bebek cinsiyet belirleme..

kızlar elara daha yok heralde yoruldu bu tatilde deplasman falan kızzzzz elara canımmmm nerelerdesin yakalayamadım seni bugünnnnnn

iyi geceler kızlar...

saol cnm inan okadar yoruldumki düşünmekten telefonda beklerken doktorun nediyeceğini kalbimin sesi dışardan duyuluyodu sanki buakşam rahat yatıcam valla 2 haftadan beri günler geçmek bilmedi......

Canım çok güzel bir haber çok sevindim. Hadi artık rahat bir uyku çek bebişinle. Allah tüm bebişlere sağlık sıhhat nasip etsin.

elaraaaaaaaaaa hoşgeldinnnnnn
elara burdan benim bioritme bakmisti dogru cikti vallaha
bırıtm konusunda ciddi ciddi üzerınde durmak lazımmmmm cogunda tutuyooo şaşırdımmmm
hoş geldin canım gözün aydın benimde kızkardeşim gelecek inşallah okulu bekliyo öğretmen olduğu için güzel oluyo yaaaaa aileden biri gelince
gözün aydınnnnn rengın benımde annemler burda o yuzden fazla gıremıyom

bende korktummmmmmmmm

kızlar iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geceler hepinizi mıncıklıyorum
can parcamm gozun aydınnnnn keyfın yerınde masallahhhhhhhh

erkegim olcak insallah cin takvimide tuttu
masallahhhhhhh

haskena basın sagolsunnnnnnnnn

ezellllllllll aşagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyıkkkk durumu ama bı karar werrrrr artık oyalanma benceeeeeeee

hoşbuldum sagol cnm.tatil güzel ama olaylı gecti biraz:) detaya girmeyimm
nolduuuuuuuuuuuuu bıze de soleeeeeeeee:84::84::84::84::84:

fıregırl çooooooooooooooook gözun aydın sewındım wallaa
boncuk gecmıs olsunnnnnnnnnn:85::85::85::85:
oğlakk 2 kızım oldugunda annem cok sewınmıstı nıye dedım dogumda dugunde ölümde kız kardes daıma hayat boyu yanında olur demıstı cok haklıymıs sımdı anlıyommm:13::13::13::13::13:

tamam canım inşallah tutar ihtimal azda olsa benim yavrular 3 gün yaşarmı acaba valla olan yapmak daha kolay ben buna inandım artık

uygun ortam oldugunda spermler 1 hafta yaşıyor.özellikle x sperminin ömrü uzun.
sen dedigimi yap gerisine karışma

hoşgeldim pambuk prenses nereye gitmiştin yakınsa bizde gidelim

hoşbuldum sagol cnm.gittigim oteli özelden atayım

elara hoşgeldin, umarım tatilin iyi geçmiştir, çook enerji toplamışsındır

hoşbuldum tşkelr cnm.güzel gecti tatilimmm

gözün aydınn güzel cıkmış sonuclar.ben senden ümitliyimmm inşallahh oglunn olacakk

off cok üzücü yaa.Allah sabır versin ailesinee.Rabbim cocuklarımızla imtihan etmesin bizlerii

hoşbuldum sagol cnmm.
bioritim beni cok şaşırrtıyor.o kadar cok kişiye baktımki.tutmayanların sayısı cok azz

gelelim benim sonuçlara bütün gün aradım doktoruma ulaşamadım en son saat yedide cebini aradım hemen bakti sonuçlara sonuçlarım temiz çıkmış...

gözün aydın cok sevindim.

Elara hosgeldin canim.

hoşbuldum tşkler cnm

hoşbuldum sagol cnm
özelden atayım gittigim oteli.ben önümüzdeki ay tekrar gitcemmm inş.termal su sayesinde parladım resmenn :)

aslında cok dogru düşünüyorsun.bende bu konuda hemfikirim seninlee
2 kız gercekten süper.benim hayalimde 2 kız 1 erkekk.
2 kızı olacak arkadaşlar aslında cok şanslısınızzz.
sizin tayin olayı yokmu??.daha ne kadar kalacaksınızz orada.

elara burdan benim bioritme bakmisti dogru cikti vallaha

hayırlı olsun saglıcakla al kucagına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…