bebek cinsiyet belirleme..

slm kızlar bugun komsum geldı onunda ıkı oglu var

bugun sordum valla dedıkı ben hamıle kaldıgım gunu bıle bılıyorum

dedım kız nasıl bılıyon ben hayyata bılmem

kız dıyo zaten 1 kere oldu adetın 10 gunumu neydı bıdahada olmmadı

yanı kızlar tek ılıskı cok onemlı yum zamanıı....bıkere daha teyt ettımmm

aybamu valla bana kız gibi geliyor kızlar pek göstermez derler.

bernil iyi akşamlar canım nasılsın.cevabın için tekrar teşekkür edeyim sana.sabah teşekkür edince elara hemen anladı uyanık cadı milletin diline düştüm

ben oğlumda da tek ilişki ve tam yumurtlama günü oldu.ben kız oğlan diye bilmiyordum sadece hamile kalmak için yumurtlama günü ilişkiye girilir sanıyordum o zamanlar.şimdi öğrendik inşallah bu sefer de çalışmalarımız boşa çıkmaz:93:

Zeka ozurludur belki kadin, gunahini alma Sorsaydin uvey mi kiziniz diye.. Belki birseyler dank ederdi.. O ananin elinde yetisecek oglana da yazik, kendi kisiligini bulamayip cevre baskisiyla hareket eden bir kadin, evlatlarina ne verebilir ki? Hicbirsey. :117:

aybumu inşALLAH gönlündeki olur kızlar ben benımkının cinsiyetını kımseye demeye nıyetım yok buyuk kızım erkek diye komşulara demiş bende belli değil daha doktorun bilmediğini o nerden biliyomş çocuk o daha dedim çocuktan al haberi diyorlar acaba göstermıyomu diyim yoksa buda kızmış mı diyim bı akıl verın hatunlar etrafta çok kem göz var

bak ben kızım da hiç kusmadım veya birşeyden tiksinmedim sadece uyudum bulantıyla ilgisi yok hayırlısı olsun oğlun olsun inş.

cnm ıyıce bellı olmadan deme kımseye

bencede gostermıyo dıyebılırsın tam 5 veya 6 aylık olunca de

bence cnm

zatenn 3 kızı olanlara sormuş.kesin orgazm konusunu sorduu
kakulee cvp bekliyozz

:) Tavana bak dedim, savaslari dusun, aclik ceken cocuklari dusun. (tecrubeyle sabit) Zaten adamin hemen bitmesi gerekiyor cunku uzun suren olay testosteron seviyesini yukseltir ve kiz bebek icin iyi degil. :
edit: uyari +18

Son düzenleme:
:) Tavana bak dedim, savaslari dusun, aclik ceken cocuklari dusun. (tecrubeyle sabit) Zaten adamin hemen bitmesi gerekiyor cunku uzun suren olay testosteron seviyesini yukseltir ve kiz bebek icin iyi degil. :

mamofcum nasıl gıdıyo hamıslık

ne zaman gıdıyon dr tekrar cnm ??

iyi akşamlar kızlar bir bilgi daha ama momof bu senin keşfinmi

geldim canım
dün cenazemiz vardı yoktum teyzem vefat etti

başınız sağolsun canım

benimki direk kapattırıyor zaten "anne osman beni çok üzüyo" diyor

bende varım canım ilk kez denicem, SAT ı söylerim ama beklenen 23 Ocak

gönlüne göre olsun canım inş. sağlıklıymış maşallah öyle devam etsin

Selam kızlar, nasılsınız??

Sayfam açık kalıyor gün içinde ama okumaya fırsat olmuyor çalışmaktan. Akşam anca bakıyorum. Bu seferde geçmişi okumaktan yazmaya zamanım kalmıyor. Okumadanda yazmak istemiyorum

Boncukçum seni gördüğüme sevindim bizi haberdar et kendinden.

Eleracım sana özelden mesaj atıcam canım.

Hepinizi öptüm kızlar daha yemek yiyeceğiz babamız şimdi geldi.

Boncuk merhabalar canım, hoş geldin özledik, aman kötü bişey olmasında geçecek bunlar

Elara logona ya karar verdin demek deneyince haberdar et bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…