- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.221
haskena çok üzüldüm canım inan okurken içim cız etti RABBİM rahmet eylesin ...şu an ne desek acınızı hafifletmez RABBİM evlat acısı göstermesin kimselere
Merhaba canlarim uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim kizlar sizlerle yazistigim günün aksami cok üzücü bir haber aldim ve acele Münihe gittim esimin 7 yasindaki yigenini kaybettik su an ailece zor bir sürecten geciyoruz iki hafta esimin ablasinin yaninda kaldiktan sonra dün evime döndüm ama hala aklim orada Rabbim kimseyi evlatlari ile sinamasin cok aci birsey duygularimi nasil ifade edecegimi bile bilmiyorum sadece icimin acidigini hissediyorum insaAllah sizlerin güzel haberlerinizle biraz olsa ruhumdaki sizidan arinabilirim ................
rabbim emanetini alıyo giden geride kalanları bilmiyo geride kalanlar çok üzülüyo ama nafile herkes kavuşma zamanını bekliyo ama allah derdi veriyo hemen arkasından sabrınıda veriyo insan hiç unutmaz hiç gülmez mutlu olmaz sanıyo ama gülüyosun eğleniyosun yiyosun içiyosun fakat içinin bi bir yerinde hiç acısı geçmiyo
Merhaba canlarim uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim kizlar sizlerle yazistigim günün aksami cok üzücü bir haber aldim ve acele Münihe gittim esimin 7 yasindaki yigenini kaybettik su an ailece zor bir sürecten geciyoruz iki hafta esimin ablasinin yaninda kaldiktan sonra dün evime döndüm ama hala aklim orada Rabbim kimseyi evlatlari ile sinamasin cok aci birsey duygularimi nasil ifade edecegimi bile bilmiyorum sadece icimin acidigini hissediyorum insaAllah sizlerin güzel haberlerinizle biraz olsa ruhumdaki sizidan arinabilirim ................
mimoza,nilaycansu,ezel,umut,can parçam
kızlar iyi dilekleriniz için sağolun
eşimde aynı sizler gibi düşünüyor daha doğrusu öyle olmasını istiyor çok erken söyledi doktor yanılmış olmasın diye kendini avutuyor morali bozuk çok napsam bilemedim
Eşinde kendi açısından düşünüyor ama çocuklar için iki kız kardeş olmak kadar güzel birşey yok. Doktor erken söylemiş bence de yani 12. haftada cinsiyeti söyleyecekse bile kıza benziyor dese daha mantıklı olurmuş. Allah tan hayırlısı canım sakın kendini üzme. Eşin de alışacak kızına bak yere göğe koyamaz sonra sen üzüldüğünle kalma.mimoza,nilaycansu,ezel,umut,can parçam
kızlar iyi dilekleriniz için sağolun
eşimde aynı sizler gibi düşünüyor daha doğrusu öyle olmasını istiyor çok erken söyledi doktor yanılmış olmasın diye kendini avutuyor morali bozuk çok napsam bilemedim
bengü sen nasılsınnnn nasıl gidiyorrr
iyiyim canım,baş dönmeleri başladı.çarşamba doktora gideceğim onun heyecanı sardı.senin hastalığın bitmedi dimi?
sabah oldum canım
çarşamba kaç haftalık olacak şimdi ???
6.haftayı bitirdim 7 den gün alıyorum.inş kalp atışlarını duyarım erken değilse.
acaba 1 hafta daha beklesenmi???
bazen lekelenme oluyorya o yüzden bu hafta gideyim canım.doktor 10 gün içinde tekrar çağırıyor zaten.
evet haklısın git bence
leke durumun nasıl bittimi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?