- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.641
bırde ben benım tutanlarla tutmayanları karıstırdım unuttum gıttı yanı 2 cesıt cın vardı bırınde tutuyor bırınde tutmuyot rus erkekdı bıo erkek dedın kesem saga daha yatkın gıbı dedın ama bılmıyorum bana az bı farkla sola yakın gıbı geldı onu ortada vay sayalım:)sagmı dıyek :)
baska ne vardı he ılıskı tek off aman annem cok kızıyor oflama dıye oflamamaya calısıyorum bende :)
merhaba kızlar nasılsınız
ben serum tedavısıne basladım aretten ıgnelerım var anlayacagınız tum gunu yatarak kusarak gecırmekle meskulumbugunumede sukurler olsun p.tesı gunu dr2a gıttım bebegım 8+3 gunluk olmustu hersey yolunda dedı dr cok sukur.
tek sorun ben cok bunalımda hıssedıyorum gerek yasadıklarım gerekse dusunduklerım ve cevrenın etkısıyle yorulmus hıddedıyorum suanda kendımı.bırde ınanırmısınız her gece ruyamda kız cocugu doguruyorum ALlahım dıyorum bıkerede erkek dogurdugumu gorsem gam yemıycem yok hep kız saglık olsun ben kıza kendımı cok alıstırdım.hatta esımıde alıstırmaya basladım sımdıden kız ısımlerı ıcın kavga etmeye basladık:)
gecmısı okumak ıstıyorum cok merak edıyorum sızlerdekı haberlerı soyle bı bakınıyım gelıyorum
elara yasemının en cok su cevabı yuzummu guldurdu
)))) aynen bende hamıle olmadan once fecı eksıde yerdımmm bol cıkolataada ama hamıle kalınca tatlıdan tıksındım yanı cıkolatadan hıccc yıyemedım bulantılarım coktu 4 ay...ama eksıye full dvm ettım:)))) halada dvm
cunku bende cıkolatadan tıskınıyorum ama eksı sevıyorum benım kusmam cok ama onunda bulantısı olmus ay ıns yaa vallahı bu bekleyıs cok zormus cok kızımda anlamamıstım bıle bı baktım dr kızın olcak dedı
kızlar gamzeden haber varmııı
birde bu arada erkekk bebeğii olanalr varmıı kimlerinn olacak
ilk sayfaya baktımm erkek bebeğe yatkın demekk kesin değilmii elaraa
Karabiber, 2 ay oldu mu?? Zaman ne cabuk geciyor. Biz de gorelim o gunleri insh. 2 aylik asilarinizi bile olmussunuz. Atesi cikmamis ne guzel. Agladi mi asilarini vurulurken. Kizlarin nasillar? Kardesleriyle aralari nasil? Kiskanma var mi? :) Benim buyuk degil de kucuk kiskanacak gibi.. Arkadas dogum yapti gecen gun, kucagima aldim azicik bakayim diye, ver annesine Zehra yiii diyor.. Hemen antenler acildi.
ayy boncuğumm sizlerlee yazıştığım günleriiçokk özledimm
amaa hiçç fırsarım olmuyorr artıkk girmeyee 3 çocuklaa yetişemiyorumm artıkk varyaaa
inşllah sizlerinde olurr canımmm çok güzel bir duyguuuu 2 evladında olmasıı
bugünn 3 lü aşıı oldukkkk ALLAHTAN ateşimiz çıkmadıı
banadaa rüya gibii geliyoduu kaç ay erteledimm bennnn bebeğii
istemediğimm andaa geldii iamaa şimdii iyikide geldii diyorumm eve neşe geldii
Osmandır şekerim inş. Allah gönlüne göre versinbu cumartesi doktora gidiyom tahlillerim var yıne stres bastı kızlar dua edin bu hafta doktor kesin bişi der ya osman ya ayşegül hayırlısı
Umut başın saolsun Allah mekanını cennet etsin inş.geldim canım
dün cenazemiz vardı yoktum teyzem vefat etti
Evet ya yazan arkadaş için söylemiyorum yanlış anlamasın ama bazen çok emri vaki yapılıyo benimde hiç hoşuma gitmiyo burası danışma değil paylaşma ikisini karıştırmayalımyöntemleri acilen istiyorum cümlende hiç hoşuma gitmedi ayrıca
ben burda sekreterlik yapmıyorum
Geç olsun güç olmasın inş. ben 13 haftalıkken öğrendim ama çok küçük demişti belki ondan görememiştir canım 15 güne kadar bol süt iç çok faydası oluyoBen geldiiiimmmmm. Ayrı ayrı alıntı yapamıyorum o yüzden hepinize teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok çokkkk sağolun. Amma velakiiiinnnn bu bebişin ne olduğu yine belli değilllll.
4 boyutlu ultrasonla baktı hemde ama belli değil daha dedi doktor. 15 gün sonra kesin belli olur o zaman uğra bi bakalım dedi.
Yani bi 15 gün daha beklicez bebikimin cinsiyetini öğrenmek için.
Bence değil boncuk ortada olan ben genelde erkek duydum inş. seninkide öle olucakbernılcım saglık olsun ortada olanların genelde kız oluyor :)
Allah uzun sağlıklı ömür versin inş. nasıl zorlanıyomusun beni çok düşündürmeye başladı 3 çocuk Allah utandırmasın inş.iyi gceler kızlarrr
uzun zmandırr okuyamadım sizii biz 2 ay 6 günlük oldukk
Yok canim, makina da yapmiyorum, makinam kenarda dekor olarak duruyor. Cok guzel yapiyor ekmegi aslinda ama onun yaptigi ekmek bizim disimizin kovuguna yetmiyor. En buyuk ekmegi bir gun gitmiyor. Biz ailece ekmekciyiz. Ben de elimde yapiyorum artik..
