bebek cinsiyet belirleme..

kızlar canparçamın zaten erkek değilmiydi..
orsilat cuma gidecekti diye hatırlıyorum ondan haber varmı....
firegirlün sonuçlar çıktımı acaba

evet canım erkekti onun belli, doktorda kontrolü vardı diye biliyorum^
bende firegirl'ü çok merak ediyorum, onun durumu ayrı tabi ama kötü bişey olmıyacağını düşünüyorum yinede, geçmişe bakmak lazım 1 hafta diyodu ama sanırım daha olmamıştır.

Selam kızlar.. Yavaş yavaş okuyorum geçmişi

Bu aktarlar niye bu kadar meraklı oluyorlar acaba* Ne zaman bir ottur, çöptür alsam ne işe yarar diye soruyorlar. Aslında bizim onlara sormamız gerekir de neyse.. Bu arada hindibayı beğenmemişsin canım, bence içimi gayet hoş acaba çok mu beklettin? Ben ilk aldığımda misafirlerde vardı. Hepsinin çok hoşuna gitti. Sordular bana ne işe yarar falan diye internetten okuyup söyledim Sonra kendileri de almışlar:))

hayırlısı olsun sen bilirsin tabi tercih senin, hani sonra keşke bioritim tutarken deneseydim diye düşüneceksen yapma tabi
bir de canım kaçıncı gün gittin 11 demiştin diye hatırlıyorum ama. bu ay bende gidiceğim doktora takip için

kızlar ben geldim geçen ay doktor erkeğe benzettim demişti bu ay direk erkek dedi yanii kızlar osmanım geliiyo doktor kesin dedi hayırlı uğurlu olsun dedi 3 lü ,guatr ve şeker testi yaptırdım sonuçlar haftaya RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

kızlar canparçamın zaten erkek değilmiydi..
orsilat cuma gidecekti diye hatırlıyorum ondan haber varmı....
firegirlün sonuçlar çıktımı acaba

canım benımkı kesin değildi bugün netleşti
bende fregirl i çok merak ediyom hayırlı haberlerle döner inş.

kızlar elara gıttı ya hanı kadın dogumcunuz ızne cıkar da kendınızı yanlız we gucsuz hıssedersınız ya bızde öyle oldukkkk iyi eğlen çabuk dönn DR ELARA HANIMMMM:94::94::94::94:
gözün aydın canım çok güzel oluyo insanın annesinin babasının gelmesi
saol canımm

ewet canımm

yler canım saol benı sordugun ıcın sen nasılsınn

oooo hayırlı olsun senın ılk cocuk bence fazla karıstırma dennn boyle fırsat elıne gecmısken durma

hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn:

Son düzenleme:

Ay canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizlerin başına inşallah..

Ezel, yumurta takibi yaptırıyormuşsun canım hayırlı olsun. İlk çocukta kız erkek farketmez aslında, ikincide değişik isteniyor yine de sen bilirsin canım hayırlısı olsun.

Canım tekrar hayırlı olsun gerçibiliyoduk ama netleşince yeni duymuş gibi seviniyo insan bende öyle olmuştum sağlıkla al inş kucağına
OH oH bak bide yumurta oluşcanı zannetmiyorum demiştin elara daha iyi bilir gerçi ama denesen keşke hayırlısı deyip

Slm kızlar cep telden gırdım:) kocıs uyudu bende sızı merak ettım gırdım canparcam Hayırlı olsun cnm coksevındımm
Alıntı yapamıyorum gelınce yazarım hepınızı optum
Buarada tatılım cok keyıflı gecıyor
Pazartesı sabah doncez ıns

OHHHH ne güzel tadını çıkart şekerim döndün sandım bian çok iyi bak kendine keyifli tatiller

Ay canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizlerin başına inşallah..

Çok sevindim darısı hepimizin başına.
amiin arkadaşlar RABBİM bu duyguyu her isteyene tattırsın AMİİİNNN
ewt canım kesinleşince daha rahat oluyo insan çok güzel bi duygu

sağol canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…