bebek cinsiyet belirleme..

canım çok çok geçmiş kızına,
usg resminede çok sevindim hadi bakalım inşallah erkek geliyor....

kızımla ben hala hastayız
hamilelikle ilgili bisıkıntım yok
mide bulantısı falan hiç bişey yok ,
bazan untuyorum iğne saatim gelince aklıma geliyor hamile olduğum

canım sizede çok geçmiş olsun, benimde kız toparladı ama ben tam kendime gelemedim ilaçta almıyorum günüm değişmesin diye

bu akşam cıkıyoruzz yolaa :124:
cuma gecesi-cumartesi -pazar akşamı geliriz Allah nasip ederseee
2 günde olsa bize baya ii gelcekkk bu kaçamakk:123:

canım ii yolculuklar size, keyfine çıkarın
aslında benimde nasıl ihtiyacım var küçükte olsa bir tatile...

selammmmm kızlarr memleketten annemle babam geldı pek gıremıyom koşturmaktan ne war ne yok inşşşşşş guzel haberler wardırrrrrrrrr:79::79::79::79:
gözün aydın canım ne güzel ailenin yeri başka...

tşkler kızlarr.hazırlandım kocişi bekliyorum.oda malum personel eglencesinde şuann
bernilcimm hepimiz bi tura katılsakkk bi kac gün kafa dagıtsak ne güzel olurdu dimiii

ay eewet cnm valla super olur du cnm ya ah keske öle bı sansımız olsaydııı

ama ıns bıgun tanısmak nasıp olur cnm

cildinde yanak ve dudak çevresi çok kuru olması nedeni ile kabuklanıp dökülüyordu yara gibi oluyordu kızarık kızarık
onda botoks etkısı olmadı ama cildi baya bi sağlıklı oldu fiyatlar yüksek ama ürünler uzun zaman gidiyor diye biliyorum
ona cildiye kadın doğum yok hormonal falan dediler ilaç verdiler ama bu krem çare oldu
belki tanıtım içim ufak testerlardan alıp denersin
uygun olursa alırsın
merak ettiğin bişi varsa bem sorarım ablama
iyi tatiller

çok geçmiş olsun
ama bebekle ilgili haberlere sevindim

slm kızlar hepinizi çok özledim..
anneme geldim evde kırılmadık yer kalmadı yani yatacak yerim bile yok annemdeyim
kızıma izin aldım 1 hafta heralde tatilin sonuna toplanırım
umarım hepiniz iysinizdir..

anneme geldim evde kırılmadık yer kalmadı yani yatacak yerim bile yok annemdeyim

bizde seni özledik canım nerelerdesin sen
hamileliğin arasında bi dünya iş çıkardın
bebek nasıl iyimi? göbüş bayağı büyümüştür artık :))

selammmmm kızlarr memleketten annemle babam geldı pek gıremıyom koşturmaktan ne war ne yok inşşşşşş guzel haberler wardırrrrrrrrr:79::79::79::79:
Yokluğun hissediliyor şekerim gözünaydın annenler iyidir inş. kolay gelsin sana
Bizde seni özledik valla zor işlere kalkıştın benimde başımdan geçti keşke enazından yazın bari olsaydı neyse üstesinden gelirsin inş.

Slmm kızlar nasılsınız canparçamdan haberi olan varmı bugün doktora gidicekti iyi haberlerle gelir inş. ohhh elarada tatilde benim bir sürüüüü işim var nasıl halledicem bilmiyorum şu saat oldu canım istemiyo yaa aman iş iş bıktım valla

merhaba canım, bende bilmiyorum canım inşallah can parcamdan ii haberler gelir.

valla iş deme yaaa yap yap bitmiyo

kızlar canparçamın zaten erkek değilmiydi..
orsilat cuma gidecekti diye hatırlıyorum ondan haber varmı....
firegirlün sonuçlar çıktımı acaba

Kızlaaaar merhaba nasılsınızzz size güzel haberlerim vaarrrBugün doktora gittim yumurta takibine baktı veeee sağ yumurtalığımda 16 mm bir yumoşçuk gördüüüüü yumurtlamışım hemde sağ yumurtalığımdaaan ama ne yazıkki bioritmim kız günlerinde 23 - 25 - 27 ocakta gün aşırı ilişki önerdi bu günler hep bioritmde kız günleri o yüzden yapmayı düşünmüyorum aahhh yaa Elara olsa bir fikir verirdi

ezel bi ben varım hadi hayırlısı hemde sağ taraf süpeeeeeeeeeeeeeer bu kadar bekledin biraz daha beklersin canım boşver bioritim gelecek ay uyuyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…