- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.901
ooohhhh gel keyfim gel kız kocayı sokma fazla sıcak sularaa nlarsın ya
benim koca sıcak su delisi.evde kombinin su degerini ben azaltırım o en yüksege getirirr
bu konuda sıkıntılıyız anlıyacagınn
termal suyunda sıcak tadı cıkar amaaa
cumamız mübarek olsun kızlar
haftasonu için termal bi otelde yer ayırttırdımmm :)
cok bunaldım degişiklik olurrr.kızımda cok seviyor suyla oynamayı.küvetini götürcem bıkana kadar dursun suyun içinde:)
gunaydın kızlar
benım basım yıne dertte yaaaa
bundan 2 ay once dız kapagımdan asagıda bacagımın ortasında kemık yerı ara sıra sızlar gecerdı.onemsemedım bende annem usutmussundur yel gırmıstır dıyordu.gecenler annemlerde kaldıgımda 2 gece agrıdan uyuyammıstım bacagım komplesı agrıyordu ama dokundugumda o kemık yerı sankı ıcınde yara var gıbıydı yıne gecmıstı ayaga kalktıgımda bıtıyordu uzattıgımda agrıyordu.
bu gece 2 de bır basladı o kemıkten asagı baldırım ve ayagımın ustu allahımnasılbır agrı ne yabarsam yabıyım ıster kalk ıster otur ıster yat yaaa gecmıyor agrı sabıt neler yabmadım kas gevsetıcıler sıcak havlular zetyın yagı bılmemne yok tok bacagımı resmen kesıolar arasırada bır agrı saplanıyorkı bagırmadan duramıyorum dra gıtsemmı bılmıyorum ıstesemde bugun gıdememkı esımın ıslerı yogun annemler yok gercektenkotuyum daha once boyle bacak agrısı olan oldumu
spermlerin iyonlari degismez, yani y ler negatif yuklu, x ler pozitif yukludur. Ama semen in iyolarini pozitif yukleyerek y lerin iyi ulasmasi saglanabilir. Pozitif iyonlar, diyet ve elektronik cihazlarla olusur. laptop telefon vs.
gunaydın kızlar
bundan 2 ay once dız kapagımdan asagıda bacagımın ortasında kemık yerı ara sıra sızlar gecerdı.onemsemedım bende annem usutmussundur yel gırmıstır dıyordu.gecenler annemlerde kaldıgımda 2 gece agrıdan uyuyammıstım bacagım komplesı agrıyordu ama dokundugumda o kemık yerı sankı ıcınde yara var gıbıydı yıne gecmıstı ayaga kalktıgımda bıtıyordu uzattıgımda agrıyordu.
bu gece 2 de bır basladı o kemıkten asagı baldırım ve ayagımın ustu allahımnasılbır agrı ne yabarsam yabıyım ıster kalk ıster otur ıster yat yaaa gecmıyor agrı sabıt neler yabmadım kas gevsetıcıler sıcak havlular zetyın yagı bılmemne yok tok bacagımı resmen kesıolar arasırada bır agrı saplanıyorkı bagırmadan duramıyorum dra gıtsemmı bılmıyorum ıstesemde bugun gıdememkı esımın ıslerı yogun annemler yok gercektenkotuyum daha once boyle bacak agrısı olan oldumu
selayhuus tmm cnm tşklerr
alverde ye baktım hiç bi yerde satışı yok gercekten
bi blogda fiyatları yazılı cidden cok ucuz.maskarası filan 3 euro
amazonda.com da sadece roll-on var.
gunaydın kızlar
evet gercekten cok uygun... benim cildim hassas oldugu icin nerdeyse hep onun ürünlerini kullaniyorum.. daha dogrusu göz cevresi icin bütün ürünleri mevcut diyeyim
senin cildinde her kremi kabul etmiyormu
ben krem kullandıgımda hemen kabarıyor kızarıyor ve kaşınıyor
sendede aynı oluyormu???
bide alvede neden bu kadar ucuz acabaa
gercekten kaliteli diyorsan sana para yollayım bana alsan cnm ya:)))
elara daha açık anlatabilirmisin telefon laptop vs uzak durmak gerekmiyomu
senin cildinde her kremi kabul etmiyormu
ben krem kullandıgımda hemen kabarıyor kızarıyor ve kaşınıyor
sendede aynı oluyormu???
bide alvede neden bu kadar ucuz acabaa
gercekten kaliteli diyorsan sana para yollayım bana alsan cnm ya:)))
amin seninde cnm
bizim yumurtamızın iyonları yediklerimize yada ortama göre degişiebiliyor
yani - yada + olabiliyor
x spermi + iyonla yüklü
y spermi - iyonla yüklü
sen yumurtanı + iyonla yüklersen - olan y yi kendine cekerr(zıt kutuplar birbirini ceker mantıgı)
işte burda bizim yapmamız gereken yumurtamızı + iyonla yüklemek
+ iyonlarda genelde elektronik eşyalarda oluyor
sodyum ,potasyum,cep tel,laptop,mikrodalga,elektrikli battani,klima,altın,kış ayı v.s gibii...
canim alverde kremini denemedim ben hic...
cildim icin sadece eczaneden krem aliyorum cünkü benim cildimde kabariyor kücük kücük ve kizarikliklar olusuyor cene bölgemde...
benim denedigim ürünler göz kalemleri , farlari her cesidinden nerdeyse..
istersen tabiki gönderirim sorun degil ama kargosu ile beraber nerdeyse daha iyi bir ürün fiyatina gelir :)
cilt icin istersen bir neutregena kremini dene ... bana fayda etmedi gerci ama belki sende farkli olabilir..
su an yüzüme hicbir krem sürmüyorum. ameliyat sonrasi cok yaglanma oldu sadece bebek pudrasi kullaniyorum..
fondoten ve alliktada dior u tavsiye ederim denedim cok pahali ama cok memnun kaldim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?