- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.021
kızlar canparçamın zaten erkek değilmiydi..
orsilat cuma gidecekti diye hatırlıyorum ondan haber varmı....
firegirlün sonuçlar çıktımı acaba
iyibakşamlar kızlar ben geldim gittim hindiba aldım satıcı kız abla niye alıyosun dedi yanındada meraklı başka bir kadın offffff çocuklara dedim niye dedi satıcı adamda alt ıslatma falanmı die sordu yok dedim çok faydalıymış falan dedim benim kafa hindibaya gömülmüş vaziyette habire kokluyorum neyse adam allahtan bi kitabı vardı baktı metobolizmaya falan faydası varmış saydı bişeyler çok komikti ya
Kızlaaaar merhaba nasılsınızzz size güzel haberlerim vaarrrBugün doktora gittim yumurta takibine baktı veeee sağ yumurtalığımda 16 mm bir yumoşçuk gördüüüüü yumurtlamışım hemde sağ yumurtalığımdaaan ama ne yazıkki bioritmim kız günlerinde 23 - 25 - 27 ocakta gün aşırı ilişki önerdi bu günler hep bioritmde kız günleri o yüzden yapmayı düşünmüyorum aahhh yaa Elara olsa bir fikir verirdi
Slmm kızlar nasılsınız canparçamdan haberi olan varmı bugün doktora gidicekti iyi haberlerle gelir inş. ohhh elarada tatilde benim bir sürüüüü işim var nasıl halledicem bilmiyorum şu saat oldu canım istemiyo yaa aman iş iş bıktım valla
Kızlaaaar merhaba nasılsınızzz size güzel haberlerim vaarrrBugün doktora gittim yumurta takibine baktı veeee sağ yumurtalığımda 16 mm bir yumoşçuk gördüüüüü yumurtlamışım hemde sağ yumurtalığımdaaan ama ne yazıkki bioritmim kız günlerinde 23 - 25 - 27 ocakta gün aşırı ilişki önerdi bu günler hep bioritmde kız günleri o yüzden yapmayı düşünmüyorum aahhh yaa Elara olsa bir fikir verirdi[/
hayırlı olsun canım gönlünce olsun
kızlar canparçamın zaten erkek değilmiydi..
orsilat cuma gidecekti diye hatırlıyorum ondan haber varmı....
firegirlün sonuçlar çıktımı acaba
sana ilk mesajda tarihlerini yaz bakayım biortime demişim
ama sen halaa yazcan dogum tarihinii
kusura bakma her defasında sana dogum tarihin kac diye soramamm[/QUOTEpardon unutmuşum geçmediyse eğer 1976 yanlız bugün yine bir iki damla olmuşum bilmemki nasıl olcak ben bu işin içinden bi çıksam hayırlısıyla varya korkarım yum gününe denk gelcem tarihlerim falan herşeyim saptı 16 sında başladı döngüm 24 geçen ay 20 sinde olmuştum
saol canımmgözün aydın canım çok güzel oluyo insanın annesinin babasının gelmesi
ewet canımmcanım çok çok geçmiş kızına,
usg resminede çok sevindim hadi bakalım inşallah erkek geliyor....
canım sizede çok geçmiş olsun, benimde kız toparladı ama ben tam kendime gelemedim ilaçta almıyorum günüm değişmesin diye
canım ii yolculuklar size, keyfine çıkarın
aslında benimde nasıl ihtiyacım var küçükte olsa bir tatile...
gözün aydın canım ne güzel ailenin yeri başka...
yler canım saol benı sordugun ıcın sen nasılsınnYokluğun hissediliyor şekerim gözünaydın annenler iyidir inş. kolay gelsin sana
iyler canım saol benı sordugun ıcın sen nasılsınn:81::81::81::81:
Bizde seni özledik valla zor işlere kalkıştın benimde başımdan geçti keşke enazından yazın bari olsaydı neyse üstesinden gelirsin inş.
