- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.201
Gunaydin kizlar vallahi azminize hayranim yaa.. Insallah rabbim kucaklariniza verir istediginiz bebekleri ..
# selayhus
# elara+
# renginnn
# berra10
# kardelen074
günaydın kızlar nasılsınız?
Elaracım sana bişey soracağım.beklenen adet tarihinden kaç gün geçerse kese görünüyor?
ezel sen ıcıyonmu hındıba
iyiyim ezelcim beklemedeyim işte hafta sonuna kadar belli olur herhalde hamile kalıp kalmadığım bu ay doktor hem hap verdi hemde 2 tane çatlatma iğnesi verdi
bekliyorum işte her hüsran
ama ilaç kullanmak istemiyorum artık iğne felan acayip iştahımı açtı dolabı yicem yoksa kediler gibi hep yicek birşey varmı diye dolanıyorum
birde iğneden dolayı mı bilmiyorum sağ kasığım çok ağrıyor doktor 2 yumurta oluşmuş dedi
kısmet bakalım ...
ezelcim ben beğendim hindibanın tadını . bence güzel ama içemediysen limon sıkıp dene. belki öyle seversin. ama sıcak içmedim . ılıyınca içtim hep.
galenik ben kullandım.çok memnun kaldım.25 tl.
günaydın kızlarr
bernilcim katı meyve sıkacagınız hayırlı olsun.bende arçelik var hergün kızıma havuç ve portakal sııkıyorum.cok pratik oluyorr
# Selayhus
# Elara+
# renginnn
# berra10
# kardelen074
elaracım sana bişey soracağım.beklenen adet tarihinden kaç gün geçerse kese görünüyor?
adet geciktikten 1-2 hafta sonra nkese görünüyor
5 haftalıkken vajinal bakılabiliyorr bazen.
O nedenle 6 haftalıkken gitmek daha iyi olur.
Hattaa ben hamile kalırsam direkt 8 haftalıken gitcem kalp atımı da duyulurr.
Ilk aylar cok sık usg ye girip radyasyon almamak iyi olur.
# Selayhus
# Elara+
# renginnn
# berra10
# kardelen074
elaracım sana bişey soracağım.beklenen adet tarihinden kaç gün geçerse kese görünüyor?
Kardelen senide ekledim listeye.bilgilerini yazarmısın
BEngu kan degerlerin nasil cikmisti ,????bir gelisme varmi sende ??
Gunaydin kizlar vallahi azminize hayranim yaa.. Insallah rabbim kucaklariniza verir istediginiz bebekleri ..
elara erkek dietinde çok açık hatta su gibi iki bardak falan çay içsek olurmu ben naparim kahvaltıyı çaysız yapamıyorum meyvesuyu falan içemiyorum bide misafirliğe gittiğimizde yapcaz
sana da günaydın bengü. nasılsın ? nasıl gidiyor hamilelik ?
cnm sen lahana testini yapmayı düşünüyormusun ?
bu test kaç haftalıkken yapılıyor canım?
Elara bide bişey dicem boza asidikmidir acaba içinde darı var ama başka maddelerde var darı alkali yazıyordu mayalanınca değişirmi boza süt yapar falan derler alkalimidir_?
Elaracigim bilgilerimi gonderdim ozeline .. Subatta bende varim :)
boza kalsiyumdan zengindirr.ama canın istiyorsa iç bence.boza hergün içilmiyor sonucta.cokta kasmamak lazım diet işini.
ayrıca boza asidiktir diye düşünüyorum.un şekerde var içinde
sen ocakta regli olmadınmı???
Hayir henuz degil ay sonuna olacagim .. Sanirim bugun yumurtlama gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?