bebek cinsiyet belirleme..

aynen kız dıyecem çünki doğuma kadar demeye niyetim yok:128:

uzun surelı ılıskı adamın gec seyolmsı e gecen gun ben yazmıstım ya adamların gec ya da erken bosalması acaba cınsıyetı etkılıyomu dıeeeeeee onla ılgılı mı acabaaaaaaaaa

tsk ederım cnm bende senı gordugume sevındım sen nasılsın nasıl gıdıyor ?

İyiyim canım çok şükür. Şu an için sizlerin haberleriyle mutlu oluyorum. Bizim deneme yaza kısmetse. Sen elinden geleni yaptın canım, dualarını ediyorsun artık gerisi Allah ın takdiri. İnşallah gönlüne göre olur. Sakın kimsenin lafıyla canını sıkma hamile halinle.

cnm sen duanı et bırakma sakın yer gök dua ile
oyle cnm sızlerınde duasına ıhtıyacım var allah rızası ıcın benım ıcın gonlunuzden dıleyın benım ve tum arkadaslarım ıcın
uzun surelı ılıskı adamın gec seyolmsı e gecen gun ben yazmıstım ya adamların gec ya da erken bosalması acaba cınsıyetı etkılıyomu dıeeeeeee onla ılgılı mı acabaaaaaaaaa
ecceeee nbr cnm nasılsın nasıl gıdıyor sen ne yabmaya kararverdın anlat bakalım:=)
evet cnm gördüm msn de
banada ilk önce ortada gibi gelmişti ama biraz dikkatli bakınca saga daha yakın geldi bana
ama inşallahh tüm tezleri çürütcek boncuk:)
ahhh ahhhh ıns cnm yaaa
nılaycım yaza kadar ne guzel herseyı tamamlamıs olursun ınsan olsun dıyınce beklemeden hemen acelecı davranıyor sonra acabamı dıyor en guzelını yabıyorsun

ooooooo hoşgeldin boncugumm nasıl oldunnnnn ben daha karar wremedım adamla durumlar kotu önce bi duruma bakalım

Layd_s de gördümmmmm:81:
Cnm sen ve kızın cok güzelsiniz maşalalhh.bu arada cok fitsin

canım saolasın, aynen bende size bayıldım allah nazarlardan saklasın inşallah. bildiğin çıtırsın yani:) şu albümü gizlediğimden emin olayımda koyucam yine resim, diğer kızlarıda merak ediyorum

Son düzenleme:
nılaycım yaza kadar ne guzel herseyı tamamlamıs olursun ınsan olsun dıyınce beklemeden hemen acelecı davranıyor sonra acabamı dıyor en guzelını yabıyorsun

İnşallah canım ya Allah hepimize gönlündekini versin inşallah. Beklediğimiz bazı durumlar var ve yaza kadar zaten diyeti, takviyeleri anca toparlarım. Allah ne kısmet ettiyse o oluyor canım sende çok uğraştın takdir Allah ın artık.

yok canim, benim degil. Linkini vereyim, daha baska seyler de var. Google translate varsa cevirir belki, dene bakalim. testosteron nasil yukselir

iyi akşamlar momof googleden çevirttim kız bu ne böle nasıl devrik cümleler anlıcam die anam ağladı inan gülmekten öldüm sadece kelimelerin anlamları var karışık kelime oyunu gibi sonuda gelmiyo bak 6-8 saat uyuursan azgın oluyomuşun daha sakin kafayla bakim kelimeleri yerleştirebilsem çözecem bişeylerde sen rahat anladınmı

canım benimde geçen sene sat 14 ocaktı...dünya tatlısı bir prensesim oldu...seninde tatlımı tatlı bir kızın olur inşallah....

