- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.241
valla canparçam soruyu yazdıktan sonra aklıma geldi şimdi kızar dedim ve oldu tamam bidaha sormıcam takviyeyide söle şeker
cok guzel alet bencek ama bende farkli marka var 1 kg havuc 4 tane portakal 4 tene elma 3 tane limonun suyunu siktir tadi super oluyor sanirim erkek bebek dieti icinde iyidir herhalde ben iki senedir kullaniyorum super alet kisacasi
takviye almadım ben yaptıklarım onlarben tedbirimi aldık TAKDİRİ ALLAHA BIRAKTIM
ıkıncıde ve ucuncude cok uzulmusdum
ama dogunca gecıyo ınsan yuzunu gorunce
pısman oluyo uzuldugune ama elde olan bısey olmuyo..
ay ewet ya duanda cok guzelmıs cnm ewet bende katlıyorum
Huuuuuu kızlarrrrr yine kimse görmüyor beniiiiiiBen yarın doktora gidiyorum kontroleee sizce cinsiyetini söyler miii ???? :44:
4 boyutlu ultrasonla bakarsa belki söyleyebilir. sen de lahana testi yapsana ne çıkacak bakaılm?
hatira sana 4 mesaj yollıcam.1 tanesini yolladım.fırsat buldıkca digerlerinide yollarım.
portakal ve limonu kabuklarıylamı atıyorsun soyupmu
sağol canım gözüne uzun bir süre görünmicem
bendede arzum var bende memnunum
selam cnm öle bakınıyordummm
akıntın nasıll.
sen 15.günmü yumurtluyordun
iyiyim cnm sagol sende iyisin inş.
evett elektirikler gittiii cok sinir bozucu bi gündüüü.
berra kutunu boşalt canım mesajım önemliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
elaracım üçüngü günüm vickste ama ben bugün yumurtlarım.dün poziif çıktı kit.12.günüm bitince yumurtlıcam galiba bu gece deneme yaparım büyük ihtimal.dra gitmedim.kit dün akşam pozitif çıktı.bugün deneme yapıcam.bu ayda erken çatlayacak.kızlar çörek otu ve inciri deneyin derim.yum geliştirme konusunda çok maharetli.inşlalah oğlan olma konusundada maharetlidir..vicksi daha erken başlasaydım ii olurdu ama bu kadar erken olacağını düşünemedim.ama akıntım çok iiiiii
berra kutunu boşalt canım mesajım önemliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
elaracım üçüngü günüm vickste ama ben bugün yumurtlarım.dün poziif çıktı kit.12.günüm bitince yumurtlıcam galiba bu gece deneme yaparım büyük ihtimal.dra gitmedim.kit dün akşam pozitif çıktı.bugün deneme yapıcam.bu ayda erken çatlayacak.kızlar çörek otu ve inciri deneyin derim.yum geliştirme konusunda çok maharetli.inşlalah oğlan olma konusundada maharetlidir..vicksi daha erken başlasaydım ii olurdu ama bu kadar erken olacağını düşünemedim.ama akıntım çok iiiiii
burası paylaşım alanı bacım kımseye kızmıyom nıye gözükmücen uzun zaman herkes yaptıklarını burda paylaşıyo bizimkiler tedbir amaçlı takdir tabi YARADANIN küslük olmasın RABBİM sanada inşALLAH aradığın evladı hayırlısıyla kucağına verir AMİİİİİİİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?