bebek cinsiyet belirleme..

hayırlı olsun canparçam rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah

slm kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın daha sonuçlar çıkmadı yarın inş. çıkar zaten salı doktora gidicem umarım kötü çıkmazzz merak etmeyin diye arada yazıyom öptüm hepiinizi

cnm massallah bak ne guzel yumuslar olusuyoo bıde sagdan

ama bıorıyım tutmuyo dıye dusunme hıc tutmayanda var be cnm senın ılk bıde

bızım gıbı 4.olsa yapma derım ama ıns gonlundekını kucagına alırsın cnmm...
ay cnm ınan cok sevındımmmmm zaten bılıyoduk ama

kesın olunca ayrı bı sevınc oluyooo cnm rabbım saglıcakla

oglunu kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ıns....

Bızım ıcınde dua et darısı basımıza ınssss
cnm ıyı gecmesıne sevındım tatılın bızde senı öptuk cnm

bol bol dınlen ....

canım çok sevindim tekrar gözün aydın, darısı bizlere

Slmm kızlar nasılsınız ay pazarları hiç sevmiyorum ütüdür banyodur yaaaaaa valla bıktım okul kapansada tatil yapsak biraz ilk bebekleri olanlar tadını çıkarsın valla bidaha çıkmıyo çünkü

Canparçam bebeğinin yüzünü falan gördünmü gelişimi nasılmış kilosunu falan söyledimi ay ben yine göremedim yüzünü yaa bu seferde eşi önüne geçmiş göremedik

çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin tebrikler

can parçam senin adına çok sevindim..saplıcakla alırsın inşallah kucağına...
firegirl sonuçların imşallah güzel çıkaar..bak burda kaç kişiyiz hepimiz dua ediyoz.Allah dualarımızı kabul eder inşallah...
ezel takibin hayırlı olsun gönlüne göre olur inşallah...
elara tatilin güzel geçiyomuş ne güzel sevindim...ama sensiz de topik yetim öksüz kalıyo:)))))

slm kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın daha sonuçlar çıkmadı yarın inş. çıkar zaten salı doktora gidicem umarım kötü çıkmazzz merak etmeyin diye arada yazıyom öptüm hepiinizi

inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım allahın izniyle temiz çıkacak göreceksin

ıyı aksamlar arkadaslar en son yamıstım bacagımda bır agrı vardı agrıkı ne agrı fenalastım canlı cvanlı dogranıyordum resmen hastaneye kaldırıldım drlar ıstemeyerekte olsa tehlıkelı olmasına ragmen rontgene aldılar kemıklerımı ve damalarımı ınceledıler.sımdı eve geldık 12 satte bır ıgne oluyorum.yarın emar cekılecek agrının acısı bıryandan kusmalarım bır yandan en cok canımı yakan bebegıme zararlı oldugu bılıne bılıne mecburıyetten rontgen cekılmem ıgne olmam sonum ne olucvak bılmıyorum hıc.rabbıme sıgınıyorum sızlerı sevıyorum ıyı geceler

canım çok geçmiş olsun allah acil şifa versin sebebini öğrenebildinmi inşallah bebeğine bir zararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…