- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.041
kızlar ben geldim geçen ay doktor erkeğe benzettim demişti bu ay direk erkek dedi yanii kızlar osmanım geliiyo doktor kesin dedi hayırlı uğurlu olsun dedi 3 lü ,guatr ve şeker testi yaptırdım sonuçlar haftaya RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
hayırlı olsun canparçam rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah
slm kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın daha sonuçlar çıkmadı yarın inş. çıkar zaten salı doktora gidicem umarım kötü çıkmazzzmerak etmeyin diye arada yazıyom öptüm hepiinizi
cnm massallah bak ne guzel yumuslar olusuyoo bıde sagdanKızlaaaar merhaba nasılsınızzz size güzel haberlerim vaarrrBugün doktora gittim yumurta takibine baktı veeee sağ yumurtalığımda 16 mm bir yumoşçuk gördüüüüü yumurtlamışım hemde sağ yumurtalığımdaaan ama ne yazıkki bioritmim kız günlerinde 23 - 25 - 27 ocakta gün aşırı ilişki önerdi bu günler hep bioritmde kız günleri o yüzden yapmayı düşünmüyorum aahhh yaa Elara olsa bir fikir verirdi
ay cnm ınan cok sevındımmmmmkızlar ben geldim geçen ay doktor erkeğe benzettim demişti bu ay direk erkek dedi yanii kızlar osmanım geliiyo doktor kesin dedi hayırlı uğurlu olsun dedi 3 lü ,guatr ve şeker testi yaptırdım sonuçlar haftaya RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
cnm ıyı gecmesıne sevındım tatılın bızde senı öptuk cnmSlm kızlar cep telden gırdım:) kocıs uyudu bende sızı merak ettım gırdım canparcam Hayırlı olsun cnm coksevındımm
Alıntı yapamıyorum gelınce yazarım hepınızı optum
Buarada tatılım cok keyıflı gecıyor
Pazartesı sabah doncez ıns
slm kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın daha sonuçlar çıkmadı yarın inş. çıkar zaten salı doktora gidicem umarım kötü çıkmazzzmerak etmeyin diye arada yazıyom öptüm hepiinizi
Slm kızlar cep telden gırdım:) kocıs uyudu bende sızı merak ettım gırdım canparcam Hayırlı olsun cnm coksevındımm
Alıntı yapamıyorum gelınce yazarım hepınızı optum
Buarada tatılım cok keyıflı gecıyor
Pazartesı sabah doncez ıns
kızlar ben geldim geçen ay doktor erkeğe benzettim demişti bu ay direk erkek dedi yanii kızlar osmanım geliiyo doktor kesin dedi hayırlı uğurlu olsun dedi 3 lü ,guatr ve şeker testi yaptırdım sonuçlar haftaya RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
Bişey çıkmıycak inş hayırlı haberlerini bekliyoruz iyi düşünelim iyi olsunslm kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın daha sonuçlar çıkmadı yarın inş. çıkar zaten salı doktora gidicem umarım kötü çıkmazzzmerak etmeyin diye arada yazıyom öptüm hepiinizi
Slmm kızlar nasılsınız ay pazarları hiç sevmiyorum ütüdür banyodur yaaaaaa valla bıktım okul kapansada tatil yapsak biraz ilk bebekleri olanlar tadını çıkarsın valla bidaha çıkmıyo çünkü
ıyı aksamlar arkadaslar en son yamıstım bacagımda bır agrı vardı agrıkı ne agrı fenalastım canlı cvanlı dogranıyordum resmen hastaneye kaldırıldım drlar ıstemeyerekte olsa tehlıkelı olmasına ragmen rontgene aldılar kemıklerımı ve damalarımı ınceledıler.sımdı eve geldık 12 satte bır ıgne oluyorum.yarın emar cekılecek agrının acısı bıryandan kusmalarım bır yandan en cok canımı yakan bebegıme zararlı oldugu bılıne bılıne mecburıyetten rontgen cekılmem ıgne olmam sonum ne olucvak bılmıyorum hıc.rabbıme sıgınıyorum sızlerı sevıyorum ıyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?