- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.941
bu saydıgım elektronik eşyalar radyosyonda yayıyor haliyle .sende bu nednele zararlı olur diye düşündün galibaa
gecmiş olsunnn
bende cıkıyorumm.kızım kayyu izliyor bitincee dışarı cıkarcam onu
hava yine cok güzel burdaaa,qwert bilir:)
berra sen nasılsınsın nasıl gidiyo canım hamilelik birde şu ikonların arasına hamile kadın koymalarıı gerekiyodu kendimizi ifade edemiyoruz
gecmiş olsun
tarihleirni yaz bakayım bioritimee
bu ay mı denicen?
cnm kızının iyileşmesine sevindim.Allah bidaha göstermesinn
usg resmine sevindimmmmm:) inşallahhh ogluşun olurrr
resimi yükleme şansın varsa bide biz bakalımmmm
çok ilginç ya mesela altın demek erkek bebek getiriyor bunu kocalara iletmek lazım
elara merhaba
kinarise sanıyorum yazılışı mavi anemon çiçeği markası onun temizleme köpüğü ve kremleri çok iyi benimde ablamın sıkıntılı cildi senin gibi o çok memnun tavsiye ederim
ooohhhh valla en güzeli iyi tatiller sana
iyi tatiller dilerim kaçamaklar çok hoş oluyor insan bi rahatlıyor
sağol canım bu kayyu olmasa ve pepe olmasa napardık elimiz ayağımız onlar iyi eğlenceler size
Bugün kimse yok topiktee(
bu akşam cıkıyoruzz yolaa :124:
cuma gecesi-cumartesi -pazar akşamı geliriz Allah nasip ederseee
2 günde olsa bize baya ii gelcekkk bu kaçamakk:123:
bu akşam cıkıyoruzz yolaa :124:
cuma gecesi-cumartesi -pazar akşamı geliriz Allah nasip ederseee
2 günde olsa bize baya ii gelcekkk bu kaçamakk:123:
nere kaçıyosunuz :86:
güzelse bizede söyle yakınsa aklımızda bulunsun , bazen bi yere gitmek istiyoruz ama bulamıyoruz
hayırlı yolculuklar canım
kesinlikle böyle kaçamaklar iyi geliyor bir kere hiçbirşey düşünmek zorunda kalmıyorsun rahatsın süper
özelden yazıyorumm.hadi cıkın sizde gelinn,beraber olalım:))
iyibakşamlar kızlar ben geldim gittim hindiba aldım satıcı kız abla niye alıyosun dedi yanındada meraklı başka bir kadın offffff çocuklara dedim niye dedi satıcı adamda alt ıslatma falanmı die sordu yok dedim çok faydalıymış falan dedim benim kafa hindibaya gömülmüş vaziyette habire kokluyorum neyse adam allahtan bi kitabı vardı baktı metobolizmaya falan faydası varmış saydı bişeyler çok komikti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?