bebek cinsiyet belirleme..

helal sana.kimse ezilmesin

valla bravo sanaa.severim böle tezcanlı meraklı hatunları
4 boyutluyamı girceksin??
girmişken ayrıntılı usg ye gir barii

himalia kız erkek cocuk ayırımı konusunda düşüncelerimi daha önce yazmıştım.bizim evde öle ayırım olmıcak bundan eminimmm.
tabi Allah bana bi erkek evlat verirse:)

bize yazarsın dime akşam merak ederiz gene

merhaba kızlar nasılsınız
ben serum tedavısıne basladım aretten ıgnelerım var anlayacagınız tum gunu yatarak kusarak gecırmekle meskulum bugunumede sukurler olsun p.tesı gunu dr2a gıttım bebegım 8+3 gunluk olmustu hersey yolunda dedı dr cok sukur.
tek sorun ben cok bunalımda hıssedıyorum gerek yasadıklarım gerekse dusunduklerım ve cevrenın etkısıyle yorulmus hıddedıyorum suanda kendımı.bırde ınanırmısınız her gece ruyamda kız cocugu doguruyorum ALlahım dıyorum bıkerede erkek dogurdugumu gorsem gam yemıycem yok hep kız saglık olsun ben kıza kendımı cok alıstırdım.hatta esımıde alıstırmaya basladım sımdıden kız ısımlerı ıcın kavga etmeye basladık:)
gecmısı okumak ıstıyorum cok merak edıyorum sızlerdekı haberlerı soyle bı bakınıyım gelıyorum

bu durumla ilgili bana diyolar kızın kocaman o bile bakar diye
ama inşallah bu şekilde davranmam
bu konuda kararlıyım çok dikkat etmek istiyorum

geçmiş olsun hoşgeldin canım hamileliği kendine sorun yapma herşeyi akışına bırak kendini yıpratma

özel mesaj atmayı deniyorum size ama hata veriyor..

nasıl bi hataa.senin mesaj kutunmu dolu?

amiin inşALLAH feminist elara sen bu işi halledersin şüphem yok

inşallah cnm yaa.ezdirmeyelim kızlarımızııı.karakterli,sorumluklarının bilincinde,şımarık olmayan cocuklar yetiştirelim inşallahh

Evet canım dört boyutluymuş ultrasonu bakalım artık

tmm merakla bekliyoruzz
kacta gitcenizzz

hoşgeldin canım benim çooook geçmiş olsun valla bizde çok merak ettik seni
canım şu an kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsun yeter bozma moralini , çok etkilenmişsin herşeyden
kendini rahat bırak mevlam inşallah hayırlı sağlıklı bi erkek evladı nasip eder sana

bengu ve qwert nasıl sevındım anlatamam yaaaaa tebrık ederım ıns rabbım gonlunuzdekılerı vermıstırrrrrrrrrr
hepınızı cok ozlemısım gecmıs cok uzun okudukca cevaplıycam :)

boncuk hoşgeldin cnm cok merak ettikk seni
evine geldinmi???
hoşbulduk cnm evet evıme geldım her aksam saat 8 de eve hemsıre gelıyor serum takılıyorum dun aksam eve dondum merakınız ıcın tsk ederım bende sızlerı merak ettım ve cok ozledım
tsk ederım cnm elbette en onemlısı saglıklı olması ama zaman azaldıkca stres topu gıbı oluyor ınsan dualarınıza ıhtıyacım var adak adadım gercı hoca adak dıye bırsey yoktur demıs ama olsun anneme dıyorum oglum olursa 7 fakıre yardım edıcem yeterkı olsun annemde dıyor sen sankı cok zengınsın bende gonlum zengın dıyorum ona :)
sen ne yabtın bakalım nasıl gıdıyor ben senden cok umıtlıyım gec olcak ama bak gor gonlundekı olcak ıns

geçmiş olsun hoşgeldin canım hamileliği kendine sorun yapma herşeyi akışına bırak kendini yıpratma

tsk ederım cnm haklısında ınsanın elınde olsa bırde

cnm ınan bende cok karsıyım cok zlemını cekmem ragmen

bende hayatta yapamam öle ..bıde annelık olsa gerek ya hıc kıyamıyorum

annem kızıyo bazen bırak azda benım buyukogrensın yapsın dıyo

ama yok bende okusun lar tek onlarıda ogrenırler dıyorum ya

ne bılıyım evlat ayrılmaz bencce allah hıdayet versın o kadınada demekden

baska care yok....
cnm cok gecmıs olsun h.geldın rabbımılk önce saglık

sonra bır erkek evlat nasıp etsın ınssssss sana cnm

duadan baska elımızden baska bırsey gelmıyo rabbım buyuk

çok geçmiş olsun boncukcum,en yakın zamanda bu şikayetlerinin bitmesini diliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…