- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.261
burası paylaşım alanı bacım kımseye kızmıyom nıye gözükmücen uzun zaman herkes yaptıklarını burda paylaşıyo bizimkiler tedbir amaçlı takdir tabi YARADANIN küslük olmasın RABBİM sanada inşALLAH aradığın evladı hayırlısıyla kucağına verir AMİİİİİİİN
hadı hayırlısııııııııııııııııı maydanoz la sut buharını deneyen warmııııı hanı uzun sure deneyıp cucuk olmayanlar denıyo ya buharda bekleyıp sonra hemen ılıskıye gırıyolar sonuc alan cok ama eleraya sormak lazım etkısı ne olurrrr asıdık anlamdaaaa deneelaracım üçüngü günüm vickste ama ben bugün yumurtlarım.dün poziif çıktı kit.12.günüm bitince yumurtlıcam galiba bu gece deneme yaparım büyük ihtimal.dra gitmedim.kit dün akşam pozitif çıktı.bugün deneme yapıcam.bu ayda erken çatlayacak.kızlar çörek otu ve inciri deneyin derim.yum geliştirme konusunda çok maharetli.inşlalah oğlan olma konusundada maharetlidir..vicksi daha erken başlasaydım ii olurdu ama bu kadar erken olacağını düşünemedim.ama akıntım çok iiiiii
3 kiz cocuguna sahip olan anne olarak soylediklerinize kalpten katiliyorum onemli olan saglikli olmasi ama malesef benim ortanca kiz biraz rahatsiz bunada sukurbende ucuncu cocugumda cinsiyeti belli olanakadar cok istedim erkek olsun ama dr kiz deyince biraz ozuldum ama onun sucu yokki allah bize onu laik gormus onu gondermis dedim napalim allahin verdigine sukur
hadı hayırlısııııııııııııııııı maydanoz la sut buharını deneyen warmııııı hanı uzun sure deneyıp cucuk olmayanlar denıyo ya buharda bekleyıp sonra hemen ılıskıye gırıyolar sonuc alan cok ama eleraya sormak lazım etkısı ne olurrrr asıdık anlamdaaaa dene
tamama berracım sağol...
bu gece yada yarın sabah yum çatladığını hissttiğim zaman yapıcam.diğer şeyide bu akşam yaparım.kısmet.valla inşallah bu ay tutar.çok yıprandım.emekli olmak isteyrum
berra sen kaç haftalık oldun canım[/QU
7 hafta cnm.
sagol cnm ...ewe bende ıstıyordumgünaydın kızlarr
bernilcim katı meyve sıkacagınız hayırlı olsun.bende arçelik var hergün kızıma havuç ve portakal sııkıyorum.cok pratik oluyorr
ay ınssssss bızde öle oluruzKizlar teyzeminde 3 kizi vardi oda yumurtlama gununu denk getirerek denedi oglu oldu onunda..
Elaracigim bilgilerimi gonderdim ozeline .. Subatta bende varim :)
cnm ben cayda seker kullanmıyom ama genede alsammıkı bundan??günaydınn.aminnnnnn
kahvaltıda meyve suyu içmen lazım.misafirlige gittiginde acık çay al içine limon sık
sen stevia tatlandırıcıda kullann
berra herkese öneriyon kendin yapmıyonnn.hadi sende yappp merak ediyoruz
cnm gecmıs olsungünaydın
çok kötü öksürük olduk kızımla
gece yarış yapar gibi bi o bi ben çok fenayız
pekmez içmekten gına geldi
oh masallh burası cok sogukkkhava cok güzel.kızımı dışarı cıkarcam.
görüşürüz kızlarrr
tskler cnm valla karısıkda guzel olur evet cnmcok guzel alet bencek ama bende farkli marka var 1 kg havuc 4 tane portakal 4 tene elma 3 tane limonun suyunu siktir tadi super oluyor sanirim erkek bebek dieti icinde iyidir herhalde ben iki senedir kullaniyorum super alet kisacasi
cnm hadı hayırlı olsun ınsss bu ay mujdelı haberı verırsın bızetamama berracım sağol...
bu gece yada yarın sabah yum çatladığını hissttiğim zaman yapıcam.diğer şeyide bu akşam yaparım.kısmet.valla inşallah bu ay tutar.çok yıprandım.emekli olmak isteyrum
yumurtlama günün 25 ocak
21-22-23 ocak ideal gibi görünüyor yum öncesinde
bioritime göre
18-19-20-21-22 ocak kıza yatkın. bu 5 gün ilişkiye girebilriisnnn. hergün yapmam diyorsan 19-21-22 ocak ideal.
23 ocak erkege yatkın
23 ocakta girme ilişkiye.bioriitmde denk gelsinn
hatıra ben senin bir kızın var sanıyodum seninde bizim gibi üç kızın varmış allah kızlarımızaa hayırlı uzun ömürler versin canım
aminn bernilcimmm cok sagol.hepimizinn gönlüne göre verir Rabbim inşallahhhh
cnm cok gecmiş olsun.bagışıklık güclendirici kullanıyormusun??
anaokuluna gidenlere öneriyorlar cünkü.
inşallahh kızınada bulaşmazz
ŞUBAT
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Deyyan|10 Ocak |28 Gün|7 Şubat| |7.Ay|2 Kızı|
Kardelen074|
Mimoza|
Ezel_|
[/table]
BAŞKA DENİCEK VARMI????
selam kızlar herkese...çok öpüyorum sizi...
elaracım vitamin veriyorum vimin-fer...bağışıklık güçlendirici farklı bişeymi..?
hımm ewet unutalım o zamann onu:26::26::26:yani bence ii olmaz.sonuçta soğuk duş isteniyor erkek(eşin) için.vajen sıcacık olunca etkisi olumsuz olabilir...
Huuuuuu kızlarrrrr yine kimse görmüyor beniiiiiiBen yarın doktora gidiyorum kontroleee sizce cinsiyetini söyler miii ???? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?