- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.541
iyi akşamlar rengin aldın mı kızları okuldan
Ben geldiiiimmmmm. Ayrı ayrı alıntı yapamıyorum o yüzden hepinize teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok çokkkk sağolun. Amma velakiiiinnnn bu bebişin ne olduğu yine belli değilllll.
4 boyutlu ultrasonla baktı hemde ama belli değil daha dedi doktor. 15 gün sonra kesin belli olur o zaman uğra bi bakalım dedi.
Yani bi 15 gün daha beklicez bebikimin cinsiyetini öğrenmek için.
Ben geldiiiimmmmm. Ayrı ayrı alıntı yapamıyorum o yüzden hepinize teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok çokkkk sağolun. Amma velakiiiinnnn bu bebişin ne olduğu yine belli değilllll.
4 boyutlu ultrasonla baktı hemde ama belli değil daha dedi doktor. 15 gün sonra kesin belli olur o zaman uğra bi bakalım dedi.
aybamu kızzz burdamısın ne oldu ultrason_?
Hayirlisi olsun canim, gec olsun da guc olmasin. Saglikli cok sukur..
Profilden butun vucudunun fotografini verdiler mi normal ultrasondan.
Burdayım canım burdayım şimdi geldim hemen yazayım dedim. Yok canım ya bu da belli değil dedi. 13 hafta 2 günlükmüş bebikim ama yok öğrenemedim yine
iyi akşamlar ccanım aldım sen nasılsınnasıl gidiyo hazırlıklar
hayırlısı olsun insan çok heyecanlanıyo dimi olsun canım 15 gün sonra öğrenirsin gönlündeki olsun inşallah
aybamu çok küçükmüş daha bebişin 4,5 aylıkken bekıyolar genelde doktoru nasıl kandırdın
iyi canım işte alkali beslenmeye çalışıyorum ama oluyormu bilmiyorum meyve yedim şimdi ondan öncede yeşil çay içmiştim bakalım doktorda yumurta takibi yapıcak bende evde bonie family ile takip ediyorum inşaAllah bioritmde denk gelirde erkek bebişim oluuurrrr
inşallah canım niye olmasın bence insanların özellikle ilk bebekte hangisini istiyosa o oluyo benim fikrim tabiki
Yok canım yaaa o kadar çok kişi var ki artık 11 - 12 haftalıkken öğrenen. Ben de 12 de öğrenmiştim diğerlerini.
aybamu onu demek istemedim ayrıntılı ultrason için demiştim hani kalbi damarları hemen hemen tam oluştuğunda bakıyolar onu kastetmiştim sıradan ultrasonla bile çok iyi doktorlar anlıyo hatta 2,5 aylıkken bile bilenler var haklısın
Hmm evet o açıdan doğru söylüyorsun canım ben yanlış anladım. Bilmem ben ısrar etmedim illa onla bak diye ama normalle baktıktan sonra onla devam etti herhalde oluyor demekki oğluşlarda yoktu zaten dört boyutlu ondan çok anlamıyorum ne zaman olması lazım diye. Zararı olmaz ama dimi ??
onu tam bilmiyorum canım ama inşallah bişey olmaz olsa doktorun uyarırdı seni ay seni çok iyi anlıyorum çok heyecanlanıyo insan hele hareketlerini görünce büyüdüğünü daha iyi anlıyosun hayal gibi geliyo insana hamilelik çok güzel bir duygu bence sayılı güzel duygulardan birisi
kızlar renginnn kaçar benim küçük ablalarını krize sokuyo şimdi biri cinnet geçirecek müdahale etmem lazım yoksa facia olacak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?