bebek cinsiyet belirleme..

ıkıncıde ve ucuncude cok uzulmusdum

ama dogunca gecıyo ınsan yuzunu gorunce

pısman oluyo uzuldugune ama elde olan bısey olmuyo..

ay ewet ya duanda cok guzelmıs cnm ewet bende katlıyorum

3 kiz cocuguna sahip olan anne olarak soylediklerinize kalpten katiliyorum onemli olan saglikli olmasi ama malesef benim ortanca kiz biraz rahatsiz bunada sukur bende ucuncu cocugumda cinsiyeti belli olanakadar cok istedim erkek olsun ama dr kiz deyince biraz ozuldum ama onun sucu yokki allah bize onu laik gormus onu gondermis dedim napalim allahin verdigine sukur

4 boyutlu ultrasonla bakarsa belki söyleyebilir. sen de lahana testi yapsana ne çıkacak bakaılm?

Yok canım yaaa ne bileyim o hiç mantıklı gelmedi bana. Bi de biri gıda nimet sonuçta idrarla karıştırıyorsun ya o konuda da biraz tedirgin oldum bakalım artık bütün ümidimi doktora bağladım. Çok varmış bu haftalarda öğrenen ama

sağol canım gözüne uzun bir süre görünmicem

burası paylaşım alanı bacım kımseye kızmıyom nıye gözükmücen uzun zaman herkes yaptıklarını burda paylaşıyo bizimkiler tedbir amaçlı takdir tabi YARADANIN küslük olmasın RABBİM sanada inşALLAH aradığın evladı hayırlısıyla kucağına verir AMİİİİİİİN

selam cnm öle bakınıyordummm
akıntın nasıll.
sen 15.günmü yumurtluyordun

iyiyim cnm sagol sende iyisin inş.
evett elektirikler gittiii cok sinir bozucu bi gündüüü.

elaracım üçüngü günüm vickste ama ben bugün yumurtlarım.dün poziif çıktı kit.12.günüm bitince yumurtlıcam galiba bu gece deneme yaparım büyük ihtimal.dra gitmedim.kit dün akşam pozitif çıktı.bugün deneme yapıcam.bu ayda erken çatlayacak.kızlar çörek otu ve inciri deneyin derim.yum geliştirme konusunda çok maharetli.inşlalah oğlan olma konusundada maharetlidir..vicksi daha erken başlasaydım ii olurdu ama bu kadar erken olacağını düşünemedim.ama akıntım çok iiiiii

hadi hayırlısı canım,bu ay sende meleğine kavuşursun inş.

canım incirin kürünümü yaptım kaç gün yaptın bide çörek otunu nasıl yedin ezdin mi ben geçen gün ağzıma atıp çiğniyim dedim resmen ağzım uyuştu tükürdüm saatlerce tat alamadım
bi karışım vardı bal tarçın çörekotu o şekilde mi yaptın çörek otunu öğüterekmi yedin bu bal tarçın çörek otu karışımına birde polen eklesek nasıl olur acaba

regl boyunca günde iki kaşık bal çörekotu tarçın yedim.iyce çiğnedim.ezilmişle yapmadım.çiğnedim yani.ağzı uyuşturması bir yana boğazını yakıyor insanın ama yedim 7 gün yedim.7 günde hergün aç karnına 5 6 inciri 2 bardak suyla kaynattım 5 dk suyunu aç karnına ılık içtim.geçen ayda yapmıştım.geçen ayda erken çatladı.bu ayda erken olcak galiba..aslında miktar daha fazla ama ben azı yeter sonuçta benim çatlama ve yum oluşma sorunum yok.ama yined yedim.

canım şaka yapmıştım ne küslüğü ya anlamadım rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah böyle bi şey için küslük olurmu aşkolsun hiç aklıma gelmemişti, burada buluşma amacımız aynı takibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…