bebek cinsiyet belirleme..

Gunaydin kizlar vallahi azminize hayranim yaa.. Insallah rabbim kucaklariniza verir istediginiz bebekleri ..

amin canım inşallah hepimizin gönlündeki olur inşallah berra sen çay hiçmi içmedin bir yudum bile bide gezmelerde kasıl atlattın ayşe teyzenin acesi gibi hindiba çayımı taşıycaz yanımızda kızlar

# selayhus
# elara+
# renginnn
# berra10
# kardelen074
günaydın kızlar nasılsınız?
Elaracım sana bişey soracağım.beklenen adet tarihinden kaç gün geçerse kese görünüyor?

adet geciktikten 1-2 hafta sonra nkese görünüyor
5 haftalıkken vajinal bakılabiliyorr bazen.
O nedenle 6 haftalıkken gitmek daha iyi olur.
Hattaa ben hamile kalırsam direkt 8 haftalıken gitcem kalp atımı da duyulurr.
Ilk aylar cok sık usg ye girip radyasyon almamak iyi olur.

ezel sen ıcıyonmu hındıba

canım aldım ama hiiiç içmedim öylece duruyor korkuyorum bilmediğim ottan ıhlamurla yeşil çay içiyorum bol bol

canım sen hangi doktora çıktın ben ekole berna hanıma gidiyorum hotmon testlerim yapıldı normal çıktı
yumurta kontrolü içiin cumartesi çağırdı sen adetin 3. günü başladın dimi ilaca
senin yumoşlar sağ tarafta oluştu heralde hadi inşaAllah bu sefer olur

ezelcim ben beğendim hindibanın tadını . bence güzel ama içemediysen limon sıkıp dene. belki öyle seversin. ama sıcak içmedim . ılıyınca içtim hep.

o zaman akşama bende yapayım içmeye başlayayım kurtlanacaklar dura dura

galenik ben kullandım.çok memnun kaldım.25 tl.

evet bende kullandım çok memnun kaldım ama bebiş olmadı

günaydın kızlarr
bernilcim katı meyve sıkacagınız hayırlı olsun.bende arçelik var hergün kızıma havuç ve portakal sııkıyorum.cok pratik oluyorr

bende katı meyve sıkacağı almak istiyorum ama şöyle güçlü bişey olsun diyorum philipsinkiler iyiymiş galiba bide arzumun var bir tane gücü baya yüksekti markette bakmıştık

Elara bide bişey dicem boza asidikmidir acaba içinde darı var ama başka maddelerde var darı alkali yazıyordu mayalanınca değişirmi boza süt yapar falan derler alkalimidir_?

# Selayhus
# Elara+
# renginnn
# berra10
# kardelen074
günaydın kızlar nasılsınız?
elaracım sana bişey soracağım.beklenen adet tarihinden kaç gün geçerse kese görünüyor?

günaydın hoşgeldin bernil sağol canım sen nasılsın kanaman varmı inş herşey yolundadır problem yoktur

saol canım o zaman ben bu haftada sabredeyim birazcık:))bi görsem içim rahatlayacak..

Kizlar teyzeminde 3 kizi vardi oda yumurtlama gununu denk getirerek denedi oglu oldu onunda..

Elaracigim bilgilerimi gonderdim ozeline .. Subatta bende varim :)

Gunaydin kizlar vallahi azminize hayranim yaa.. Insallah rabbim kucaklariniza verir istediginiz bebekleri ..

günaydınn.aminnnnnn

elara erkek dietinde çok açık hatta su gibi iki bardak falan çay içsek olurmu ben naparim kahvaltıyı çaysız yapamıyorum meyvesuyu falan içemiyorum bide misafirliğe gittiğimizde yapcaz

kahvaltıda meyve suyu içmen lazım.misafirlige gittiginde acık çay al içine limon sık
sen stevia tatlandırıcıda kullann

sana da günaydın bengü. nasılsın ? nasıl gidiyor hamilelik ?
cnm sen lahana testini yapmayı düşünüyormusun ?

berra herkese öneriyon kendin yapmıyonnn.hadi sende yappp merak ediyoruz

Elara bide bişey dicem boza asidikmidir acaba içinde darı var ama başka maddelerde var darı alkali yazıyordu mayalanınca değişirmi boza süt yapar falan derler alkalimidir_?

boza kalsiyumdan zengindirr.ama canın istiyorsa iç bence.boza hergün içilmiyor sonucta.cokta kasmamak lazım diet işini.
ayrıca boza asidiktir diye düşünüyorum.un şekerde var içinde

Elaracigim bilgilerimi gonderdim ozeline .. Subatta bende varim :)

sen ocakta regli olmadınmı???

berra herkese öneriyon kendin yapmıyonnn.hadi sende yappp merak ediyoruz[/QUOTE]

cnm önermiyorum. sadece sonuçları merak ediyorum. birde geçmişte yazılanları okudum . himilia hem mor rengi hemde pembe rengi görmüş. şimdi beni az çok biliyorsun. kendime durup dururken stres yaparım . o yüzden cesaret edemiyorum.
tabi benim gibi efamlı olanlar bence yapmasın test ama işte merak da ediyorum.
sence bu testin güvenilirliğe ne ?
gerçekten bu süreç benim gibi kılı kırk yaranlar için zor geçiyor cnm. umarım beni anlarsın elaracım.

günaydın
çok kötü öksürük olduk kızımla
gece yarış yapar gibi bi o bi ben çok fenayız
pekmez içmekten gına geldi

Hayir henuz degil ay sonuna olacagim .. Sanirim bugun yumurtlama gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…