bebek cinsiyet belirleme..

normal çin takviminde kız
kameri çin takviminde erkek
rus erkek
yumurtlama günü erkek

bioriitmde benim yorumuma göre kıza yatkın,matematigin yorumuna göre erkege yatkın.bakalım hangisi tutcak bende merak ediyorum.ama inşallah bu kez benimki tutmazzz
kesede bana saga yakın gibi geldi.ama cogunluk ortada demiş.

hayırlısı olsun Alah gönlündekini nasip etsin inşallah cnmm

Canım hoşgeldinn çok merak ettik ve çok özledik seni inş. bian önce düzelirsin sık dişini kısa bi süre sonra atlatırsın inş. Ayrıca Allah seni erkek bebekle mükafatlandıracak içime kesin doğan iki kişi var bunlardan biri sensin

cnm bide cok madensuyu içermiş okudun dimi.sen maden suyu,karbonat filanda cok içtinn
sen dietide cok güzel yapmıştınn,zamanlamanda güzeldiii
yani kız olursa cidden şok olcamm

kızlar gamzeden haber varmııı

birde bu arada erkekk bebeğii olanalr varmıı kimlerinn olacak
ilk sayfaya baktımm erkek bebeğe yatkın demekk kesin değilmii elaraa

Karabiber, 2 ay oldu mu?? Zaman ne cabuk geciyor. Biz de gorelim o gunleri insh. 2 aylik asilarinizi bile olmussunuz. Atesi cikmamis ne guzel. Agladi mi asilarini vurulurken. Kizlarin nasillar? Kardesleriyle aralari nasil? Kiskanma var mi? :) Benim buyuk degil de kucuk kiskanacak gibi.. Arkadas dogum yapti gecen gun, kucagima aldim azicik bakayim diye, ver annesine Zehra yiii diyor.. Hemen antenler acildi.

Ben de gamze yi gormuyorum uzun zamandir. Ne yapiyor acaba.. Uyeligi mi silindi onun, ilk mesajlarda uyeligi silinmis gibi gorunuyor. bilgisi olan var mi?

tahmın edebılıyorum cnm inş dedıgın gıbı bızlerınde olur.
benım kızım asılarında hıc ateslenme yabmamıstı ıns oglusundada hepsı kolaylıkla gecer cnm

bu cumartesi doktora gidiyom tahlillerim var yıne stres bastı kızlar dua edin bu hafta doktor kesin bişi der ya osman ya ayşegül hayırlısı
Osmandır şekerim inş. Allah gönlüne göre versin
geldim canım
dün cenazemiz vardı yoktum teyzem vefat etti
Umut başın saolsun Allah mekanını cennet etsin inş.
yöntemleri acilen istiyorum cümlende hiç hoşuma gitmedi ayrıca
ben burda sekreterlik yapmıyorum
Evet ya yazan arkadaş için söylemiyorum yanlış anlamasın ama bazen çok emri vaki yapılıyo benimde hiç hoşuma gitmiyo burası danışma değil paylaşma ikisini karıştırmayalım
Geç olsun güç olmasın inş. ben 13 haftalıkken öğrendim ama çok küçük demişti belki ondan görememiştir canım 15 güne kadar bol süt iç çok faydası oluyo
bernılcım saglık olsun ortada olanların genelde kız oluyor :)
Bence değil boncuk ortada olan ben genelde erkek duydum inş. seninkide öle olucak
iyi gceler kızlarrr
uzun zmandırr okuyamadım sizii biz 2 ay 6 günlük oldukk
Allah uzun sağlıklı ömür versin inş. nasıl zorlanıyomusun beni çok düşündürmeye başladı 3 çocuk Allah utandırmasın inş.

bende polonyadaykenn oranın yaya yollarınıı çok seviyordumm yeterkii yaya yolunda beklee arabalar hemen duruyorr kesinliklee ışıkk falandaa yokk sadecee bekleee ordaa
benn hatta ilk zamanlar geçmekk istemezdimm arabalar durunca utanırdımm elimle işaret ederdim siz geçinn diyeee kfaa sallarlardıı siz geçin diyeee
burdaa nerde sana yeşil yansada geçiyorlarrr
yaya ya kırmızı yansınn isterse araba olmasınn yayalarr geçmezdii kesinlikleee benn böyel şok yaşardımm
ahh ordan ilk geldiğimdeee bayağıı zorlandımm tarafik konusunda burdaaa

hoşgeldşn cnmm
maşallahh ogluna kocaman olmuşşş
sen nsılsınn,göktug yoruyormu seni

maşallah oğluşuma nazar değmesinnn hiçç öyle ağlayann bebek değill
karnıı toksaa hemenn uyuyorrrr sadecee gazıı 1 gün çokk olduu ogünn çok ağladıı
hiçç sallamıyorumm sadece beşiğinde yatıyorr o mıdırdandıkçaa ağzınaa emziğii veriyorumm yarım saat böyle geçsedee öyle ce uykuya dalmasınıı bekliyorummm sonra dalıyorr
bu aralarr gece 12 de uyuyor 5 te kalkıyorrr gece uykularıda uzadıı
öncee sık sık uyanırdııı

böyle iştee
benii diğer çocukalr yoruyorr
ama onlarada birşey diyememm ödevlerii çokkk kafammm

