bebek cinsiyet belirleme..

hayırlı uğurlu olsun canım ama biraz erken öğrendin gibi geldi bana

hoşgeldin senin için sevindim kaçamak iyi gelmiştir.
valla benimde aklımda aslında ama bi türlü denk gelmiyo kısmet artık
hayırdır kız ne olayı geçti tatilde :86:

Elara nerdesin bacım yaaa gece yatmak bilmezsin sabah kalkmak bilmezsin
kız bana bir durum değerlendirmesi yap ne olur ne olacak benim bu halimmm Allahını seversen bişey söyle
cumartesi doktora gittim diyoruuuuummm sağ yumurtalığımdaa 16mm bir yumurtam vardı diyoruuum 23 - 25 - 27 ocak ilişki verdi diyoruuummm kime diyoruummmm uuuhhhh Elaraaa bioritm kız gösreteriyor birde sen baksana benim bioritme yanlışmı bakıyorum ben yaa
31/08/1986
eşiminn erkek gösteriyor ama sen ona göre bakmıyorusnn bu ay boşmu geçeyim

kız niye boş geçesein aynı şeyleri ozaman her ay tekrarlayacakmısın
sanki 5. çocuğu yapacaksın ezel yaaaa
bence dene tam zamanı
otlar ne durumda peki ezelll doktorun dediği günle otların denk geliyomu??
birde ne dedin sen tam anlatsana bende gidecem bugün hastalandım

çok geçmiş olsun canım
geçecek bugünlerin sabırlı ol bebeğine mevlam yardım edecektir inşallah

Günaydın kızlarrrr nasılsısnız ???
günaydın umutcum nasılsın?
Ezel bu ay dene , umutun dediği gibi bu ilk çocuğun olacak öyle böyle bak aylar geçiyor..

kız günlerim diyorum yaa ben oğluşum olsun çok istiyorum tabiki Rabbimin taktiri her şeyi denk getirsemde belki kız olcak Rabbim biliyor ama sonra neden denk getirmedim bile bile yaptı diye üzülmek istemiyorum
otlara gelinceee umutçum ben cuma akşamı tükürük testi yaptığımda hani yarı otlu olan şekil vardı ya üreme olabilir diye gösteren şekiller o çıktı ama dün yaptım kaç kere yok ot mot çıkmadı benim otlar akşam üzeri yaptığımda çıkıyor bu akşamda yapıcam bakalım
doktorun ne dediğine gelince sen yumurta takibi için mi gideceksin yoksa hormon testleri için mi istersen adetinin 2. yada 3. günü git ben 3. günü gittim hormon tahlili yaptı sonra tahlillerim temiz çıkınca adetimin 12. günü çağırdı ama işte malum pazara denk geldi neyse cumartesi gittim ultrasona yattım soktu malum çubuğu veee işte dedi orda bak görüyormusun yumurtan var gerçekten var mı ne tarafta soldamı dedim yok dedi sağ yumurtalığında 16 mm ama bugün çatlamaz dedi ilişki tarihlerini verdi sonra gebelik testi için tarih verdi bu kadar

günaydın umutcum nasılsın?

Ezel bu ay dene , umutun dediği gibi bu ilk çocuğun olacak öyle böyle bak aylar geçiyor..

canım ya sen yapma bari bio kız günleri diyorumm ((

Son düzenleme:

ben bugün hastalandım hem 3. günü hemde tahmini yumurtlama günümde dr için izin alamam
zaten dr gittiğim gün yarım gün olmayacam dr yakın değil canım
ana sağlığı yakın işyerime orda hormın yapmazlar dimi ??
en azından elimde hormon testi olsa ona bakardı :97:

günaydınnnnnnn kızlarrrrrr

bugün işim çok pek giremiycem siteye ama akşam okurum yazdıklarınızı.ben bekleme safasına geçtim kuluçkadayım yani

yok yapmazlar canım o zaman direk yumurta için git kontrole sende benim gibi 11. gün falan git sen erken yumurtluyorsun

günaydınnnnnnn kızlarrrrrr

bugün işim çok pek giremiycem siteye ama akşam okurum yazdıklarınızı.ben bekleme safasına geçtim kuluçkadayım yani

deneme yaptınmı ???
seninde adet döngün kısaydı dimi
nezaman yumurtluyon sence ???
bende 25 günde bir oluyorumda

canım hayırlı olsun ama biraz erken değilmi bebeğini sağlıcakla al kucağına

herkese tek tek teşekkür ediyorum RABBİM isteyen herkese tattırsın
Canparçam bebeğinin yüzünü falan gördünmü gelişimi nasılmış kilosunu falan söyledimi ay ben yine göremedim yüzünü yaa bu seferde eşi önüne geçmiş göremedik
canım ilerleyen aylarda daha net gözükür herşeyini gördük ama bulanık son aylarda bebek büyüdüğü için görüntü daha net oluyo bende 2 ay sonra gitcem bi aksilik olmazsa o zaman daha net görürüz bebeğimi
çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin tebrikler

Rabbim sizeda nasip etsin kızlar DUALARINIZI RABBİMDEN EKSİK ETMEYİN O ŞÜPHESİZ HER DUAYA CEVAP VERENDİR

Yaw kızlar gece uyumamışsınız yazmışsınız anca bitirdim geçmişi elara hoş geldin canım geldiğin belli olmuş dün gece

canparçam senle ilgili ben zaten yüzde yüz diyordum
allah analaı babalı büyütsün
inşallah bizlerede nasip olu bu haberi vermek :119:

ezellll

sen hormon testleri hangini yaptırmışdın
isimlerini söyleyebilirmisin ???
anasağlığını aradım bazıları yapılıyo siz hangisini istiyorsunuz diye sordu ???
bana bi yazsana cnm sanmıyorum ama bi sorayım yinede

ben 9. gün yumurtluyorum gibi
8. gün gitmeyi düşünüyorum
geçen ay izin alamamıştım bu ayda kısmet bakalım

canım inşaallah gönlüne göre olur git bakalım belli olmaz belki erken değil geç yumurtluyorsundur belki adet gelmesine yakın yumurtluyorsundur öyle bişey mümkün değilmmi bak benim adet aralığım uzun ama 11. gün yumurtam vardı Allah ne dilerse öyle oluyor

canım

TSH
LH
FSH (Follikül Stimülan Hormon)
Prolaktin
Estradiol E2
Total Testesteron

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…