- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.921
amin seninde cnm
bizim yumurtamızın iyonları yediklerimize yada ortama göre degişiebiliyor
yani - yada + olabiliyor
x spermi + iyonla yüklü
y spermi - iyonla yüklü
sen yumurtanı + iyonla yüklersen - olan y yi kendine cekerr(zıt kutuplar birbirini ceker mantıgı)
işte burda bizim yapmamız gereken yumurtamızı + iyonla yüklemek
+ iyonlarda genelde elektronik eşyalarda oluyor
sodyum ,potasyum,cep tel,laptop,mikrodalga,elektrikli battani,klima,altın,kış ayı v.s gibii...
neutregena spf 15 nemlendiricinide aldım oda alerji yaptı cnmm
makyaj cok yapmıyorum ben.hele fondoten filan sürsem yüzüm harita gibi olur cünkü hemen kabartıyor
en son lisedeki mezuniyet balomda sürmüştüm
ertesi gün kıpkırmızıydım
dügün makyajımda bile fondoten kullanmadımm ,ertesi gün koca beni görüp korkmasın diyee:))
benim için şuan sadece nemlendirici ve temizleme sütü gerekiyor
göz cevrem içinde bişiler almalıyım artık.yaş 30 u gecti
mecburen logona alcam.onun hassas ciltler için olan serisi var cünküü
inşallahh fayda ederrr
bu sefer tutacak ozaman elektrikli battaniyeyi biz kullanıyoruz her akşam
olacağı akşamda hiç kapatmamak lazım ozaman
elektirikli battaniyeyi sıcakta calıştırmıcan ama:)
ılık olsunn
sana bu konuyla ilgili mesaj atıyorum şimdii
kızlar ben hiç bişey kullanmıyorum :97:
benim cildimde hassas bozmak istemiyorum cildimi makyajda yapmıyorum zaten
ama yinede kırışıklıklar için bişeyler yapmak lazımmı diye düşünüyorum hani özellikle göz çevresi için
her derde davasın valla
hakkını helal et bi dünya bilgi veriyosun bize
Neutregena banada aynisini yapti :)))
fondotenide dügün bayramda mecbur sürüyorum kapamak icin ..
sen al ozaman dene bu ürünleri memnun kalirsan bende deniyeyim
göz cevrem icinde vicy nin kirisiklik gidericisini aldim memnunmuyum degilmiyim bilmiyorum 30 eur civariydi ama yani 60 lira bende 30 oldugum icin mecbur artik
ya ben üçüncüde tam tersini düşünmüştüm tel bilgisayar gibi şeylerden uzak durmak gerek die düşünmüştüm herşeyden uzak duruyodum
kızlar kızım hastaydı bugün okula gitti şimdi aradı çok kötüyüm al die okula gidiyorum görüşürüz kendinize iyi bakın hasta olmayın
sana ezele yolladıgım mesajları yolluyorum.merak ediyordun zatennn
ben şu lnhana testini yaptım
çingene pembe ile mor arası bişey oldu
yorumlayın hadi bakalım
ama birazdan çıkacam akşam okurum
tmmm cnm ben kullanıyım menfi müsbet bilgi veririm sizee
gunaydın kızlar
benım basım yıne dertte yaaaa
bundan 2 ay once dız kapagımdan asagıda bacagımın ortasında kemık yerı ara sıra sızlar gecerdı.onemsemedım bende annem usutmussundur yel gırmıstır dıyordu.gecenler annemlerde kaldıgımda 2 gece agrıdan uyuyammıstım bacagım komplesı agrıyordu ama dokundugumda o kemık yerı sankı ıcınde yara var gıbıydı yıne gecmıstı ayaga kalktıgımda bıtıyordu uzattıgımda agrıyordu.
bu gece 2 de bır basladı o kemıkten asagı baldırım ve ayagımın ustu allahımnasılbır agrı ne yabarsam yabıyım ıster kalk ıster otur ıster yat yaaa gecmıyor agrı sabıt neler yabmadım kas gevsetıcıler sıcak havlular zetyın yagı bılmemne yok tok bacagımı resmen kesıolar arasırada bır agrı saplanıyorkı bagırmadan duramıyorum dra gıtsemmı bılmıyorum ıstesemde bugun gıdememkı esımın ıslerı yogun annemler yok gercektenkotuyum daha once boyle bacak agrısı olan oldumu
amin canım çok saol :)))
darısı sizin başınıza,bekliyorum sizleri de arkamdan gelin
bence vakit geçirmeden git göster doktoragunaydın kızlar
benım basım yıne dertte yaaaa
bundan 2 ay once dız kapagımdan asagıda bacagımın ortasında kemık yerı ara sıra sızlar gecerdı.onemsemedım bende annem usutmussundur yel gırmıstır dıyordu.gecenler annemlerde kaldıgımda 2 gece agrıdan uyuyammıstım bacagım komplesı agrıyordu ama dokundugumda o kemık yerı sankı ıcınde yara var gıbıydı yıne gecmıstı ayaga kalktıgımda bıtıyordu uzattıgımda agrıyordu.
bu gece 2 de bır basladı o kemıkten asagı baldırım ve ayagımın ustu allahımnasılbır agrı ne yabarsam yabıyım ıster kalk ıster otur ıster yat yaaa gecmıyor agrı sabıt neler yabmadım kas gevsetıcıler sıcak havlular zetyın yagı bılmemne yok tok bacagımı resmen kesıolar arasırada bır agrı saplanıyorkı bagırmadan duramıyorum dra gıtsemmı bılmıyorum ıstesemde bugun gıdememkı esımın ıslerı yogun annemler yok gercektenkotuyum daha once boyle bacak agrısı olan oldumu
ooohhhh valla en güzeli iyi tatiller sanahaftasonu için termal bi otelde yer ayırttırdımmm :)
cok bunaldım degişiklik olurrr.kızımda cok seviyor suyla oynamayı.küvetini götürcem bıkana kadar dursun suyun içinde:)
amin seninde cnm
bizim yumurtamızın iyonları yediklerimize yada ortama göre degişiebiliyor
yani - yada + olabiliyor
x spermi + iyonla yüklü
y spermi - iyonla yüklü
sen yumurtanı + iyonla yüklersen - olan y yi kendine cekerr(zıt kutuplar birbirini ceker mantıgı)
işte burda bizim yapmamız gereken yumurtamızı + iyonla yüklemek
+ iyonlarda genelde elektronik eşyalarda oluyor
sodyum ,potasyum,cep tel,laptop,mikrodalga,elektrikli battani,klima,altın,kış ayı v.s gibii...
haftasonu için termal bi otelde yer ayırttırdımmm :)
cok bunaldım degişiklik olurrr.kızımda cok seviyor suyla oynamayı.küvetini götürcem bıkana kadar dursun suyun içinde:)
tebrikler ,Allah sağlıklı nur topu gibi bir bebek versin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?