- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.181
teşekkür ederim ezel iyiyim evet haskena yine yok hayır olsun inşallah bende çok merak ediyorum inş problem yokturkızlar haskena yine yok bu hafta sonuda gelmemiş nereye kayboldu bu kız yaa
elara senden çok şey öğrendim canım elimden gelebildiğince uyguladım sağolasın hakkını helal et canım burdan ayrılıyor gibi oldu ama ayrılmam burdaki arkadaşlar nelere yaptı merak ederim burdayım yani ama cinsiyetimiz belli oldu ya bir helallik alayım dedim
elara bana pembeli birşey yapsak ya alta
selamm kızlarrr geldikk eve:)
eşim yarınn öglene kadar izin almıştı ama sabah toplantıya cagırmış uyuz patronu:) dönmek zorunda kaldıkk
neyse yinedee bi degişiklik oldu iyi geldi banaa
fırsatı olanlara termal suyu tavsiye ediyorum.
2 günde cildim bebek gibi pürüzsüz,saclarım pamuk gibi ışıl ışıl oldu valla:)
günaydın umutçum teşekkürler iyiyiz sen nasılsın senin bion kızdamı erkektemiydi
Elara nerdesin bacım yaaa gece yatmak bilmezsin sabah kalkmak bilmezsin
kız bana bir durum değerlendirmesi yap ne olur ne olacak benim bu halimmm Allahını seversen bişey söyle
cumartesi doktora gittim diyoruuuuummm sağ yumurtalığımdaa 16mm bir yumurtam vardı diyoruuum 23 - 25 - 27 ocak ilişki verdi diyoruuummm kime diyoruummmm uuuhhhh Elaraaa bioritm kız gösreteriyor birde sen baksana benim bioritme yanlışmı bakıyorum ben yaa
31/08/1986
eşiminn erkek gösteriyor ama sen ona göre bakmıyorusnn bu ay boşmu geçeyim
ıyı aksamlar arkadaslar en son yamıstım bacagımda bır agrı vardı agrıkı ne agrı fenalastım canlı cvanlı dogranıyordum resmen hastaneye kaldırıldım drlar ıstemeyerekte olsa tehlıkelı olmasına ragmen rontgene aldılar kemıklerımı ve damalarımı ınceledıler.sımdı eve geldık 12 satte bır ıgne oluyorum.yarın emar cekılecek agrının acısı bıryandan kusmalarım bır yandan en cok canımı yakan bebegıme zararlı oldugu bılıne bılıne mecburıyetten rontgen cekılmem ıgne olmam sonum ne olucvak bılmıyorum hıc.rabbıme sıgınıyorum sızlerı sevıyorum ıyı geceler
günaydın umutcum nasılsın?Günaydın kızlarrrr nasılsısnız ???
Ezel bu ay dene , umutun dediği gibi bu ilk çocuğun olacak öyle böyle bak aylar geçiyor..Elara nerdesin bacım yaaa gece yatmak bilmezsin sabah kalkmak bilmezsin
kız bana bir durum değerlendirmesi yap ne olur ne olacak benim bu halimmm Allahını seversen bişey söyle
cumartesi doktora gittim diyoruuuuummm sağ yumurtalığımdaa 16mm bir yumurtam vardı diyoruuum 23 - 25 - 27 ocak ilişki verdi diyoruuummm kime diyoruummmm uuuhhhh Elaraaa bioritm kız gösreteriyor birde sen baksana benim bioritme yanlışmı bakıyorum ben yaa
31/08/1986
eşiminn erkek gösteriyor ama sen ona göre bakmıyorusnn bu ay boşmu geçeyim
kız niye boş geçesein aynı şeyleri ozaman her ay tekrarlayacakmısın
sanki 5. çocuğu yapacaksın ezel yaaaa
bence dene tam zamanı
otlar ne durumda peki ezelll doktorun dediği günle otların denk geliyomu??
birde ne dedin sen tam anlatsana bende gidecem bugün hastalandım
günaydın umutcum nasılsın?
Ezel bu ay dene , umutun dediği gibi bu ilk çocuğun olacak öyle böyle bak aylar geçiyor..
kız günlerim diyorum yaaben oğluşum olsun çok istiyorum tabiki Rabbimin taktiri her şeyi denk getirsemde belki kız olcak Rabbim biliyor ama sonra neden denk getirmedim bile bile yaptı diye üzülmek istemiyorum
otlara gelinceee umutçum ben cuma akşamı tükürük testi yaptığımda hani yarı otlu olan şekil vardı ya üreme olabilir diye gösteren şekiller o çıktı ama dün yaptım kaç kere yok ot mot çıkmadı benim otlar akşam üzeri yaptığımda çıkıyor bu akşamda yapıcam bakalım
doktorun ne dediğine gelince sen yumurta takibi için mi gideceksin yoksa hormon testleri için mi istersen adetinin 2. yada 3. günü git ben 3. günü gittim hormon tahlili yaptı sonra tahlillerim temiz çıkınca adetimin 12. günü çağırdı ama işte malum pazara denk geldi neyse cumartesi gittim ultrasona yattım soktu malum çubuğu veee işte dedi orda bak görüyormusun yumurtan vargerçekten var mı ne tarafta soldamı dedim yok dedi sağ yumurtalığında 16 mm ama bugün çatlamaz dedi ilişki tarihlerini verdi sonra gebelik testi için tarih verdi bu kadar
canım ya sen yapma bari bio kız günleri diyorumm((
ben bugün hastalandım hem 3. günü hemde tahmini yumurtlama günümde dr için izin alamam
zaten dr gittiğim gün yarım gün olmayacam dr yakın değil canım
ana sağlığı yakın işyerime orda hormın yapmazlar dimi ??
