- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.301
canım zaten dr kontrolünde olacak yine bakalım
bioritm tutuyo galiba24 ocak erkeğe yattkın
30 una kadarda erkek günü hesaplamıştın
şubatta bende varım beklelnen sat 11 şubatŞUBAT
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Deyyan|10 Ocak |28 Gün|7 Şubat| |7.Ay|2 Kızı|
Kardelen074|
Mimoza|
Ezel_|
[/table]
BAŞKA DENİCEK VARMI????
kahvesiz yapamamki ben yaaaaacnm kahve asidik ama kız dietinde kadın içmicek diye biliyorum.
canım kız çocuk istediğim için bu resmi koydum pek tatlu inşallah allahım banada böyle bir kız nasip ederasidemet avatarına bayıldım ben ya
kız diyetinde olsun yaaa ben hergün içiyorum içmezsem deliririm heralım elara araştır bi bacım bizim için bu kahve olayını sennnaaaaaaaaaaaaaaaaa kahve kız dietindedemi yok hamile kalmayı zorlaştırıyomuki bende kız dietinde var sanıyodum
yarın bende kendımı ölceyımm nası yapcem kızzzzz tuwalet kagıdı gıbı sılcemmıaslında hepımız ölcsek yanı degerler deısıyımı ozellıkle 1 2 aydır dıyet yapanlar we 2 3 oglu olanlardan sonuc beklıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ecce size de geçmiş olsun canım yaaa kış olunca çocuklarımız böyle oluyorlar üzülüyorum.
yaa ben de merak ediyorum bu ph ölçümünü.nasıl yapılır nerden alınır kız bebek için gerekli mi.acaba benimki kaç ayy çatlarım şimdi
sagol cnmm tsk ederım
32cnm
geldim geldimm meraklılar siziiiiiiiii hep sizmi çatlatacaksınız beni birazda ben çatlatayıımm
cumartesi sabahı hastaneye gittim sonuçlarımı aldık doktorumun odasına girdiiiiiiimmm sonra doktor sonuçlara baktııııherşey normal dedi (çok şükür birazdan hangi tahlillerde ne değerler çıktı yazarım
) adetimin 12. günü yumurta takibine çağırdı 12. günü pazara geldiğinden 11. günü gidicem bakalım yumurtan kendiliğinden gelişiyormu dedi takip yapalım sonra sana ilişki günü veririm dedi sanırım büyük ihtimal glopen kullandıracak çünkü 11. günü yumutamın gelişeceğini sanmıyorum işte böyle kızlar
elara gecen ay kulandıgım ılacın etkısı
sankım oldu ya ıns böle gıder ya 29 gunde regl oldum ıns bozulmaz...
Ayy bayılıyorum sendeki bu enerjiye sankim ilk hamileliğin ben 1 saat iyissem sonra hasta gibiyim ya maşaallah sanagünaydınlarrrrrr anne ve anne adaylarıııııııı
sonunda bitti, herkese iyi akşamlar kızlaar
renginn merhaba canım, yaprakçım hoşgeldin nasılsın
canım bende yöntemsiz oğlu olanların ph ı kaç merak ediyorum doğrusu, ben turnosol çubukları aldım renge göre bakıyosun kaç olduğuna, ama digitallerde var. ama silerek değil haaa:)) tabi benim fikrim bu zararlı olur öyle bir yöntem kimyasal birşey o kağıt.
Ay kızlar Allah kolaylık versin bazen bu öntemleri iyiki bilmiyomuşum diyorum ben biraz titit
zimdir herşey ya çok iyi olucak ya olmuycak bunlar bana kafayı yedirtirdi valla ya Allah dağına gör kar veriyo sanırım
Nolur kızlar osmana sizce yazık yaa:84::84:
turnosol kağıdı nasıl ya nasıl ölçüm yapılıyo yine cahil kaldım bu konuda ben
canım kağıt bir çubuk var, ölçüm yapmak istediğin sıvının içine koyuyorsun (miktar azsa sıvıyı üzerine sürüyorsun). çubuktaki bantta renk değişimi oluyor. ayrıca referans gibi kullanacağın renk skalası ve değerleri olan ayrı bir kağıt var,
ordan da oluşan yeni rengin hangi değere denk geldiğine bakıyorsun ve ph ı ölçmüş oluyorsun
canım kağıt bir çubuk var, ölçüm yapmak istediğin sıvının içine koyuyorsun (miktar azsa sıvıyı üzerine sürüyorsun). çubuktaki bantta renk değişimi oluyor. ayrıca referans gibi kullanacağın renk skalası ve değerleri olan ayrı bir kağıt var,
ordan da oluşan yeni rengin hangi değere denk geldiğine bakıyorsun ve ph ı ölçmüş oluyorsun
Valla kolay gelsin zor işler inş Allahım emeklerinizin karşılığını herkesin gönlüne göre verir kızlar geçmişmi okuyosunuz hepiniz
lab. malzemesi satan depolarda oluyor birde akvaryum ph ı içinde sıkça kullanıldığı için pet shop larda var. burda digital alan arkadaşlarda var daha hassastır eminim
ama o biraz pahalı google dan bak istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?