bebek cinsiyet belirleme..

merhaba diğer topiğe yazdım ama....
bilgileri yazsam acaba biyoritme göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz??
yaparsanız sevinirim

Merhaba canlarim uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim kizlar sizlerle yazistigim günün aksami cok üzücü bir haber aldim ve acele Münihe gittim esimin 7 yasindaki yigenini kaybettik su an ailece zor bir sürecten geciyoruz iki hafta esimin ablasinin yaninda kaldiktan sonra dün evime döndüm ama hala aklim orada Rabbim kimseyi evlatlari ile sinamasin cok aci birsey duygularimi nasil ifade edecegimi bile bilmiyorum sadece icimin acidigini hissediyorum insaAllah sizlerin güzel haberlerinizle biraz olsa ruhumdaki sizidan arinabilirim ................

Canım benim hoşgeldin başınız sağolsun çok üzüldüm kesinlikle umutla bekleyip büyüttüğün evladın ellerinden kayıp gidiyor gerçekten çok acı Rabbim sabır versin inşaAllah diyecek söz bulamıyorum zaten o masum yavrunun mekanı cennet Allah anne babasına güç versin

canım içimize doğdu bişey olduğu aslında
Allah rahmet eylesin ozaten bi melek şimdi , ama dayanmak zor tabi allah hepinize sabır versin
hayırdır ne oldu meleğe nasıl olmuş
annesini düşünmek bile içimi acıtıyorrr

canım başınız sağolsun aynı şey geçen sene bizimde başımıza geldi benim eşiminde 7 yaşındaki yiğeni vefat etti çok zor oluyo ben yazdan yaza görürdüm çocuğu ama o kadar çok etkilenmiştimki rabbim evlat acısıyla imtihan etmesin benim babamda iki çocuğunu kaybetti babamdan biliyorum çok zor oluyor canım rabbim güç kuvvet versin öncelikle anne babasına sonra size mekanı cennet olsun inşallah

Dogustan kalbinde problem olan yigenimiz gribal enfeksiyon rahatsizligi sebebi ile hastaneye yatiriliyor ve uygulanan tedaviye zaten hasta ve gücsüz oan kalbi dayanmiyor ve 7 yasinda güzeller güzelli yavrumuzu kaybediyoruz icinden cikamadigimiz bir aci yasiyoruz Rabbime siginana ve inanan kullar olarak emanettini geri aldigi icin isyan etmemeye calisiyoruz sonra zaman geliyor neden diyoruz daha cok kücüktü daha hayatin güzelliklerini görmedi diyoruz zor ve karmasik duygular Rabbim sizlerin evlatlarini sizlere bagislasin Rabbim acilarini göstermesin......

amin canım aminnn
mevlam sabır versin hepinizeeee

Canlarim benim hepinize cok tesekkür ederim Allah razi olsun evet esimin ablasi cok kötü durumda yanimiza gelmesini istedik ama ikna edemedik galiba bir kac hafta sonra tekrar gidip biraz daha yanlarinda kalacaz bizlerinki bu kadar ici yaniyor anne babasina Rabbim sabrini versin insaAllah ..................

canım seni çok iyi anlıyorum teselli için kelimeler çok boş ve anlamsız insan teselli etmek istiyor ama biliyorum hiçbir söz seni şu an bu düşüncelerini değiştiremez rahatlatamaz acın çok taze zamanla inşallah biraz toparlanacaksın rabbim hepinize güç versin

Amin insaAllah canim .......

bengüyle berra hamile canım oğlağın kızı olacak ma 12 haftalık hatırladıklarım bunlar canım

Bengu ve Berrayi biliyorum canim Hayirli ve saglikli evlatlar olur insaAllah Oglak adinada sevindim o diger hamileliginde sorunlar yasamisti insaAllah bu defa Rabbim yardimcisi olur saglikli olur evladi

haskena çok üzüldüm canım inan okurken içim cız etti RABBİM rahmet eylesin ...şu an ne desek acınızı hafifletmez RABBİM evlat acısı göstermesin kimselere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…