- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.601
gızlarr okudunuzmuu.erkek cocuk için uzun süreli ilişki olcakkkmış nasıl olcaksa artıkk
geciktirici mi kullandırsak kocalara napsakk
göstermiyor desen zaten herkes kesin kız dicekk
sen direkt kız de bence:)))
doguncada " koskoca pipiyi nasıl göremedi doktor hayrett dogrusu " dersin
sagol bernılcım bız acız kullara dua etmekten baska dusen baska bırsey yok
gızlarr okudunuzmuu.erkek cocuk için uzun süreli ilişki olcakkkmış nasıl olcaksa artıkk
geciktirici mi kullandırsak kocalara napsakk
göstermiyor desen zaten herkes kesin kız dicekk
sen direkt kız de bence:)))
doguncada " koskoca pipiyi nasıl göremedi doktor hayrett dogrusu " dersin
elara boncugun usg fotosunu gordunmu cnm ??
iyi akşamlar kızlar bir bilgi daha ama momof bu senin keşfinmi
tsk ederım cnm bende senı gordugume sevındım sen nasılsın nasıl gıdıyor ?
oyle cnm sızlerınde duasına ıhtıyacım var allah rızası ıcın benım ıcın gonlunuzden dıleyın benım ve tum arkadaslarım ıcıncnm sen duanı et bırakma sakın yer gök dua ile
ecceeee nbr cnm nasılsın nasıl gıdıyor sen ne yabmaya kararverdın anlat bakalım:=)uzun surelı ılıskı adamın gec seyolmsı e gecen gun ben yazmıstım ya adamların gec ya da erken bosalması acaba cınsıyetı etkılıyomu dıeeeeeee onla ılgılı mı acabaaaaaaaaa
ahhh ahhhh ıns cnm yaaaevet cnm gördüm msn de
banada ilk önce ortada gibi gelmişti ama biraz dikkatli bakınca saga daha yakın geldi bana
ama inşallahh tüm tezleri çürütcek boncuk:)
oyle cnm sızlerınde duasına ıhtıyacım var allah rızası ıcın benım ıcın gonlunuzden dıleyın benım ve tum arkadaslarım ıcın
ecceeee nbr cnm nasılsın nasıl gıdıyor sen ne yabmaya kararverdın anlat bakalım:=)
ahhh ahhhh ıns cnm yaaa
nılaycım yaza kadar ne guzel herseyı tamamlamıs olursun ınsan olsun dıyınce beklemeden hemen acelecı davranıyor sonra acabamı dıyor en guzelını yabıyorsun
Layd_s de gördümmmmm:81:
Cnm sen ve kızın cok güzelsiniz maşalalhh.bu arada cok fitsin
nılaycım yaza kadar ne guzel herseyı tamamlamıs olursun ınsan olsun dıyınce beklemeden hemen acelecı davranıyor sonra acabamı dıyor en guzelını yabıyorsun
yok canim, benim degil. Linkini vereyim, daha baska seyler de var. Google translate varsa cevirir belki, dene bakalim. testosteron nasil yukselir
iyi akşamlar kızlarrr elara benim sat 14 ocak döngü 25 gün bu ay deniyorum canım inşallah.(duymayan kalmadı zaten)
momof sağol canım artık aklıma sen gelirsin savaşları düşünecem diye
elara momof da almanyadaydı yanlış hatırlamıyorsam krem için sormuşsun.
kızılcık kompostosu içiyorum kız isteyenler buyrun beklerim
Boncuk, Rabbim gonlune gore vermistir insh, saglikli, eli ayagi duzgun bir delikanlidir karninda buyuyen...oyle cnm sızlerınde duasına ıhtıyacım var allah rızası ıcın benım ıcın gonlunuzden dıleyın benım ve tum arkadaslarım ıcın
ecceeee nbr cnm nasılsın nasıl gıdıyor sen ne yabmaya kararverdın anlat bakalım:=)
ahhh ahhhh ıns cnm yaaa
canım saolasın, aynen bende size bayıldım allah nazarlardan saklasın inşallah. bildiğin çıtırsın yani:) şu albümü gizlediğimden emin olayımda koyucam yine resim, diğer kızlarıda merak ediyorum
Eleracım sana özelden mesaj attım canım. Çıkmışsın yakalayamadım seni
Slmm kızlar nasılsınız yarın doktora gidicem testlerin sonucunu göstericem inş. bişey çıkmaz iyi haberler vardır umarım biraz bakayım geçmişe
Boncuk, Rabbim gonlune gore vermistir insh, saglikli, eli ayagi duzgun bir delikanlidir karninda buyuyen...
Lahana testini yaptin miydi sen.. Yap da bakalim sende tutacak mi tutmayacak mi..? Benim daha yeni aklima geldi ilk firsatta alip deneyecegim bakalim tutuyor mu diye :)
kızlar herkese hayırlı geceler ben çıkıyorum :92:
Slmm kızlar nasılsınız yarın doktora gidicem testlerin sonucunu göstericem inş. bişey çıkmaz iyi haberler vardır umarım biraz bakayım geçmişe
tmm okudummm cvp yazcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?