bebek cinsiyet belirleme..

günaydın
çok kötü öksürük olduk kızımla
gece yarış yapar gibi bi o bi ben çok fenayız
pekmez içmekten gına geldi

geçmiş olsun canım pekmez daha fazla öksürtmezmi benim eşimdede bi rahatsızlık yok ama acayip öksürüyo dr akciğer röntgenine kadar çekmiş kulak burun boğaz bu arada hiç doktora gitmez kırk yılın başında bi gitti dr alerjik olabilir demiş hiç bişey çıkmamış ço şükür küçüğede geçti sanırım oda öksürüyo dünden beri onunda ateşi flan yok ama anlamadım baba kız öksürüyolar

Qwert gecmis olsun size , bu ara herkes hasta sanirim, benim oglumda 2 aydan beri duzelemedi ara ara hals oksuruyor (

günaydın canım hoşgeldin sen hangi takviyeleri almıştın hangi testi kullandın dieti kaç ay yapın senin inşallah oğlun geliyor bbbize tiyolar verirmisin

rengin ben bikaçkere sordun aynı soruyu bende cevapladım diyet yapmadım yumurtlama günümü baz aldım sağıma yattım sert kahve kocaya içirdim namaz dua bak bida yazmam haa

tmm cnm tsk ....

kızlar korkmazdan katı meyve sıkacagı almıs

aksam benım koca kullnan varmı ıyımı acaba ?? bende cok sevındım havuc suyu

da kullancazya ıyı oldu

cok guzel alet bencek ama bende farkli marka var 1 kg havuc 4 tane portakal 4 tene elma 3 tane limonun suyunu siktir tadi super oluyor sanirim erkek bebek dieti icinde iyidir herhalde ben iki senedir kullaniyorum super alet kisacasi

Günaydın herkeslereeee Bende kaç gündür giremiyordum bugün açabildim ancak herkes iyi sanırım. Geçmiş çooookkkkk geçmiş okumaya kalksam akşamı bulurum. Yazdıkça anlıcam artık ne olmuş ne bitmişşş......

rengin ben bikaçkere sordun aynı soruyu bende cevapladım diyet yapmadım yumurtlama günümü baz aldım sağıma yattım sert kahve kocaya içirdim namaz dua bak bida yazmam haa

valla canparçam soruyu yazdıktan sonra aklıma geldi şimdi kızar dedim ve oldu tamam bidaha sormıcam takviyeyide söle şeker

cok guzel alet bencek ama bende farkli marka var 1 kg havuc 4 tane portakal 4 tene elma 3 tane limonun suyunu siktir tadi super oluyor sanirim erkek bebek dieti icinde iyidir herhalde ben iki senedir kullaniyorum super alet kisacasi

portakal ve limonu kabuklarıylamı atıyorsun soyupmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…