- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.481
kızlarım benim için gül ya onları ben gülüm diye seviyorum hiçte ole bişe yapmam erkek dünyaya gelirken kızlara göre 1 sıfır önde başlıyo toplumumuzda ole malesef kızlarımı ben ezik yetiştiripte damat eline veremem gerekirse damatlar ezilsin oğlum içinde geçerli kızlarımdan sonra 1 oğlann yakaladım diye kızlarımı ezip baş tacı edemem öyle bi yetiştircemki çocuklarımı herkes kendi işini görcek evde kızlarımı asla oğlanlara ezdirmem herkes yerini bilecekbende feminist oldum çıktım
Sağol canımmm ..... Bugün akşamüstü gidiyorumYaaa dayanamıyorum çok merak ediyorum sadece bileyim rahatlıycam. Eşime söylemedim valla akşamüstü başka bi doktora gidicem bi de bakalım o ne diyecek. Bir aydır neredeyse gitmemiştim iki kere giriversem ultrasona bişeycik olmaz herhalde....
Sağol canımmm ..... Bugün akşamüstü gidiyorumYaaa dayanamıyorum çok merak ediyorum sadece bileyim rahatlıycam. Eşime söylemedim valla akşamüstü başka bi doktora gidicem bi de bakalım o ne diyecek. Bir aydır neredeyse gitmemiştim iki kere giriversem ultrasona bişeycik olmaz herhalde....
ilişki tarihleri lazım
bide adet döngün kac
himalia kız erkek cocuk ayırımı konusunda düşüncelerimi daha önce yazmıştım.bizim evde öle ayırım olmıcak bundan eminimmm.
tabi Allah bana bi erkek evlat verirse:)
valla bravo sanaa.severim böle tezcanlı meraklı hatunları
4 boyutluyamı girceksin??
girmişken ayrıntılı usg ye gir barii
şimdi size değişik bir durumdan söz etmek istiyorum özellikle önce kızı olup da sonra oğlu olanlara seslenmek istiyorum.dün keçiören eğt araş hastanesine gitti.kızım için doçentin gelmesi bekledim.bu rada o büyük koridorda bulunanları inceledim.tam önümde sağlam çocuk polk gelen bir anne vardı.yanında da 8,9 yaşında kızı.kadın yeni doğum yapmış 1 haftalık falandı.çünkü üzerinde hamileliği vardı.neyse bebeğini muyene ettirmiş bebegini pusetin içine koymuş onun içinde giydiriyordu.3 kat pjama 2 kat çorap 3 kat üst 1 yelek ince ve kalın battaniyeye babeğini sardı .bu rada kızından hep yardım aldı.kıza pijama diyor kız veriyor.kıza çorap diyor kız veriyor.amam kız arada bir annenin isteklerine yetişemiyor.anne kız bir kızıyor anlatamam.yüksek sesle değil kızın anlayacağı şekile elinden çekerek iterek.kız çok mutsuz.ne etse annesine yaranamıyor.sonra bebeği giydirdi.bi güzel kokladı öptü.kıza oturacak yer falan vermedi yer vardı çocuk ayakta kala kaldı.kızın iç dünyası yıkık belli.anne oğlundan başkasını görmüyor.ya öyle sinirlendim anlatamam.sanki üvey.üvey bile olsa öyle yapılmaz.sonra kız bebek çantasını vb eşyaları taşıdı annesinin ardından çekip gittiler.ben de dedim ki bir gülün peşinden koşarken çiğnediğin diğer güllerin farkında değilsin.allah buna niye erkek verdi dedim.sonra buldum.ilerde çeksin diye verdi.sakın kızlar siz öyle yapmayın.inanın kızın durumu vahimdi.hiç ayrım yapmayın.sevginizi abartmayın.hiç hoş durmuyor.
merhaba kızlar nasılsınız
ben serum tedavısıne basladım aretten ıgnelerım var anlayacagınız tum gunu yatarak kusarak gecırmekle meskulumbugunumede sukurler olsun p.tesı gunu dr2a gıttım bebegım 8+3 gunluk olmustu hersey yolunda dedı dr cok sukur.
tek sorun ben cok bunalımda hıssedıyorum gerek yasadıklarım gerekse dusunduklerım ve cevrenın etkısıyle yorulmus hıddedıyorum suanda kendımı.bırde ınanırmısınız her gece ruyamda kız cocugu doguruyorum ALlahım dıyorum bıkerede erkek dogurdugumu gorsem gam yemıycem yok hep kız saglık olsun ben kıza kendımı cok alıstırdım.hatta esımıde alıstırmaya basladım sımdıden kız ısımlerı ıcın kavga etmeye basladık:)
gecmısı okumak ıstıyorum cok merak edıyorum sızlerdekı haberlerı soyle bı bakınıyım gelıyorum
özel mesaj atmayı deniyorum size ama hata veriyor..
