bebek cinsiyet belirleme..

canım şaka yapmıştım ne küslüğü ya anlamadım rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah böyle bi şey için küslük olurmu aşkolsun hiç aklıma gelmemişti, burada buluşma amacımız aynı takibi

hadı hayırlısııııııııııııııııı maydanoz la sut buharını deneyen warmııııı hanı uzun sure deneyıp cucuk olmayanlar denıyo ya buharda bekleyıp sonra hemen ılıskıye gırıyolar sonuc alan cok ama eleraya sormak lazım etkısı ne olurrrr asıdık anlamdaaaa dene

hatıra ben senin bir kızın var sanıyodum seninde bizim gibi üç kızın varmış allah kızlarımızaa hayırlı uzun ömürler versin canım

yani bence ii olmaz.sonuçta soğuk duş isteniyor erkek(eşin) için.vajen sıcacık olunca etkisi olumsuz olabilir...

tamama berracım sağol...
bu gece yada yarın sabah yum çatladığını hissttiğim zaman yapıcam.diğer şeyide bu akşam yaparım.kısmet.valla inşallah bu ay tutar.çok yıprandım.emekli olmak isteyrum

günaydın kızlarr
bernilcim katı meyve sıkacagınız hayırlı olsun.bende arçelik var hergün kızıma havuç ve portakal sııkıyorum.cok pratik oluyorr
sagol cnm ...ewe bende ıstıyordum

aksam suprız yapmıs bana sagolsun ....

ewet ya aksam denedık yuzde yuzlerden bıle daha koyu valla
Kizlar teyzeminde 3 kizi vardi oda yumurtlama gununu denk getirerek denedi oglu oldu onunda..

Elaracigim bilgilerimi gonderdim ozeline .. Subatta bende varim :)
ay ınssssss bızde öle oluruz

cnm bunları duyunca hemen yapasım gelıyo

cnm ben cayda seker kullanmıyom ama genede alsammıkı bundan??

günaydın
çok kötü öksürük olduk kızımla
gece yarış yapar gibi bi o bi ben çok fenayız
pekmez içmekten gına geldi
cnm gecmıs olsun
hava cok güzel.kızımı dışarı cıkarcam.
görüşürüz kızlarrr
oh masallh burası cok sogukkk

cok guzel alet bencek ama bende farkli marka var 1 kg havuc 4 tane portakal 4 tene elma 3 tane limonun suyunu siktir tadi super oluyor sanirim erkek bebek dieti icinde iyidir herhalde ben iki senedir kullaniyorum super alet kisacasi
tskler cnm valla karısıkda guzel olur evet cnm
tamama berracım sağol...
bu gece yada yarın sabah yum çatladığını hissttiğim zaman yapıcam.diğer şeyide bu akşam yaparım.kısmet.valla inşallah bu ay tutar.çok yıprandım.emekli olmak isteyrum
cnm hadı hayırlı olsun ınsss bu ay mujdelı haberı verırsın bıze

Son düzenleme:

ayyy çok sevindim tam benim belirlediğim günlere denk geliyooo
tamam canım ben 20-21-22 sinde yokum burda
sence 22 den 25 e kadar dayanır mı ki X ler???

selam kızlar herkese...çok öpüyorum sizi...

elaracım vitamin veriyorum vimin-fer...bağışıklık güçlendirici farklı bişeymi..?

bende denicem canım

bu arada sayfalar akmış yine su gibi maşallah kızlar:)

hatira renginn ve bernil keşke siz önceden gelseydiniz.
gamzecim diye bir arkadaşımız vardı ama baktı üç kız annesi olarak yalnız kalıyor ciddi olarak baydı dedi ve gitti
olsaydı onunla da çok güzel paylaşımlar yapardınız

Huuuuuu kızlarrrrr yine kimse görmüyor beniiiiii Ben yarın doktora gidiyorum kontroleee sizce cinsiyetini söyler miii ???? :44:

hadi inşallah hayırlısı olabilir belki belli mi olur

ecce bende buharı önermiyorum erkek bebek için soğuk olması lazım diye biliyorum.hatta kız bebek isteyenlere sıcak duş öneriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…