kusacammm burnumdan getırıyooo sofradan lawaboya zor yetıstırıyoz dersını dınlemıyo ama bılgısayarda cınnnnn gıbı baba desen ortada yok yok anam yokkk ben bu halde 3. doguracammmmm allah ıstıyenlere wersin ben wazgeçtimmmmm
yumurtlama günün 25 ocak29 nisan 1979 kocamınki de lazım mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?