Elaracım randevuyu sormuşsun belli bi saatim yok genelde küçük kızımı okuldan alınca gidiyorum yani 2 gibi falan orda oluyorum inş. önünü döner bu seferde yüzünüde görürüm çok heycanlı bi durum ya Allahım herkese tatdırsın inş. gerçekten 3 çok başka ilkden daha heycanlı

cnm yaaa ıyıkı burayı buldum yoksa ben ıkıncı cocuk ıstedıgım zaman belkıde aranıza adetten hemen sonra hergun denemıs bırı ve dıetlerı yamadan gelıcektım en azından sımdı keske dedıgım cokaz sey olucak dedıgın gıbı hayırlısı

tsk ederım cnm bende sızlerı cok ozledım .evet zaten dayanmaktan baska bırsey yok tek ıstedıgım sabah olmasın yaa o ılk uyanıs cok kotu ama herseye ragmen bebegımı coks evıyorum bana sıkı tutun dıye dua edıyorum cıkarırken.cok tsk ederım cok mutlu oluyorum boyle guzel seyler duyunca
cnm bide cok madensuyu içermiş okudun dimi.sen maden suyu,karbonat filanda cok içtinn
sen dietide cok güzel yapmıştınn,zamanlamanda güzeldiii
yani kız olursa cidden şok olcamm
okudum hepsını cnm bende oyle dıyetımı ıyı yabıyordum etım sebzem gunde 4 tane soda ıcıyordum tuz lımon hatta tuz yemekten troıdım tavan yabmıstı :)
karbonatı ben yumurtlamaya 1 hafta kala ıcmeye baslıodum.
esım ve ben takvıyeyı arttırmıstık hamıle kaldıgım ay vıck vapa ıctıgım ayda belkı tesaduf ama ama hamıle kaldım ıste
ne bılıyım hanı yababıldıgım herseyı kendımce yabtım ılıskılerden once hıc aksatmadan namazlarımı kıldım dualarımı etttım.halada edıyorum

sizdee 16 haftalıkk olmuşsunuzz bileee maşallahhhh
benimkiler kıskanmıyordaa küçük kızz sadecee ablamm nedenn fazlaa kucağında tuttuu diye ağlıyorr benimde kardeşimm banada ver diye ağlıyorr
yoksaa bebeğii kıskanmıyorlar canımm
aşıda ağladı amaa hemenn sustuuu

ooo süpermiş maşallahh maşallahhhh

ayy cok heyecanlı yaaa.özlemişim hamilelik günlerimi
siz böle yazdıkca imreniyorum valla
sen ayrıntılıya nezaman gircen.

cnm sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın gercektenn.artık takdir Allahın.hakkında hangisi hayırlısı ise o olcakk
bak berradan cok ümitliyiz biz erkek cocuk konusunda.ve nerdyese aynı şeyleri uygulamışsınızz
yani sendende cok ümitliyim ben cnm

ayy cok heyecanlı yaaa.özlemişim hamilelik günlerimi
siz böle yazdıkca imreniyorum valla
sen ayrıntılıya nezaman gircen.[/QUOTE]

Yarında gideyim bu doktora sonra fatih üniversitesine başlıycam inş. bu doktorumda başından beri 3 boyutluyla bakıyo çok detaylı kendi görüyo ama geçen sefer çok net gördüm ben arkası dönüktü sırttan gördük ama elinin resmini vermişti ay öyle güzelki 5 parmağıda sayılıyo inş istediğiniz zaman Allahım gönlünüzdekini versin çok gzüel gerçekten özlemişim

Biraz önce boncuğa yazmıştım benimde ümitli olduğum 2 kişi var diye biri boncuk diğeri berra hayırlısı bakalım

Biraz önce boncuğa yazmıştım benimde ümitli olduğum 2 kişi var diye biri boncuk diğeri berra hayırlısı bakalım

ıns kızlar kendımle ılgılı bırsey dıyemıycem ruyalarıma cok takmıstım takı dun gece reglı oldugumu gorene kadar tek umudum o bakalım ıns o gercek olur.
ama berra konusunda 100 100 erkek dıyorum nedense cok yogun bı hısssım var ıcımde ıns gonlune gore vermıstır rabbım arkadasımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…