bebek cinsiyet belirleme..

haskena çok üzüldüm canım inan okurken içim cız etti RABBİM rahmet eylesin ...şu an ne desek acınızı hafifletmez RABBİM evlat acısı göstermesin kimselere

Tesekkür ederim canim destegin icin uzun zamana ihtiyacimiz var tabi yinede hicbirsey eskisi gibi olmayacak ..................................................

rabbim emanetini alıyo giden geride kalanları bilmiyo geride kalanlar çok üzülüyo ama nafile herkes kavuşma zamanını bekliyo ama allah derdi veriyo hemen arkasından sabrınıda veriyo insan hiç unutmaz hiç gülmez mutlu olmaz sanıyo ama gülüyosun eğleniyosun yiyosun içiyosun fakat içinin bi bir yerinde hiç acısı geçmiyo

Başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin tek evladımı vardı Allah geride kalanlarına uzun ömür versin

ancak bu kadar güzel anlatılırdı herhalde .... ağzına sağlık

Haskenacım seni çok merak ettik canım,umarım internetinde bir sorun var diyordum.Başınız sağolsun gerçekten çok zor bir durum Allah kimselere evlat acısı tattırmasın.görümcene Allah sabırlar versin diyecek başka bir kelime bulamıyorum.ateş düştüğü yeri yakıyor.Allahım sen kimseyi evlat acısıyla sınama yarabbim.

Allah sabırlar versin başınız saolsun canım. Allah kimseye evlat acısı vermesin.

mimoza,nilaycansu,ezel,umut,can parçam
kızlar iyi dilekleriniz için sağolun
eşimde aynı sizler gibi düşünüyor daha doğrusu öyle olmasını istiyor çok erken söyledi doktor yanılmış olmasın diye kendini avutuyor morali bozuk çok napsam bilemedim

senin kese durumun nasıldı ???
aslında eşininde bunu çok iyi anlaması lazım kötü günler geçirmişsiniz çünkü
allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Eşinde kendi açısından düşünüyor ama çocuklar için iki kız kardeş olmak kadar güzel birşey yok. Doktor erken söylemiş bence de yani 12. haftada cinsiyeti söyleyecekse bile kıza benziyor dese daha mantıklı olurmuş. Allah tan hayırlısı canım sakın kendini üzme. Eşin de alışacak kızına bak yere göğe koyamaz sonra sen üzüldüğünle kalma.

Canım başınız sağolsun. Rabbim kimseye böyle acı göstermesin sizede bidaha böyle acı yaşatmasın inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…