en azından elimde hormon testi olsa ona bakardı :97:
günaydınnnnnnn kızlarrrrrr
bugün işim çok pek giremiycem siteye ama akşam okurum yazdıklarınızı.ben bekleme safasına geçtim kuluçkadayım yani
yok yapmazlar canım o zaman direk yumurta için git kontrole sende benim gibi 11. gün falan git sen erken yumurtluyorsun
Can parcam, hayirli ugurlu olsun oglun. Saglikla gelsin, mutluluk huzur getirsin..
teşekkür ederim canım RABBİM razı olsun hepinizden
Oglakcigim, 12 hafta cok erken. Ama yine de gonlunden kiz gectigini bildigimden, hayirli olsun diyorum.
canım hayırlı olsun ama biraz erken değilmi bebeğini sağlıcakla al kucağınakızlar 2.prensesimiz geliyorrr kızımız olucakkkk
eşim bozuk çalıyor ben ise sevindim kız çocuklarını gerçekten çok seviyorum ve 2 kız kardeş olmak çok güzel bir şey biliyorum allah kızıma kız kardeş nasip etti
bizim tek hatamız yumurtlama sonrası sık ilişki olması sanırım çünkü geri kalan herşeye uyduk diete aklınıza ne gelirse birde bioritmde kız günleriydi hayırlısı olsun
allahtan 2li test sonuçlarımız çok iyi cvs ve amniosentez olmuycam ona çok sevindim
allah herkese hayırlısını nasip etsin bizim için hayırlısı buymuş demekki
can parçam senin adına çok sevindim..saplıcakla alırsın inşallah kucağına...
firegirl sonuçların imşallah güzel çıkaar..bak burda kaç kişiyiz hepimiz dua ediyoz.Allah dualarımızı kabul eder inşallah...
ezel takibin hayırlı olsun gönlüne göre olur inşallah...
elara tatilin güzel geçiyomuş ne güzel sevindim...ama sensiz de topik yetim öksüz kalıyo:)))))
iyi akşamlar kızlar
can parçam hayırlı olsun osmanı sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
boncuk çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.
firegirl hiç merak etme canım güzel sonuçlar alıcaksın inşallah.
yaprak aynen yaa iş güç hiç bitmiyo üstelik pazarları.
elara tatili bitmiştir heralde yarın bekliyoruz.
ezel kız bırak bio yu mioyu yumurtalar hazırken çalış arkadaşım
öpüyorum hepiniziii
herkese tek tek teşekkür ediyorum RABBİM isteyen herkese tattırsınbolbol eğlen canım
ay bu eksi ve artı iyonlar ne işe yarıyor tam açıklasanız anlamadım ben kafam karıştı
tur tur ewet yaza belki olur ayarlarız bir tur ne güzel olur
canım hayırlı olsun
bekliyoruz bakalım resimlerinide
canparçam senin adına çok sevindim hadi hayırlısı osmanın hayırlı olsun canım
enerjini full yapıp dön
hadi canım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle
canım ilerleyen aylarda daha net gözükür herşeyini gördük ama bulanık son aylarda bebek büyüdüğü için görüntü daha net oluyo bende 2 ay sonra gitcem bi aksilik olmazsa o zaman daha net görürüz bebeğimiCanparçam bebeğinin yüzünü falan gördünmü gelişimi nasılmış kilosunu falan söyledimi ay ben yine göremedim yüzünü yaa bu seferde eşi önüne geçmiş göremedik
çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin tebrikler
Rabbim sizeda nasip etsin kızlar DUALARINIZI RABBİMDEN EKSİK ETMEYİN O ŞÜPHESİZ HER DUAYA CEVAP VERENDİRcnm massallah bak ne guzel yumuslar olusuyoo bıde sagdan
ama bıorıyım tutmuyo dıye dusunme hıc tutmayanda var be cnm senın ılk bıde
bızım gıbı 4.olsa yapma derım ama ıns gonlundekını kucagına alırsın cnmm...
ay cnm ınan cok sevındımmmmmzaten bılıyoduk ama
kesın olunca ayrı bı sevınc oluyooo cnm rabbım saglıcakla
oglunu kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ıns....
Bızım ıcınde dua et darısı basımıza ınssss
cnm ıyı gecmesıne sevındım tatılın bızde senı öptuk cnm
bol bol dınlen ....
ben 9. gün yumurtluyorum gibi
8. gün gitmeyi düşünüyorum
geçen ay izin alamamıştım bu ayda kısmet bakalım
ezellll
sen hormon testleri hangini yaptırmışdın
isimlerini söyleyebilirmisin ???
anasağlığını aradım bazıları yapılıyo siz hangisini istiyorsunuz diye sordu ???
bana bi yazsana cnm sanmıyorum ama bi sorayım yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?