bebek cinsiyet belirleme..

iyi akşamlar kızlar, malum işten neredeyse hiç giremiyorum. yine epeyce döktürmüşünüz biraz daha okuyayım geçmişi

hoşgeldin sudecim nasılsın?

Son düzenleme:
şubatta bende varım beklelnen sat 11 şubat
cnm kahve asidik ama kız dietinde kadın içmicek diye biliyorum.
kahvesiz yapamamki ben yaaaaa
asidemet avatarına bayıldım ben ya
canım kız çocuk istediğim için bu resmi koydum pek tatlu inşallah allahım banada böyle bir kız nasip eder
aaaaaaaaaaaaaaaaa kahve kız dietindedemi yok hamile kalmayı zorlaştırıyomuki bende kız dietinde var sanıyodum
kız diyetinde olsun yaaa ben hergün içiyorum içmezsem deliririm heralım elara araştır bi bacım bizim için bu kahve olayını sennn

canım bende yöntemsiz oğlu olanların ph ı kaç merak ediyorum doğrusu, ben turnosol çubukları aldım renge göre bakıyosun kaç olduğuna, ama digitallerde var. ama silerek değil haaa:)) tabi benim fikrim bu zararlı olur öyle bir yöntem kimyasal birşey o kağıt.

kız içinde denenebilir tabi, ondada asidik olup olmadığını kontrol etmiş olursun
kakulee siz küçük bize büyük ph gerek:)

sagol cnmm tsk ederım

32 cnm

canım maşallah 3 çocuk ve 32 yaş ne güzel, erken anne olmakta hoş kızlarınla arkadaş gibi olursun

iyi yapmışsın ezel, sonuçlarında iyi çıkmasına sevindim hadi bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
elara gecen ay kulandıgım ılacın etkısı

sankım oldu ya ıns böle gıder ya 29 gunde regl oldum ıns bozulmaz...

inş canım. adet döngüsünün sabit olması takiplerde pratik oluyor.

bu arada bu ay takip yaptım. ovulasyon kitinde 14. ve 15. gün olmak üzere iki gün pozitif çıktı, adet döngüm 29 gün, 14.gün akıntım oldu.16.gün de hamur denen katı akıntıdan geldi.

ama benimde 20.gün adet ağrısı gibi bişey hissettim önceki ayda aynısı oldu. 20. gün olan neyse merak ediyorum:) acaba döllenmediği için yumurtanın atılmasıyla ilgilimi yoksa yumurtamammı geç oluyo.

günaydınlarrrrrr anne ve anne adaylarıııııııı
Ayy bayılıyorum sendeki bu enerjiye sankim ilk hamileliğin ben 1 saat iyissem sonra hasta gibiyim ya maşaallah sana
sonunda bitti, herkese iyi akşamlar kızlaar

renginn merhaba canım, yaprakçım hoşgeldin nasılsın

mrb canım geçmişi okuyodum ben iyyim sende iyisin inş.

turnosol kağıdı nasıl ya nasıl ölçüm yapılıyo yine cahil kaldım bu konuda ben

canım kağıt bir çubuk var, ölçüm yapmak istediğin sıvının içine koyuyorsun (miktar azsa sıvıyı üzerine sürüyorsun). çubuktaki bantta renk değişimi oluyor. ayrıca referans gibi kullanacağın renk skalası ve değerleri olan ayrı bir kağıt var,
ordan da oluşan yeni rengin hangi değere denk geldiğine bakıyorsun ve ph ı ölçmüş oluyorsun

nerden alıcaz bunu ladys canım

Valla kolay gelsin zor işler inş Allahım emeklerinizin karşılığını herkesin gönlüne göre verir kızlar geçmişmi okuyosunuz hepiniz

lab. malzemesi satan depolarda oluyor birde akvaryum ph ı içinde sıkça kullanıldığı için pet shop larda var. burda digital alan arkadaşlarda var daha hassastır eminim
ama o biraz pahalı google dan bak istersen.

lab. malzemesi satan depolarda oluyor birde akvaryum ph ı içinde sıkça kullanıldığı için pet shop larda var. burda digital alan arkadaşlarda var daha hassastır eminim
ama o biraz pahalı google dan bak istersen.

teşekkür ederim canım bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…