- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.121
ıyı geceler cnm ruyanda oglunu gor ınş:)iiiiii geceler kızlar sabaha dinç kalkmak için yatıyım barii
monitörüyle aynı kabiliyetteyse ondn kullanırım birkaç ay zaten üç aşağı beş yukarı zamanı anlarım duruma göre ne kullanacağıma karar veririm inşallah, çok ucuza varmış sanırım önden bikaç deneme yaapim bari biraz antreman olsun bide genatik varmış onun fiyatı becerisi nasıl acaba anlamak zormuş sanırım o da olabilir
monitörüyle aynı kabiliyetteyse ondn kullanırım birkaç ay zaten üç aşağı beş yukarı zamanı anlarım duruma göre ne kullanacağıma karar veririm inşallah, çok ucuza varmış sanırım önden bikaç deneme yaapim bari biraz antreman olsun bide genatik varmış onun fiyatı becerisi nasıl acaba anlamak zormuş sanırım o da olabilir
kızlar bizim gelinin çin bioiritm ve yumdan 2 gün önceki ilişkiye gör kız ihtimali yüksekti
ama 8 haftalık usg resminde beebek solda cıkmış:)) buna görede erkekkk
ayy cok merak ediyorumm ne olacak ,hangiisi tutcak bakalım
iiiiii geceler kızlar sabaha dinç kalkmak için yatıyım barii
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz inşalla hayırlı geceler
kızlar ben kaçıyorum fazla kaynatmayın kıskanırım ben
hangını ıstıyo cnm gelınınız gercı ılk ama
genede vardır gonlunden gecen...
ıns saglıkla gelır yegenın cnmmmm
öle bi ayırımları yok cnm.ama erkek istiyor gibi geldi banaa
bu arada sagdan yumurtlamışş.sag kasıgım cok agrıdı o tarafa hiç yatamadım demişti
26 günde adet -ağustos 1979
neyse kızlar bende kactım ...
yarın gorusuruz :79::79:
kızlar ben kaçıyorum fazla kaynatmayın kıskanırım ben
kız zaten aldı kullanıyo onun canı kıymetlidir hemen halleder şimdi sıra bende korkuttunuz beni eczane vermiyo die ondan elara bide teravet adet düzeni için ilaç kullanmayın dio napalımki
bunun nesi romantik yaw.mum ışıgında buz gibi suda 1 saat bıyunca ıspanak yıkadım ,kocayı yıkamadımm
Elara bana gonderdigin kiz diyetinde kaffein yok yazmisin ama asidiklerde kahve ve cay oneriliyor diye biliyordum birseyi benmi yanlis anladim ??
:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?