oooo hayırlı olsun senın ılk cocuk bence fazla karıstırma dennn boyle fırsat elıne gecmısken durmaKızlaaaar merhaba nasılsınızzz size güzel haberlerim vaarrrBugün doktora gittim yumurta takibine baktı veeee sağ yumurtalığımda 16 mm bir yumoşçuk gördüüüüü yumurtlamışım hemde sağ yumurtalığımdaaan ama ne yazıkki bioritmim kız günlerinde 23 - 25 - 27 ocakta gün aşırı ilişki önerdi bu günler hep bioritmde kız günleri o yüzden yapmayı düşünmüyorum aahhh yaa Elara olsa bir fikir verirdi
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn:kızlar ben geldim geçen ay doktor erkeğe benzettim demişti bu ay direk erkek dedi yanii kızlar osmanım geliiyo doktor kesin dedi hayırlı uğurlu olsun dedi 3 lü ,guatr ve şeker testi yaptırdım sonuçlar haftaya RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
kızlar ben geldim geçen ay doktor erkeğe benzettim demişti bu ay direk erkek dedi yanii kızlar osmanım geliiyo doktor kesin dedi hayırlı uğurlu olsun dedi 3 lü ,guatr ve şeker testi yaptırdım sonuçlar haftaya RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
kızlar ben geldim geçen ay doktor erkeğe benzettim demişti bu ay direk erkek dedi yanii kızlar osmanım geliiyo doktor kesin dedi hayırlı uğurlu olsun dedi 3 lü ,guatr ve şeker testi yaptırdım sonuçlar haftaya RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
Canım tekrar hayırlı olsun gerçibiliyoduk ama netleşince yeni duymuş gibi seviniyo insan bende öyle olmuştum sağlıkla al inş kucağınakızlar ben geldim geçen ay doktor erkeğe benzettim demişti bu ay direk erkek dedi yanii kızlar osmanım geliiyo doktor kesin dedi hayırlı uğurlu olsun dedi 3 lü ,guatr ve şeker testi yaptırdım sonuçlar haftaya RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
OH oH bak bide yumurta oluşcanı zannetmiyorum demiştin elara daha iyi bilir gerçi ama denesen keşke hayırlısı deyipKızlaaaar merhaba nasılsınızzz size güzel haberlerim vaarrrBugün doktora gittim yumurta takibine baktı veeee sağ yumurtalığımda 16 mm bir yumoşçuk gördüüüüü yumurtlamışım hemde sağ yumurtalığımdaaan ama ne yazıkki bioritmim kız günlerinde 23 - 25 - 27 ocakta gün aşırı ilişki önerdi bu günler hep bioritmde kız günleri o yüzden yapmayı düşünmüyorum aahhh yaa Elara olsa bir fikir verirdi
Slm kızlar cep telden gırdım:) kocıs uyudu bende sızı merak ettım gırdım canparcam Hayırlı olsun cnm coksevındımm
Alıntı yapamıyorum gelınce yazarım hepınızı optum
Buarada tatılım cok keyıflı gecıyor
Pazartesı sabah doncez ıns
kızlar elara gıttı ya hanı kadın dogumcunuz ızne cıkar da kendınızı yanlız we gucsuz hıssedersınız ya bızde öyle oldukkkk iyi eğlen çabuk dönn DR ELARA HANIMMMM:94::94::94::94:saol canımm
ewet canımm
yler canım saol benı sordugun ıcın sen nasılsınn
oooo hayırlı olsun senın ılk cocuk bence fazla karıstırma dennn boyle fırsat elıne gecmısken durma
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn:
Ay canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizlerin başına inşallah..
amiin arkadaşlar RABBİM bu duyguyu her isteyene tattırsın AMİİİNNNÇok sevindim darısı hepimizin başına.
ewt canım kesinleşince daha rahat oluyo insan çok güzel bi duyguCanım tekrar hayırlı olsun gerçibiliyoduk ama netleşince yeni duymuş gibi seviniyo insan bende öyle olmuştum sağlıkla al inş kucağına
OH oH bak bide yumurta oluşcanı zannetmiyorum demiştin elara daha iyi bilir gerçi ama denesen keşke hayırlısı deyip
Slm kızlar cep telden gırdım:) kocıs uyudu bende sızı merak ettım gırdım canparcam Hayırlı olsun cnm coksevındımm
Alıntı yapamıyorum gelınce yazarım hepınızı optum
Buarada tatılım cok keyıflı gecıyor
Pazartesı sabah doncez ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?