- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.661
hadi yapta içelim kız için benimde ihtiyacım variyi akşamlar kızlarrr elara benim sat 14 ocak döngü 25 gün bu ay deniyorum canım inşallah.(duymayan kalmadı zaten)
momof sağol canım artık aklıma sen gelirsin savaşları düşünecem diye
elara momof da almanyadaydı yanlış hatırlamıyorsam krem için sormuşsun.
kızılcık kompostosu içiyorum kız isteyenler buyrun beklerim
elara toplasana ankaralıları bir araya kızlayd sen ankaranın neresindendin???
resim yüklesene senide merak ediyorum.
gecein bu saatinde kimsecikler yok bende ancak şimdi gelebildim misafirim vardı eeeeeeeeeee nede olsa bugün 32 yaşına bastım
1 yaş daha yaşlandımşimdiden hepinize günaydınnnnn:92::92::92::92:
gecein bu saatinde kimsecikler yok bende ancak şimdi gelebildim misafirim vardı eeeeeeeeeee nede olsa bugün 32 yaşına bastım
ayyy inşallah ben de senin gibi bi prenses alırım kucağıma.allah bağışlasın kızını.canım benimde geçen sene sat 14 ocaktı...dünya tatlısı bir prensesim oldu...seninde tatlımı tatlı bir kızın olur inşallah....
Slmm kızlar nasılsınız yarın doktora gidicem testlerin sonucunu göstericem inş. bişey çıkmaz iyi haberler vardır umarım biraz bakayım geçmişe
cnm ıyı dusun ıns olacak ama olmassada rabbımın vardır bıldıgı
ama ıns olacak olacak cnm berra ve senden cok umutlıyım...
Biraz önce boncuğa yazmıştım benimde ümitli olduğum 2 kişi var diye biri boncuk diğeri berra hayırlısı bakalım
ıns kızlar kendımle ılgılı bırsey dıyemıycem ruyalarıma cok takmıstım takı dun gece reglı oldugumu gorene kadar tek umudum o bakalım ıns o gercek olur.
ama berra konusunda 100 100 erkek dıyorum nedense cok yogun bı hısssım var ıcımde ıns gonlune gore vermıstır rabbım arkadasımın
cnm sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın gercektenn.artık takdir Allahın.hakkında hangisi hayırlısı ise o olcakk
bak berradan cok ümitliyiz biz erkek cocuk konusunda.ve nerdyese aynı şeyleri uygulamışsınızz
yani sendende cok ümitliyim ben cnm
iyide kızlar, zaten 4 gün cinsel perhizde var nasıl uzun sürecek bilmem
layd ve ezel size mesaj attımmmm.kontrol edin
günaydınnnnnnnnn kızlarrrr ok güzel bir gün.bugün büyük gün 3 günlük çalışma başlıyorrrrrinanıyorm bu sefer olacak inşallah
ayyy inşallah ben de senin gibi bi prenses alırım kucağıma.allah bağışlasın kızını.
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
nice yaşlara canım inşallah yeni yaşında güzel haberler alırsın.kızını kucağına almayı nasip etsin rabbim günaydın kakule maşallah neşene hayran kaldım kız sen bu neşeyle ikiz kız yaparsın gazan mübarek olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah zafer senin
yaaaa kızlar , tahminleriniz için çok ama çooookkkkk teşekkür ederim. inşallah rabbim hayırlı ve sağlıklı bir erkek evlat vermiştir. lütfen dualarınızda beni de eksik etmeyin. bazen karamsarlığa kapılıyorum. bir kızım daha olacak diyorum. evet başta sanırım üzülürüm , yani üzülmem dersem yalan olur. ama sonra düşününce olsun, bir kızım daha olursa kızıma arkadaş olur diyorum. gerçekten bu sureç çok zor ve yıpratıcıymış. kızımda ne güzeldi , hiçbirşey anlamamıştım. doktora gitmiştik ve kızınız olacak demişti. ama şimdi hep heyecanlı bir bekleyiş . rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin inşallah.yazdıklarınızı okurken gerçekten gözlerim doldu. nasıl heyecanlandım anlatamam. inşallah rabbim hepimizin gönlünden geçeni verir. bu sureçte beni yalnz bırakmayıp yanımda olduğunuz için çok ama çoook teekkür ediyorum. hepinizi kocaman öpüyorum kızlar.
günaydın berra tatlım hepimizin duası seninle, olacak inşallah sen elinden geleni yapttın bundan sonrsı sadece beklemek biraz sabırlı ol rabbim dualarımızı çevirmeyecek inşallah biliyomusun ben bu topiği çok seviyorum hani burada sadece yöntemleri öğrenmiyoruz ben burada toplu duayıda görüyorum önceden hep rabbim bize diye dua ediyodum şimdi tüm isteyenler die dua ediyorum hep aklıma sen bengü elara bernil vs isimleriniz geçiyo aklımdan hiç üzülme tevekkül et olacak inştoplu duanın önemi malum
berra çok teşşekkür ederim canıımdoğum günün kutlu olsun . yeni yaşın sana tüm isteklerini versin inşallah. sağlıklı ve huzurlu nice yıllara....
renginn geçmişş olsungünaydın hanımlaaaaaaaar nasılsınız bizim ev hastane gibi oldu şimdide büyük kızım hasta yatıyo elimde adaçayı kekikle geziyorum aartık
inşşallah canıım iyi dileklerin için teşşekkürler inşşallah bu sene ikimizde alıırıız prensesleri kucağğıımıızagünaydınnnnnnnnn kızlarrrr ok güzel bir gün.bugün büyük gün 3 günlük çalışma başlıyorrrrrinanıyorm bu sefer olacak inşallah
kakulee hadi bakalıım hakkıında hayıırlıısıı iyi haberlerini bekliyoruz
ayyy inşallah ben de senin gibi bi prenses alırım kucağıma.allah bağışlasın kızını.
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
nice yaşlara canım inşallah yeni yaşında güzel haberler alırsın.kızını kucağına almayı nasip etsin rabbim.
teşşekkür edrim canıımcnm dogum gunun kutlu olsun
rabbım bır omur boyu esın ve cocuklarınla
saglıklı mutlu bı yasam nasıp etsın ınssss
teşşekkür ederim canıımcanım benim allah hayırlı uzun güzel bir ömür versin inşallah tüm sevdiklerinle beraber ve güzel bir cimcime rasip etsin rabbim
kızlaaar bugün neden kimse yok böylee yaaa nerdesiniiiiiiiiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?