Slmm kızlar nasılsınız yarın doktora gidicem testlerin sonucunu göstericem inş. bişey çıkmaz iyi haberler vardır umarım biraz bakayım geçmişe

Boncuk, Rabbim gonlune gore vermistir insh, saglikli, eli ayagi duzgun bir delikanlidir karninda buyuyen...
Lahana testini yaptin miydi sen.. Yap da bakalim sende tutacak mi tutmayacak mi..? Benim daha yeni aklima geldi ilk firsatta alip deneyecegim bakalim tutuyor mu diye :)

canım saolasın, aynen bende size bayıldım allah nazarlardan saklasın inşallah. bildiğin çıtırsın yani:) şu albümü gizlediğimden emin olayımda koyucam yine resim, diğer kızlarıda merak ediyorum

tşkler cnm

Eleracım sana özelden mesaj attım canım. Çıkmışsın yakalayamadım seni

tmm okudummm cvp yazcam

Slmm kızlar nasılsınız yarın doktora gidicem testlerin sonucunu göstericem inş. bişey çıkmaz iyi haberler vardır umarım biraz bakayım geçmişe

hadi bakalım inşallah güzel haberelrle gelirsin cnmmm
kacta randevun

aa evett yaparsan cok ii olurr.orlistat da yaptı erkek cıktı onunkindee
bakalım seninkinin rengi nasıl cıkcakkk:119:

kızlar herkese hayırlı geceler ben çıkıyorum :92:

ii gecelerr

Iyi cok sukur, ekmegimi yaptim, alisverise gittim, ordan da canim cikmis bir sekilde kizi almaya okula gidiyordum, 50 lik yerde 58 yapmisim. Hemen arkamda motorsikletli bir polis kardes alarmla geldi. Saga cektim, adam dedi ne aceleniz vardi, "dedim hizi asmis miyim hic farketmedim, hamileyim yogun bir gundu simdi de kizimi almaya okula gidiyorum . zaten bitkinligim yuzume vurmus, Adam da bana acidi, simdilik sadece sozle uyariyorum lutfen dikkatli olun bakin bir karninizda bir de carseat de 2 hayat tasiyorsunuz. Gec olsun canli olsun diye nasihat etti. Galiba yeni duzenleme bu, nasihat ediyorlar guzelce. 58 degil de 65 le yakalansaydim, nasihat vermek yerine 150 dolar isterdi. Aslinda asla hiz limitini gecmemeye calisirim hele ki arabada cocuklar varken cok dikkat ederim ama bir anlik dalginlik. Neyse en az 100 dolardan yirttik Artik gozumu dort acarim. Cunku hatali kullanan kisi yalniz kendine ve kendi arabasindakilere zarar degil, digerlerinin de canini yakiyor.

Bir dunya yazmisim, yol guvenligi deyince cenem hic kapanmiyor. Daha yeni, yeni yil tatilinden donen Virginia da yasayan bir Turk, tatilden Houston dan Virginia ya donerken Alabama da yoldan cikip agaca carpmis, buyuk oglu 7 yasindaki arabanin on camindan firlayip oracakta can vermis, kucuk de 2 yasinda hala yogun basimdaymis. Devlet babaya dava acmis, sehirden ayrilmasin diye ayak bilegine cip takmis, cocuk koruma programi cocugu alacakmis. Allah im kimseye gostermesin. Rabbim evlat acisi yasatmasin, kazadan beladan muhafaza etsin.

Yaprak, inshallah sonuclarin temiz cikacak.. Hic aklina kotu birsey getirme.
Saat 3 oldu, tavuk cikarmistim buzluktan, yanina da kabuklu firinda pisirilen patatesten yapacagim. Tazecik ekmekle mis gibi. Artik yogurt yiyemiyorum eskisi gibi. Erkek diyetinden once deli gibi yogurt yerdim. 4 kilodan mayalardik 4. gun yine mayalamak zorunda kalirdim. Simdi o dort kilo 1 haftadan fazla suruyor. Cocuklar yiyor esim de biraz yiyor. Sanirim vucut alisiyor bir sure sonra.

Bir de gecen gun caydanligin kireci icin sirke kaynatirim ben 15 te bir filan, hic midem bulanmaz hatta biraz hosuma giderdi. Dun yaptim yine ama ogur ogur icim disima cikti, :84: korkunctu. Bahceye attim kendimi koku gidene kadar da 1 saat girmedim esim havalandirdi evi. Gozlerim kipkirmizi olmus rengim benzim atmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…