bebek cinsiyet belirleme..

bengücüm hamileymişsin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin inş.
çok saol canım,darısı senin burdaki bütün arkadaşlarımın başına :))))
günaydın bengü ay o gelgitler yokmu anlamsız zamanalarda ağlamak istiyo insanın içinden

günaydın canım aynen öyle..kendimi frenlemeye çalışıyorum işyerinde

keşke öyle bi imkanım olsa en ufacık bişeyi bile saatlerce kafaya takıyorum eğer birine de cevabını veremediysem iyice delleniyorum.

o konuda bende öyleyim bengücüm
kendimi ufacık şey yüzünden çok üzüyorum kafama takıyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum :84:
karar alıyorum gülüp geçecem diye olmuyo olmuyo

herksese selam..

bengü canim cok sevindim senin adina gözün aydin ... sagliklar alirsin insallah yavrucugunu

kendimi ufacık şey yüzünden çok üzüyorum kafama takıyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum :84:

canım benim kendimize yapıyoruz aslında,o kararları bende alıyorum elimden geldiğince üzmemeye çalışacağım kendimi başarabilirsem tabi

vajinal dus degil, direk uyguladim karbonati parmakla...

bende üçüncüde aynısını uygulamıştım aynı şekilde sanırım yumurtlamayı yanlış yaptım büyük ihtimalle yumurtlamadan bir gün önce ve bir gün sonra yaptım o an mantığımı kullanarak bulmuştum karbonatlı suyu hani vajinaya uygulandığına göre içmekte etkili olur die bir yada iki gün yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı içtim sonra korktum bebeğe zararlı olur die kafam çalışmış hee ovulasyontestini almak nedense çok düşündüm almak istemedim o zaman allah dileseydi yapardım die düşünüyorum vardır bi hayır

günaydın Elara
günaydın Bengü
nasılsınız ????

iyiyim sagol cnm

sanada elara
günaydııııın herkese

günaydın

bende aksine hiç takmam.cünkü beni üzene hareketlerimle yada sözlerimle gereken cvbı veririmm.

kızlar haskenayı çok merak ettim 9 gündür yok inşallah bir problrem yoktur çok oldu ya hayırdır inşalah

bende cok merak ediyorumm.ama yokkkkk gelmiyooo

haftasonu için termal bi otelde yer ayırttırdımmm :)
cok bunaldım degişiklik olurrr.kızımda cok seviyor suyla oynamayı.küvetini götürcem bıkana kadar dursun suyun içinde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…