- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.981
kızlar rengin kaçar yemek yapmam lazım bugün cuma kızlar kavga ediyolar benimle ver die az girerim afiyet olsun görüşürüz inş
cnm gule gule hayırlı tatıller oh valla bol bol dınlen cnm...bu akşam cıkıyoruzz yolaa :124:
cuma gecesi-cumartesi -pazar akşamı geliriz Allah nasip ederseee
2 günde olsa bize baya ii gelcekkk bu kaçamakk:123:
benımde acıl almam lazımmmmmgaliba şimdi laptop kucağımda yaşıyorum bakalım ne olacak
h.bulduk cnm ewet cnm sagolsun elaracımbernil hoşgeldin duydunmu artı eksi iyonları ona dikkat edelim canım nasılsın
cnm cok gecmıs olsun sukur gene atlatmıssın...
cok sevındım bebısınede usg resmınede
ıns gonlundekındendır cnm hadı hayırlısı....
sağol bernil bende çok sevindim benim bioritim kız gösterdiği için biraz umudumu yitirmiştim...ama buna çok sevindim..Allah senin de gönlüne göre versin.
cnm kızının iyileşmesine sevindim.Allah bidaha göstermesinn
usg resmine sevindimmmmm:) inşallahhh ogluşun olurrr
resimi yükleme şansın varsa bide biz bakalımmmm
nisan çok geçmiş olsun inşaAllah ben senin oğlunun olacağına inanıyorum Rabbimin izniyle
sağol elara...kızım iyileşti çok şükür...usg remine bende sevindim..biliyosun benim her şey kız olduğunu gösteriyodu usg beni de mutlu etti ..umut oldu bana..resimin nasıl yüklendiğini bilmiyom yoksa yüklerdim..ama bariz solda duruyo:)))))
elaraaaaa sana iii tatiller canım bizim yerimizede stres at ohh ne ıyı gelır bole kaçamaklar
cnm gule gule hayırlı tatıller oh valla bol bol dınlen cnm...
ay valla benımde bu aralar cok ıhtıyacım var böle tatıle
gecmiş olsun
tarihleirni yaz bakayım bioritimee
bu ay mı denicen?
canım bugün bitti adetim bu ay 16 sında oldum geçen ay 20 sindeydi bu ay denicem inş.kız günlerim hangileri birde döngüm değişti24 oldu galiba
Elara bana biortmi söylemeden mi kaçıyorsun bugünlerde deniycem
bu sefer tutacak ozaman elektrikli battaniyeyi biz kullanıyoruz her akşam
olacağı akşamda hiç kapatmamak lazım ozaman
hımmmmmmmmmmamin seninde cnm
bizim yumurtamızın iyonları yediklerimize yada ortama göre degişiebiliyor
yani - yada + olabiliyor
x spermi + iyonla yüklü
y spermi - iyonla yüklü
sen yumurtanı + iyonla yüklersen - olan y yi kendine cekerr(zıt kutuplar birbirini ceker mantıgı)
işte burda bizim yapmamız gereken yumurtamızı + iyonla yüklemek
+ iyonlarda genelde elektronik eşyalarda oluyor
sodyum ,potasyum,cep tel,laptop,mikrodalga,elektrikli battani,klima,altın,kış ayı v.s gibii...
selammmmm kızlarr memleketten annemle babam geldı pek gıremıyom koşturmaktan ne war ne yok inşşşşşş guzel haberler wardırrrrrrrrr:79::79::79::79:
tşkler kızlarr.hazırlandım kocişi bekliyorum.oda malum personel eglencesinde şuann
bernilcimm hepimiz bi tura katılsakkk bi kac gün kafa dagıtsak ne güzel olurdu dimiii
hımmmmmmmmmmO zaman ne yapsakk acabaaaaaaaaaa:97::97:
Bır elımızze telefonu alsak öburunu mıkrodalganın ıcıne soksak altımızda elektırıklı battanıye ustumuze klıma acsak boynumuza kolumuza altınları takıp takıştırsakkkkkk adamın elıne de laptopla cep telefonu werıpppp o işi yapsakkkkkkk olurmu kı acabaaaaaşaka şakaaaa
lahana testini biraz önce tekrar yaptım
rengi mor oldu yani kız
lahana testini biraz önce tekrar yaptım
rengi mor oldu yani kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?