bebek cinsiyet belirleme..

kızımın hamılelık usglerını ve bılgılerını buldum dıkkatımı ceken bısı var yaw
benım kesenın olcumu kızımda 8 haftalıkken 11.4 ımıs bunda 6 haftalıkken 14.5 cıkmıs kesem cok buyuk yanı son gıtttım 8 haftalık resımdekı keseyle kızımınkı arasında cok fark var .drum aynı vs usgsıde aynı degısmemıs cekımler bıle aynı ne guzel ıyıkı saklamısım sımdı de bebegımın nerdeyse oglumun dıyordum tovbe:) kılo bılgılerını kızımla karsılastırırım bırde
kızımda kan testım 121 cıkmıs adetten 3 gun sonra bunda ıse adetten 1 gun sonra 2oo kusur cıkmıstı
bu arada ben artık yatıyım nekadar oturursam oturuyum sabahtan kacamıycam
sızlerı cok sevıyorum rabbım buyuk dualarınızı esırgemeyın benım ıcın her dua eden kısıye rabbım 10 katı mukafatını versın ıns opuyorum

hadi yapta içelim kız için benimde ihtiyacım var
layd sen ankaranın neresindendin???
resim yüklesene senide merak ediyorum.
elara toplasana ankaralıları bir araya kız

gecein bu saatinde kimsecikler yok bende ancak şimdi gelebildim misafirim vardı eeeeeeeeeee nede olsa bugün 32 yaşına bastım

1 yaş daha yaşlandım şimdiden hepinize günaydınnnnn:92::92::92::92:

gecein bu saatinde kimsecikler yok bende ancak şimdi gelebildim misafirim vardı eeeeeeeeeee nede olsa bugün 32 yaşına bastım

canım benim allah hayırlı uzun güzel bir ömür versin inşallah tüm sevdiklerinle beraber ve güzel bir cimcime rasip etsin rabbim

cnm dogum gunun kutlu olsun

rabbım bır omur boyu esın ve cocuklarınla

saglıklı mutlu bı yasam nasıp etsın ınssss

günaydınnnnnnnnn kızlarrrr ok güzel bir gün.bugün büyük gün 3 günlük çalışma başlıyorrrrrinanıyorm bu sefer olacak inşallah

canım benimde geçen sene sat 14 ocaktı...dünya tatlısı bir prensesim oldu...seninde tatlımı tatlı bir kızın olur inşallah....
ayyy inşallah ben de senin gibi bi prenses alırım kucağıma.allah bağışlasın kızını.

Slmm kızlar nasılsınız yarın doktora gidicem testlerin sonucunu göstericem inş. bişey çıkmaz iyi haberler vardır umarım biraz bakayım geçmişe

hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

nice yaşlara canım inşallah yeni yaşında güzel haberler alırsın.kızını kucağına almayı nasip etsin rabbim.

günaydın hanımlaaaaaaaar nasılsınız bizim ev hastane gibi oldu şimdide büyük kızım hasta yatıyo elimde adaçayı kekikle geziyorum aartık

cnm ıyı dusun ıns olacak ama olmassada rabbımın vardır bıldıgı

ama ıns olacak olacak cnm berra ve senden cok umutlıyım...

Biraz önce boncuğa yazmıştım benimde ümitli olduğum 2 kişi var diye biri boncuk diğeri berra hayırlısı bakalım

yaaaa kızlar , tahminleriniz için çok ama çooookkkkk teşekkür ederim. inşallah rabbim hayırlı ve sağlıklı bir erkek evlat vermiştir. lütfen dualarınızda beni de eksik etmeyin. bazen karamsarlığa kapılıyorum. bir kızım daha olacak diyorum. evet başta sanırım üzülürüm , yani üzülmem dersem yalan olur. ama sonra düşününce olsun, bir kızım daha olursa kızıma arkadaş olur diyorum. gerçekten bu sureç çok zor ve yıpratıcıymış. kızımda ne güzeldi , hiçbirşey anlamamıştım. doktora gitmiştik ve kızınız olacak demişti. ama şimdi hep heyecanlı bir bekleyiş . rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin inşallah.yazdıklarınızı okurken gerçekten gözlerim doldu. nasıl heyecanlandım anlatamam. inşallah rabbim hepimizin gönlünden geçeni verir. bu sureçte beni yalnz bırakmayıp yanımda olduğunuz için çok ama çoook teekkür ediyorum. hepinizi kocaman öpüyorum kızlar.

doğum günün kutlu olsun . yeni yaşın sana tüm isteklerini versin inşallah. sağlıklı ve huzurlu nice yıllara....

iyide kızlar, zaten 4 gün cinsel perhizde var nasıl uzun sürecek bilmem

evet uzun sürmesi çok zor oluyor öyle :44:

layd ve ezel size mesaj attımmmm.kontrol edin

canım mesaj gelmiş çok teşekkür ederim ama merak ettiğim bişeyler var mesaj süremin dolmasını bekliyoru dolunca sorucam tekrar tekrar teşekkürler

Asidemet doğum günün kutlu olsun arkadaşımmmm mutlu huzurlu sağlık sıhatli nice yıllar geçirmen dileğiylee... Kocamaaan öpücüüüüüüüüüük

Kızzlaar hepinize günaydıınnn topikte kim var kim yoksa hepinizi seviyoruuummm ççookk mutlu günleeerr geçirmenizi diliyoruuuuuuuummm

günaydın kızlar nasılsısnız????
bugün öğlene kadar giremem sanırım muhasebeci gelecek yıl sonu işlemlerimiz var
ne var ne yok bi bakayım dedim

günaydın berra tatlım hepimizin duası seninle, olacak inşallah sen elinden geleni yapttın bundan sonrsı sadece beklemek biraz sabırlı ol rabbim dualarımızı çevirmeyecek inşallah biliyomusun ben bu topiği çok seviyorum hani burada sadece yöntemleri öğrenmiyoruz ben burada toplu duayıda görüyorum önceden hep rabbim bize diye dua ediyodum şimdi tüm isteyenler die dua ediyorum hep aklıma sen bengü elara bernil vs isimleriniz geçiyo aklımdan hiç üzülme tevekkül et olacak inş toplu duanın önemi malum

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm. evet artık elimizden gelen dua etmek ve sabredip beklemek. inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder. burada müjdeli haberleri de paylaşırız. sizleri tanıdığım için çok mutluyum.

doğum günün kutlu olsun . yeni yaşın sana tüm isteklerini versin inşallah. sağlıklı ve huzurlu nice yıllara....
berra çok teşşekkür ederim canıım
günaydın hanımlaaaaaaaar nasılsınız bizim ev hastane gibi oldu şimdide büyük kızım hasta yatıyo elimde adaçayı kekikle geziyorum aartık
renginn geçmişş olsun
inşşallah canıım iyi dileklerin için teşşekkürler inşşallah bu sene ikimizde alıırıız prensesleri kucağğıımııza
cnm dogum gunun kutlu olsun

rabbım bır omur boyu esın ve cocuklarınla

saglıklı mutlu bı yasam nasıp etsın ınssss
teşşekkür edrim canıım
canım benim allah hayırlı uzun güzel bir ömür versin inşallah tüm sevdiklerinle beraber ve güzel bir cimcime rasip etsin rabbim
teşşekkür ederim canıım
kıızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…