Burada trafik olayi oturmus artik, yollar muhendislik harikasi, yani istesen de baskasini rahatsiz edemezsin trafikte. Ankara yi da begeniyorum ben trafik acisindan, Turkiye nin en iyisi diyebilirim. Ben Izmir liyim, ben anaokulundayken baslayan bir otoban yeni bitti ama kimseye yaramiyor desem yeridir cok ters ve cikislari az. Dedigin gibi Allah a emanetiz, korusun bizleri yavrularimizi..
hoşgeldşn cnmm
maşallahh ogluna kocaman olmuşşş
sen nsılsınn,göktug yoruyormu seni
cnm yaaa ıyıkı burayı buldum yoksa ben ıkıncı cocuk ıstedıgım zaman belkıde aranıza adetten hemen sonra hergun denemıs bırı ve dıetlerı yamadan gelıcektım en azından sımdı keske dedıgım cokaz sey olucak dedıgın gıbı hayırlısınormal çin takviminde kız
kameri çin takviminde erkek
rus erkek
yumurtlama günü erkek
bioriitmde benim yorumuma göre kıza yatkın,matematigin yorumuna göre erkege yatkın.bakalım hangisi tutcak bende merak ediyorum.ama inşallah bu kez benimki tutmazzz
kesede bana saga yakın gibi geldi.ama cogunluk ortada demiş.
hayırlısı olsun Alah gönlündekini nasip etsin inşallah cnmm
tsk ederım cnm bende sızlerı cok ozledım .evet zaten dayanmaktan baska bırsey yok tek ıstedıgım sabah olmasın yaa o ılk uyanıs cok kotu ama herseye ragmen bebegımı coks evıyorum bana sıkı tutun dıye dua edıyorum cıkarırken.cok tsk ederım cok mutlu oluyorum boyle guzel seyler duyuncaCanım hoşgeldinn çok merak ettik ve çok özledik seni inş. bian önce düzelirsin sık dişini kısa bi süre sonra atlatırsın inş. Ayrıca Allah seni erkek bebekle mükafatlandıracak içime kesin doğan iki kişi var bunlardan biri sensin
okudum hepsını cnm bende oyle dıyetımı ıyı yabıyordum etım sebzem gunde 4 tane soda ıcıyordum tuz lımon hatta tuz yemekten troıdım tavan yabmıstı :)cnm bide cok madensuyu içermiş okudun dimi.sen maden suyu,karbonat filanda cok içtinn
sen dietide cok güzel yapmıştınn,zamanlamanda güzeldiii
yani kız olursa cidden şok olcamm
Karabiber, 2 ay oldu mu?? Zaman ne cabuk geciyor. Biz de gorelim o gunleri insh. 2 aylik asilarinizi bile olmussunuz. Atesi cikmamis ne guzel. Agladi mi asilarini vurulurken. Kizlarin nasillar? Kardesleriyle aralari nasil? Kiskanma var mi? :) Benim buyuk degil de kucuk kiskanacak gibi.. Arkadas dogum yapti gecen gun, kucagima aldim azicik bakayim diye, ver annesine Zehra yiii diyor.. Hemen antenler acildi.
maşallah oğluşuma nazar değmesinnn hiçç öyle ağlayann bebek değill
karnıı toksaa hemenn uyuyorrrr sadecee gazıı 1 gün çokk olduu ogünn çok ağladıı
hiçç sallamıyorumm sadece beşiğinde yatıyorr o mıdırdandıkçaa ağzınaa emziğii veriyorumm yarım saat böyle geçsedee öyle ce uykuya dalmasınıı bekliyorummm sonra dalıyorr
bu aralarr gece 12 de uyuyor 5 te kalkıyorrr gece uykularıda uzadıı
öncee sık sık uyanırdııı
böyle iştee
benii diğer çocukalr yoruyorr
ama onlarada birşey diyememm ödevlerii çokkk kafammm
Elaracım randevuyu sormuşsun belli bi saatim yok genelde küçük kızımı okuldan alınca gidiyorum yani 2 gibi falan orda oluyorum inş. önünü döner bu seferde yüzünüde görürüm çok heycanlı bi durum ya Allahım herkese tatdırsın inş. gerçekten 3 çok başka ilkden daha heycanlı
okudum hepsını cnm bende oyle dıyetımı ıyı yabıyordum etım sebzem gunde 4 tane soda ıcıyordum tuz lımon hatta tuz yemekten troıdım tavan yabmıstı :)
karbonatı ben yumurtlamaya 1 hafta kala ıcmeye baslıodum.
esım ve ben takvıyeyı arttırmıstık hamıle kaldıgım ay vıck vapa ıctıgım ayda belkı tesaduf ama ama hamıle kaldım ıste
ne bılıyım hanı yababıldıgım herseyı kendımce yabtım ılıskılerden once hıc aksatmadan namazlarımı kıldım dualarımı etttım.halada edıyorum
cnm sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın gercektenn.artık takdir Allahın.hakkında hangisi hayırlısı ise o olcakk
bak berradan cok ümitliyiz biz erkek cocuk konusunda.ve nerdyese aynı şeyleri uygulamışsınızz
yani sendende cok ümitliyim ben cnm
cnm sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın gercektenn.artık takdir Allahın.hakkında hangisi hayırlısı ise o olcakk
bak berradan cok ümitliyiz biz erkek cocuk konusunda.ve nerdyese aynı şeyleri uygulamışsınızz
yani sendende cok ümitliyim ben cnm
Biraz önce boncuğa yazmıştım benimde ümitli olduğum 2 kişi var diye biri boncuk diğeri berra hayırlısı bakalım
fatih ünv mi yapcan dogumunu?fiyatları nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?