amiin inşALLAH feminist elara sen bu işi halledersin şüphem yok
Evet canım dört boyutluymuş ultrasonu bakalım artık
ben serum tedavısıne basladım aretten ıgnelerım var anlayacagınız tum gunu yatarak kusarak gecırmekle meskulumbugunumede sukurler olsun p.tesı gunu dr2a gıttım bebegım 8+3 gunluk olmustu hersey yolunda dedı dr cok sukur.
tek sorun ben cok bunalımda hıssedıyorum gerek yasadıklarım gerekse dusunduklerım ve cevrenın etkısıyle yorulmus hıddedıyorum suanda kendımı.bırde ınanırmısınız her gece ruyamda kız cocugu doguruyorum ALlahım dıyorum bıkerede erkek dogurdugumu gorsem gam yemıycem yok hep kız saglık olsun ben kıza kendımı cok alıstırdım.hatta esımıde alıstırmaya basladım sımdıden kız ısımlerı ıcın kavga etmeye basladık:)
gecmısı okumak ıstıyorum cok merak edıyorum sızlerdekı haberlerı soyle bı bakınıyım gelıyorum
doğum 26.06.1984
SAT 3 ARALIK ilişki yumurtlama günlerinde 2 günde bir..açıkça tarih yazayım mı?
hoşbulduk cnm evet evıme geldım her aksam saat 8 de eve hemsıre gelıyor serum takılıyorum dun aksam eve dondum merakınız ıcın tsk ederım bende sızlerı merak ettım ve cok ozledımboncuk hoşgeldin cnm cok merak ettikk seni
evine geldinmi???
tsk ederım cnm elbette en onemlısı saglıklı olması ama zaman azaldıkca stres topu gıbı oluyor ınsan dualarınıza ıhtıyacım var adak adadım gercı hoca adak dıye bırsey yoktur demıs ama olsun anneme dıyorum oglum olursa 7 fakıre yardım edıcem yeterkı olsun annemde dıyor sen sankı cok zengınsın bende gonlum zengın dıyorum ona :)hoşgeldin canım benim çooook geçmiş olsun valla bizde çok merak ettik seni
canım şu an kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsun yeter bozma moralini , çok etkilenmişsin herşeyden
kendini rahat bırak mevlam inşallah hayırlı sağlıklı bi erkek evladı nasip eder sana
geçmiş olsun hoşgeldin canım hamileliği kendine sorun yapma herşeyi akışına bırak kendini yıpratma
cnm ınan bende cok karsıyım cok zlemını cekmem ragmenşimdi size değişik bir durumdan söz etmek istiyorum özellikle önce kızı olup da sonra oğlu olanlara seslenmek istiyorum.dün keçiören eğt araş hastanesine gitti.kızım için doçentin gelmesi bekledim.bu rada o büyük koridorda bulunanları inceledim.tam önümde sağlam çocuk polk gelen bir anne vardı.yanında da 8,9 yaşında kızı.kadın yeni doğum yapmış 1 haftalık falandı.çünkü üzerinde hamileliği vardı.neyse bebeğini muyene ettirmiş bebegini pusetin içine koymuş onun içinde giydiriyordu.3 kat pjama 2 kat çorap 3 kat üst 1 yelek ince ve kalın battaniyeye babeğini sardı .bu rada kızından hep yardım aldı.kıza pijama diyor kız veriyor.kıza çorap diyor kız veriyor.amam kız arada bir annenin isteklerine yetişemiyor.anne kız bir kızıyor anlatamam.yüksek sesle değil kızın anlayacağı şekile elinden çekerek iterek.kız çok mutsuz.ne etse annesine yaranamıyor.sonra bebeği giydirdi.bi güzel kokladı öptü.kıza oturacak yer falan vermedi yer vardı çocuk ayakta kala kaldı.kızın iç dünyası yıkık belli.anne oğlundan başkasını görmüyor.ya öyle sinirlendim anlatamam.sanki üvey.üvey bile olsa öyle yapılmaz.sonra kız bebek çantasını vb eşyaları taşıdı annesinin ardından çekip gittiler.ben de dedim ki bir gülün peşinden koşarken çiğnediğin diğer güllerin farkında değilsin.allah buna niye erkek verdi dedim.sonra buldum.ilerde çeksin diye verdi.sakın kızlar siz öyle yapmayın.inanın kızın durumu vahimdi.hiç ayrım yapmayın.sevginizi abartmayın.hiç hoş durmuyor.
cnm cok gecmıs olsun h.geldın rabbımılk önce saglıkmerhaba kızlar nasılsınız
Tek sorun ben cok bunalımda hıssedıyorum gerek yasadıklarım gerekse dusunduklerım ve cevrenın etkısıyle yorulmus hıddedıyorum suanda kendımı.bırde ınanırmısınız her gece ruyamda kız cocugu doguruyorum allahım dıyorum bıkerede erkek dogurdugumu gorsem gam yemıycem yok hep kız saglık olsun ben kıza kendımı cok alıstırdım.hatta esımıde alıstırmaya basladım sımdıden kız ısımlerı ıcın kavga etmeye basladık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?