- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.561
tazmanya deniycen dimi bu ay canm kararlımısın
Hmm evet o açıdan doğru söylüyorsun canım ben yanlış anladım. Bilmem ben ısrar etmedim illa onla bak diye ama normalle baktıktan sonra onla devam etti herhalde oluyor demekki oğluşlarda yoktu zaten dört boyutlu ondan çok anlamıyorum ne zaman olması lazım diye. Zararı olmaz ama dimi ??
slm kızlar bugun komsum geldı onunda ıkı oglu var
bugun sordum valla dedıkı ben hamıle kaldıgım gunu bıle bılıyorum
dedım kız nasıl bılıyon ben hayyata bılmem
kız dıyo zaten 1 kere oldu adetın 10 gunumu neydı bıdahada olmmadı
yanı kızlar tek ılıskı cok onemlı yum zamanıı....bıkere daha teyt ettımmm
aybamu valla bana kız gibi geliyor kızlar pek göstermez derler.
onu yukleyebilirsen belki bir tahminde bulunabilirimSağol canım. Öyle tabi allahıma şükürler olsun sağlığı yerinde. Verdi evet sabah gittiğim cd verdi şimdi gittiğim resim verdiÇifter çifter yani
şimdi size değişik bir durumdan söz etmek istiyorum özellikle önce kızı olup da sonra oğlu olanlara seslenmek istiyorum.dün keçiören eğt araş hastanesine gitti.kızım için doçentin gelmesi bekledim.bu rada o büyük koridorda bulunanları inceledim.tam önümde sağlam çocuk polk gelen bir anne vardı.yanında da 8,9 yaşında kızı.kadın yeni doğum yapmış 1 haftalık falandı.çünkü üzerinde hamileliği vardı.neyse bebeğini muyene ettirmiş bebegini pusetin içine koymuş onun içinde giydiriyordu.3 kat pjama 2 kat çorap 3 kat üst 1 yelek ince ve kalın battaniyeye babeğini sardı .bu rada kızından hep yardım aldı.kıza pijama diyor kız veriyor.kıza çorap diyor kız veriyor.amam kız arada bir annenin isteklerine yetişemiyor.anne kız bir kızıyor anlatamam.yüksek sesle değil kızın anlayacağı şekile elinden çekerek iterek.kız çok mutsuz.ne etse annesine yaranamıyor.sonra bebeği giydirdi.bi güzel kokladı öptü.kıza oturacak yer falan vermedi yer vardı çocuk ayakta kala kaldı.kızın iç dünyası yıkık belli.anne oğlundan başkasını görmüyor.ya öyle sinirlendim anlatamam.sanki üvey.üvey bile olsa öyle yapılmaz.sonra kız bebek çantasını vb eşyaları taşıdı annesinin ardından çekip gittiler.ben de dedim ki bir gülün peşinden koşarken çiğnediğin diğer güllerin farkında değilsin.allah buna niye erkek verdi dedim.sonra buldum.ilerde çeksin diye verdi.sakın kızlar siz öyle yapmayın.inanın kızın durumu vahimdi.hiç ayrım yapmayın.sevginizi abartmayın.hiç hoş durmuyor.
canım allah şifa versin birde gönlündekini versin inşallah niye bulantıya göre cinsiyet tahmini yapıyosun benim çok tanıdığım var yatak döşek yatıp kusan arkadaşlarım hatta üç oğlu olanlar var aralarında benim bir arkadaşımın iki kızı vardı senin gibi kanaması oldu progesteron kullandı başka bir arkadaşımla gitmiştik onunda çocuklarınınhepsi kızdı hamile arkadaşım nasıl kötüylü lavoboya zor yetişiyodu öbür arkadaşım kessin kızı olacak dedi nerden anladın dedim görmüyomusun nasıl kusuyo dedi ama oğlu oldu düşünme bunları inşallah oğlun olacak ben hissediyorum benim eşim dördüncü bebek için en kötü ihtimali bile çok güzel der sende öyle düşün kendini motive et psikolojini bozma bebeğin hissediyo bunları
aybumu inşALLAH gönlündeki olur kızlar ben benımkının cinsiyetını kımseye demeye nıyetım yok buyuk kızım erkek diye komşulara demiş bende belli değil daha doktorun bilmediğini o nerden biliyomş çocuk o daha dedim çocuktan al haberi diyorlar acaba göstermıyomu diyim yoksa buda kızmış mı diyim bı akıl verın hatunlar etrafta çok kem göz var
zatenn 3 kızı olanlara sormuş.kesin orgazm konusunu sorduu
kakulee cvp bekliyozz
:) Tavana bak dedim, savaslari dusun, aclik ceken cocuklari dusun. (tecrubeyle sabit) Zaten adamin hemen bitmesi gerekiyor cunku uzun suren olay testosteron seviyesini yukseltir ve kiz bebek icin iyi degil. :
edit: uyari +18
:) Tavana bak dedim, savaslari dusun, aclik ceken cocuklari dusun. (tecrubeyle sabit) Zaten adamin hemen bitmesi gerekiyor cunku uzun suren olay testosteron seviyesini yukseltir ve kiz bebek icin iyi degil. :
edit: uyari +18
geldim canım
dün cenazemiz vardı yoktum teyzem vefat etti
kızlar "öyle bir geçer zamanki" yi ben çocukların yanında izlesem benimkiler ağlar yaa.
çok duygusal benim kızlarım.
bence sizde çocukların yanında izlemeyin.en azından 7 yaş altı olanların:) psikolojisi bozulur bence
ŞUBAT
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Deyyan|10 Ocak | |28 Gün|7 Şubat| |7.Ay|2 Kızı|
Selayhus|
Mimoza|
Ezel_|
Evrimdost|
asidemet|
Kakule|
[/table]
başka varmı denicek olan????
Herkese selaaammmm........ Şimdi doktordan geldim bebikim gayet iyi allaha şükür
Amaaaa cinsiyeti belli değil dahaaa doktor karar veremedi bi türlü önce kız gibi dedi sonra erkek gibi dedi sonra ben bu hafta hiçbişey demiyim yanılma payım çok yüksek bi daha ki sefere dedi. Allaha şükür sağlığı gayet iyi maşallah önemli olan o tabi ama. Keşke öğrenebilseydimm.....
hımm tmm cnm sagol
logona marka organik cilt bakım ürünlerini sipariş etcektim:)
almanyada cok ucuz yaaa
mesela hassas ciltler için nemlendirici türkiyede 80 lira almanyada 22 lira filannn
benim alacagım üç ürün almanyada 25 euro tutuyor ama türkiyede 120 lira filann
kargo ücreti filan cok tutmaz diye düşünüyorumm
ay resmen kazıklanıyoruz burda yaa pöffff
ruyamda adet olmusum tabıre baktım hamıle kadınsa goren erkek cocuk demekmıs hayalı bıle suanda cok mutlu etttı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?