bebek cinsiyet belirleme..

mrb kızlar ben geldim çocuklara çorba içiriyorum bir taraftanda laf yetiştiriyorum benim kardeşimin cildide çok kuru göz çevresi çabuk kırışıyo vıcy kullanıyo gözle görülür bi gerginlik oluyo kullandığınızın içeriklerine dikkat edin kızlar kardeşimin arkadaşı hamile kalmadan önce bi krem kullandı ismini hatırlamıyorum çok riskli bir madde içeriyomuş kaç doktora sordu sakat olma ihtimali çok yüksek dediler hemen hemen hepsi aldırmasını tavsiye etti ve aldırdı gerçi siz organik arıyosunuz ben hatırlatayım dedim

berra sen nasılsınsın nasıl gidiyo canım hamilelik birde şu ikonların arasına hamile kadın koymalarıı gerekiyodu kendimizi ifade edemiyoruz

canım bugün bitti adetim bu ay 16 sında oldum geçen ay 20 sindeydi bu ay denicem inş.kız günlerim hangileri birde döngüm değişti24 oldu galiba

elara merhaba
kinarise sanıyorum yazılışı mavi anemon çiçeği markası onun temizleme köpüğü ve kremleri çok iyi benimde ablamın sıkıntılı cildi senin gibi o çok memnun tavsiye ederim

cnm kinerase yi biliyorum ama cok pahalı onun ürünleri yaaa
aklımın bi köşesinde o hep var aslında.ama hassas ciltlere nasıl geleecgini bilmedigimden almaya cesaret edemedimm
senin ablanın cildi tam nasıl???nemlendirici kulalndıgında alerji yapıyormuydu normalde?
bu kremi nezamandır kullanıyor.cildinde botoks etkisi yarattımı:)
ay lütfen sorularıma cvp ver cünkü bu kremi kullanan birilerini bulmak cok zor:)

bu akşam cıkıyoruzz yolaa :124:
cuma gecesi-cumartesi -pazar akşamı geliriz Allah nasip ederseee
2 günde olsa bize baya ii gelcekkk bu kaçamakk:123:

nere kaçıyosunuz :86:
güzelse bizede söyle yakınsa aklımızda bulunsun , bazen bi yere gitmek istiyoruz ama bulamıyoruz

hayırlı yolculuklar canım
kesinlikle böyle kaçamaklar iyi geliyor bir kere hiçbirşey düşünmek zorunda kalmıyorsun rahatsın süper

iyibakşamlar kızlar ben geldim gittim hindiba aldım satıcı kız abla niye alıyosun dedi yanındada meraklı başka bir kadın offffff çocuklara dedim niye dedi satıcı adamda alt ıslatma falanmı die sordu yok dedim çok faydalıymış falan dedim benim kafa hindibaya gömülmüş vaziyette habire kokluyorum neyse adam allahtan bi kitabı vardı baktı metobolizmaya falan faydası varmış saydı bişeyler çok komikti ya

kız demle bir bardakta iç bakalım beğenicekmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…