bebek cinsiyet belirleme..

En iyisini yapmışsın. Bende içkili ortamda bulunmam iş için gidilecekse kibarca reddediyorum artık herkes anladı. Eşimi müşterisi çağırmıştı daha 1 ay olmadı yemekli sazlı sözlü eşime dedim ben gitmem sende illa gitmen gerekse bir görün gel dedim. Neyse ki o da benim kafadan

kızlar hepinize günaydınlarrr

GÜLE GÜLE
yarınki sonuca pztesimi bildirecen ?

canım bugün değil yarın benim kontrolüm

ezel sana attım mesajj

çok teşekkürler Elara Rabbim senden razı olsun

canım gönlüne göre olsun inşaAllah

momof harika yazmışsın çok duygulandım yaa

nisan çok geçmiş olsun inşaAllah ben senin oğlunun olacağına inanıyorum Rabbimin izniyle

günaydın herkese
umutcuğum buğün aklımda hep sen varsın sanki bu ay sıra sende gibi geliyo

Günaydın kızlarrrrrr

hayırlısı canım ya vakti var sanırım anlamadım bende neden böyle oldu ama haftaya kısmet dr gitcem
en azından yumurtayı yakalasak :)))

kesinlikle ketılıyorum momof bizde üç kızkardeşiz kavgalarımızın bile tadı bir başka güzel ben hep o günleri özlerim büyük kızım çok kıskanır teyzelerini onları daha çok seviyosun die en büyükleri ben olduğum için kızlarım gibiler benim kızlar acayip kavga ederler ama dışarıda birbirlerine anne tavuk gibi sahip çıkarlar bu da çok hoşuma gidiyor en az iki kızkardeş olmalı anneyle bile bir yere kadar konuşuyosun

Boncukcuğumm

valla aynı ben hala adet günlerimi bekliyom bıraktığın gibiyim yani
otlarada yeni yeni alışıyoz gibi hamile kalayım hemen elden çıkaracam her sabah ot görmek istemiyorum artık

sende kendine dikkat et takma kafana diyecem ama düşünmedende olmuyor tabiki ama bol bol dualarını tamamla canım

kesinlikle katılıyorum
hep özlemini çektim kız kardeşin erkek kardeş evlenene kadarmış (

kızımla ben hala hastayız
hamilelikle ilgili bisıkıntım yok
mide bulantısı falan hiç bişey yok ,
bazan untuyorum iğne saatim gelince aklıma geliyor hamile olduğum

geçmiş olsun canım allah acil şifa versin inşallah sonuna kadar rahat bir hamilelik geçirirsin

arkadaslar bu arada cumanız mubarek olsun

cuma selası ve ezan okunurken nolur bol bol dua edelım

bırbırımıze ıns..nolur benıde unutmayın duanızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…