- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.581
:) Tavana bak dedim, savaslari dusun, aclik ceken cocuklari dusun. (tecrubeyle sabit) Zaten adamin hemen bitmesi gerekiyor cunku uzun suren olay testosteron seviyesini yukseltir ve kiz bebek icin iyi degil. :
edit: uyari +18
zaten kesin olsa bile demeye nıyetim yok hangisinı desem daha inandırıcı ve ıkna edıcı olur:26:
Burdayım canım burdayım şimdi geldim hemen yazayım dedim. Yok canım ya bu da belli değil dedi. 13 hafta 2 günlükmüş bebikim ama yok öğrenemedim yine
layd sende bu ay denicen demekk.hayırlısı ve gönlündeki olsun inş.
logona da karar kıldımm .almışken organik alıyım kozmetikler cok zararlıı.
senin önerecegin organik ürün varmı başka?
ama türkiyede cok pahalı almanyadan sipariş vercemm.
layd tarihlerini yaz tekrar bakayım bioritime
kakule, momof amerikada cnm
layd tarihlerini yaz tekrar bakayım bioritime
kakule, momof amerikada cnm
aybumu inşALLAH gönlündeki olur kızlar ben benımkının cinsiyetını kımseye demeye nıyetım yok buyuk kızım erkek diye komşulara demiş bende belli değil daha doktorun bilmediğini o nerden biliyomş çocuk o daha dedim çocuktan al haberi diyorlar acaba göstermıyomu diyim yoksa buda kızmış mı diyim bı akıl verın hatunlar etrafta çok kem göz var
:) Tavana bak dedim, savaslari dusun, aclik ceken cocuklari dusun. (tecrubeyle sabit) Zaten adamin hemen bitmesi gerekiyor cunku uzun suren olay testosteron seviyesini yukseltir ve kiz bebek icin iyi degil. :
edit: uyari +18
layd ve ezel size mesaj attımmmm.kontrol edin
layd ve ezel size mesaj attımmmm.kontrol edin
aybumu inşALLAH gönlündeki olur kızlar ben benımkının cinsiyetını kımseye demeye nıyetım yok buyuk kızım erkek diye komşulara demiş bende belli değil daha doktorun bilmediğini o nerden biliyomş çocuk o daha dedim çocuktan al haberi diyorlar acaba göstermıyomu diyim yoksa buda kızmış mı diyim bı akıl verın hatunlar etrafta çok kem göz var
oyle cnm ama bılemıyorum yınede rabbım herkesın gonlune gore versın ınsbak ben kızım da hiç kusmadım veya birşeyden tiksinmedim sadece uyudum bulantıyla ilgisi yok hayırlısı olsun oğlun olsun inş.
tsk ederım cnm bende senı gordugume sevındım sen nasılsın nasıl gıdıyor ?Selam kızlar, nasılsınız??
Boncukçum seni gördüğüme sevindim bizi haberdar et kendinden.
Boncuk merhabalar canım, hoş geldin özledik, aman kötü bişey olmasında geçecek bunlar
sagol cnm bende sızlerı ozledım ıns cnm ya hepımızın gonlundekıne gore verır ıns yuce rabbımtahmin edebiliyorum canım, inşallah gönlüne göre olsun
kesedeki konumu banada ortada gibi geldi bakalım artık merakla bekliyoruz
bernılcım saglık olsun ortada olanların genelde kız oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?