bebek cinsiyet belirleme..

nere vaz geçiyon çocuk büyütmek kolaydeğil hemende vazgeçme ole
ben babası olan ama olmayan cocuklar buyuttum benım adam 14 sene para wardı dısarda surtuyodu :113::113::113::113:ewe gelmıyodu ortada yoktu sımdı de borc yuzunden koşturuyo ortada yokkkk kıme dogurcammmmmmmm kımeeeee
tw de gorursunuz yakında benı cınnet gecırmıs dıyeeee:104::104::104::104::104::104:

elara bana bu ay kız günü varmı buay hariç verdin ama bu ay yok bi baksan
19 ocak 1979 ben
eşim 19 temmuz 1977

canım sakin ol lütfen eminim geçecek buzor günlerin sinirlerine hakim ol bak bizler varız senin yanında

massallah cnm senın bu cabanı.. ıns mevlam gonlunce verır...
cnm ınssssss bıseycık yokdur ıns..dualarım senınle
Bernilcim doğum günün kutlu olsun nice senelere sağlıkla mutlulukla huzurla inş. bide erkek bebekle tabi
sagol cnm cok tsk ederım....Amınnnnnnnnn ınssss cnmmm
ah cnm ah ınankı cocuk demek cok sabır ıstıyooo

valla bazen tek cocuklulara cok ımrenıyom ama

bıde dıyom genıs aılede super kendımı tesellı edıyom

neyse durmak yok yola devammmmmmmmm

hemen hamile kalırım diyorsan monitör almana gerek yok.7 kulalnımlık dijitalde alabilriisn.aynı markanın.100 lira filan o da
yerinde olsam işimi riske atmazsım yum takibi yaptırırdım doktorda.onunla birlikte şu uygun fiyatlı ovulasyon kitlerinden alabilriisnn.
cünkü 3 kızın var 1 tanede oglun olsa tekrar işine yaramıcak monitör.gerek yok o kadar para vermene.

belki hamileisindir yerleşme kanamasıdır gelen

elara merhaba sizi uzun zamandır bende takip ediyorum bende sizile paylaşmak isterim.benim yaklaşık 8 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettim ve şu an tekrar hamileyim rica etsem benim içinde takvimine bakarmısın son adet 3 aralık ilişki günleri 09.12-11.12-14.12-18.12-----ben test ptığımda 28 aralıkta çok hafif bir çizgi çıkmıştı sanırın 14 aralıktaki ilişkide döllenme oldu.kusura bakma biraz uzun oldu müsait olduğunda bakarmısın

nere vaz geçiyon çocuk büyütmek kolaydeğil hemende vazgeçme ole

heheheeee ne hamılesı adamı yanıma sokmıyomkııı durumlar kötüüüüüüüüüüü

cnm cok haklısın ınsan kendı bılır yasadıgını ama

bence abdest al bı rahatla öncee sonra dua et cnm

ıns duzelır ...uzme kendını hayat cok kısa

gecmiş olsun.
yeni bebeginde hayırlı olsunn
dogum tarihin
adet döngün kaç?

elara yumurta takibinide inşallah düşünüyorum hani herkes onu tavsiye ediyo onun için demiştim birde benim rahmim ters hemen hamile kalamıyorum dijitalmi alim diyosun yani hım

elara yumurta takibinide inşallah düşünüyorum hani herkes onu tavsiye ediyo onun için demiştim birde benim rahmim ters hemen hamile kalamıyorum dijitalmi alim diyosun yani hım

dijital aldıgında sedece 7 kez kullanıyorsun 100 lira veriyorsun.ama gec hamiel kalırım diyorsan dijital sana pahalı gelir
monitör yurt dışında 200-250 lira arası.ama yum takibi yaptıacaksan böle pahalı bi monitöre gerek yok

elara gecen ay kulandıgım ılacın etkısı

sankım oldu ya ıns böle gıder ya 29 gunde regl oldum ıns bozulmaz...

monitörüyle aynı kabiliyetteyse ondn kullanırım birkaç ay zaten üç aşağı beş yukarı zamanı anlarım duruma göre ne kullanacağıma karar veririm inşallah, çok ucuza varmış sanırım önden bikaç deneme yaapim bari biraz antreman olsun bide genatik varmış onun fiyatı becerisi nasıl acaba anlamak zormuş sanırım o da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…