- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.841
yok cnm vazgectim gitmicemm.eşim içinde olsa bazı degerlerden ödün veremem ben
eşimede söledim anlayışla karşıladııı.bize göre degil böle ortamlar .hiç haz almıyorumm
eşimde 1 saat kalıp gelcek.sonra beraber cıkcaz dışarı:)
o da cok rahatsız içki olayından.
GÜLE GÜLE
yarınki sonuca pztesimi bildirecen ?
ezel sana attım mesajj
kızlar selam.evet geri sayım benim için başlasın bu ay inşallah tutacak.
namaz dua dahil uygulanacak ne varsa uyguladım...
kitte pozitif olan ikinci günün sonunda ve silik çıkınca iki defa denedim...
sadece bio ritim kız...ama ben tutarsa oğlum olacağı konusunda inançlıyım.olmazsada sağlıklı olsun rabbimin taktiri.oğlumda olsa kızımda olsa önce sağlık sağlık sağlık...
Kizim dogana kadar hep oglum olsun istemistim. Kiz annesi olamam o kadar hassas, ince dusunceli olamam gibi geliyordu. Bir de erkek cocuklari hep cok sevimli gelirdi. Kizim dogunca hersey yon degistirdi. Esim zaten kiz cocuklarini daha cok sever, ikimiz de asik olduk kizimin guzelligine. Cok farkli bir duygu, anlatamiyorum ama kalbimizi eritiyordu.. Buyudukce bu hislerimiz de buyudu. Ve ikinciyi dusundugumuzde, bundan bir tane daha olmali diye dusunduk :) Esim de ben de, elalem ne der diye hic dusunmedik hayatimizda, ne evlenirken, ne hayatimizi yasarken, ne de cocuklarimizi yetistirirken.. Cinsiyet meselesinde de ayni sey gecerli. Esim tek erkek cocuk, kayinvalidemler de isterler elbet bir erkek torunlari olsun ama dindar insanlar, illa soyle olsun boyle olsun diye diretmezler.
Bir de tecrubeyle sabittir ki, her bir kadinin bir kiz kardesi olmali. En yakin dostun bile olsa kiz kardesin yerini tutamaz. Sana darilsa da, yorulsa da, ayni batinda buyumenin bagi farklidir. Muthis bir terapidir kiz kardesle muhabbet. Negatif enerjini alir.. Erkek kardes de iyidir tabii ama kiz kardesin yerini tutamaz. Simdi de ilk basta ki erkek sevgimi tatmak icin, erkek istedim Rabbimden. Elimden geleni de yaptim. Ama sunu da soyleyeyim ki, 10 tane kizim olsa hic uzulmem.. Peygamberimiz sav. bosuna buyurmamis, "erkek cocuklarini seviniz, zira kizlar zaten kendini sevdirir". Kiz cocuklari kesinlikle anne ve babayi ehlilestiriyor, sakinlestiriyor bir bakima terbiye ediyor. Bak simdi ozledim kizlarimi, 1 saat kaldi cikmama.
arkdaşalar hepinize iyi geceler....ben raporluyum ve 3 hafta daha evde yatıcam..biliyosunuz kızım rahatsız dı daha ağırlaştı ve hastaneye yatırmak zorunda kaldık ve dün taburcu oldu..çok şükür şimdi iyileşti sayılır...ben pazartesi rapor almak için doktora gittim devlet hastanseine orada da ultrason la baktılar miniğimin kalbi atıyo...6 haftalıken ultrason da sağda duruyodu 7+1 ken ultrason kağıdında solda duruyo..bakalım buda beni biraz heveslendirdi...benden haberler bu kadar biraz geçmişi okucam...
günaydın hanımlar nasılsınız herkes erkenci bugün
günaydın herkese
umutcuğum buğün aklımda hep sen varsın sanki bu ay sıra sende gibi geliyo
günaydın herkese
umutcuğum buğün aklımda hep sen varsın sanki bu ay sıra sende gibi geliyo
Kizim dogana kadar hep oglum olsun istemistim. Kiz annesi olamam o kadar hassas, ince dusunceli olamam gibi geliyordu. Bir de erkek cocuklari hep cok sevimli gelirdi. Kizim dogunca hersey yon degistirdi. Esim zaten kiz cocuklarini daha cok sever, ikimiz de asik olduk kizimin guzelligine. Cok farkli bir duygu, anlatamiyorum ama kalbimizi eritiyordu.. Buyudukce bu hislerimiz de buyudu. Ve ikinciyi dusundugumuzde, bundan bir tane daha olmali diye dusunduk :) Esim de ben de, elalem ne der diye hic dusunmedik hayatimizda, ne evlenirken, ne hayatimizi yasarken, ne de cocuklarimizi yetistirirken.. Cinsiyet meselesinde de ayni sey gecerli. Esim tek erkek cocuk, kayinvalidemler de isterler elbet bir erkek torunlari olsun ama dindar insanlar, illa soyle olsun boyle olsun diye diretmezler.
Bir de tecrubeyle sabittir ki, her bir kadinin bir kiz kardesi olmali. En yakin dostun bile olsa kiz kardesin yerini tutamaz. Sana darilsa da, yorulsa da, ayni batinda buyumenin bagi farklidir. Muthis bir terapidir kiz kardesle muhabbet. Negatif enerjini alir.. Erkek kardes de iyidir tabii ama kiz kardesin yerini tutamaz. Simdi de ilk basta ki erkek sevgimi tatmak icin, erkek istedim Rabbimden. Elimden geleni de yaptim. Ama sunu da soyleyeyim ki, 10 tane kizim olsa hic uzulmem.. Peygamberimiz sav. bosuna buyurmamis, "erkek cocuklarini seviniz, zira kizlar zaten kendini sevdirir". Kiz cocuklari kesinlikle anne ve babayi ehlilestiriyor, sakinlestiriyor bir bakima terbiye ediyor. Bak simdi ozledim kizlarimi, 1 saat kaldi cikmama.
günaydın rengin evet bu sabah kalabalık topik
kesinlikle ketılıyorum momof bizde üç kızkardeşiz kavgalarımızın bile tadı bir başka güzel ben hep o günleri özlerim büyük kızım çok kıskanır teyzelerini onları daha çok seviyosun die en büyükleri ben olduğum için kızlarım gibiler benim kızlar acayip kavga ederler ama dışarıda birbirlerine anne tavuk gibi sahip çıkarlar bu da çok hoşuma gidiyoren az iki kızkardeş olmalı anneyle bile bir yere kadar konuşuyosun
sen nasılsın canım nasıl gidiyorrr
kesinlikle katılıyorum
hep özlemini çektim kız kardeşin erkek kardeş evlenene kadarmış(
kesinlikle katılıyorum
hep özlemini çektim kız kardeşin erkek kardeş evlenene kadarmış(
kızımla ben hala hastayız
hamilelikle ilgili bisıkıntım yok
mide bulantısı falan hiç bişey yok ,
bazan untuyorum iğne saatim gelince aklıma geliyor hamile olduğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?