- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.341
elara burdan benim bioritme bakmisti dogru cikti vallaha
neyın oluyo kız
erkegim olcak insallah cin takvimide tuttu
çin tuttu yani bioritimle ikisi tutuyor bizdemi böyle denk getirsek aceperkegim olcak insallah cin takvimide tuttu
kızlar iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geceler hepinizi mıncıklıyorum
kzılar herkese hayırlı geceler yarın görüşürüz inşallah
gidiyonmu bacımmm
kzılar herkese hayırlı geceler yarın görüşürüz inşallah
saol cnm inan okadar yoruldumki düşünmekten telefonda beklerken doktorun nediyeceğini kalbimin sesi dışardan duyuluyodu sanki buakşam rahat yatıcam valla 2 haftadan beri günler geçmek bilmedi......
çin tuttu yani bioritimle ikisi tutuyor bizdemi böyle denk getirsek acep
mıncıklama kız gıdıklanıyoruz:78::78::78::78:
bırıtm konusunda ciddi ciddi üzerınde durmak lazımmmmm cogunda tutuyooo şaşırdımmmmelara burdan benim bioritme bakmisti dogru cikti vallaha
gözün aydınnnnn rengın benımde annemlerhoş geldin canım gözün aydın benimde kızkardeşim gelecek inşallah okulu bekliyo öğretmen olduğu için güzel oluyo yaaaaa aileden biri gelince
bende korktummmmmmmmmelaracım hoşgeldin
bu biodan çok korktuuuuuuuuuuummmmmmm
ben bu ay geçti önümüzdeki ayda olmayacak martta da malesef
çünkü yımırtlama gününe denk gelmiyo
bide tam erkek günü olsun diyom
hayılısı bakalım
can parcamm gozun aydınnnnn keyfın yerınde masallahhhhhhhhkızlar iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geceler hepinizi mıncıklıyorum
masallahhhhhhherkegim olcak insallah cin takvimide tuttu
haskena basın sagolsunnnnnnnnnMerhaba canlarim uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim kizlar sizlerle yazistigim günün aksami cok üzücü bir haber aldim ve acele Münihe gittim esimin 7 yasindaki yigenini kaybettik su an ailece zor bir sürecten geciyoruz iki hafta esimin ablasinin yaninda kaldiktan sonra dün evime döndüm ama hala aklim orada Rabbim kimseyi evlatlari ile sinamasin cok aci birsey duygularimi nasil ifade edecegimi bile bilmiyorum sadece icimin acidigini hissediyorum insaAllah sizlerin güzel haberlerinizle biraz olsa ruhumdaki sizidan arinabilirim ................
ezellllllllll aşagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyıkkkk durumu ama bı karar werrrrrElara nerdesin bacım yaaa gece yatmak bilmezsin sabah kalkmak bilmezsin
kız bana bir durum değerlendirmesi yap ne olur ne olacak benim bu halimmm Allahını seversen bişey söyle
cumartesi doktora gittim diyoruuuuummm sağ yumurtalığımdaa 16mm bir yumurtam vardı diyoruuum 23 - 25 - 27 ocak ilişki verdi diyoruuummm kime diyoruummmm uuuhhhh Elaraaa bioritm kız gösreteriyor birde sen baksana benim bioritme yanlışmı bakıyorum ben yaa
31/08/1986
eşiminn erkek gösteriyor ama sen ona göre bakmıyorusnn bu ay boşmu geçeyim
nolduuuuuuuuuuuuu bıze de soleeeeeeeee:84::84::84::84::84:hoşbuldum sagol cnm.tatil güzel ama olaylı gecti biraz:) detaya girmeyimm
tamam canım inşallah tutar ihtimal azda olsa benim yavrular 3 gün yaşarmı acaba valla olan yapmak daha kolay ben buna inandım artık
hoşgeldim pambuk prenses nereye gitmiştin yakınsa bizde gidelim
elara hoşgeldin, umarım tatilin iyi geçmiştir, çook enerji toplamışsındır
kızlar 2 li testimi aldım geldim, çok şükür sağlıklıymış bebeğim, usg den bakalım falan demedi dr. um, bende diğer kadın doğumcudan (4 boyutlusu var) randevu alacaktımki, önümde 20 kişi varmış,yuhh yani,p.tesi leri böyleymiş, bende çarşamba veya perşembe gidip şu merakıma son vereceğim...
haskena başınız sağolsun.bizim de geçen ay arkadaşın yiğeni tabureden düşmüş.düşerken başını duvara vurmuş.bir hafa hastanede yattı ondan sonra vefaat etti.o da 7 yaşındaydı.gerçekten çok üzücü oluyor.allah hiç kimseye yaşatmasın.allah size sabır versin.küçükler cenneti garantiledi.ailesine de şeffat eder inşallah.bol dua etmek lazım.hepimizin gideceği yer aynı.
elaracım hoşgeldin
bu biodan çok korktuuuuuuuuuuummmmmmm
ben bu ay geçti önümüzdeki ayda olmayacak martta da malesef
çünkü yımırtlama gününe denk gelmiyo
bide tam erkek günü olsun diyom
hayılısı bakalım
gelelim benim sonuçlara bütün gün aradım doktoruma ulaşamadım en son saat yedide cebini aradım hemen bakti sonuçlara sonuçlarım temiz çıkmış...
Elara hosgeldin canim.
OHHHH saatler olsun kızılcahamamı gittiniz elaracım yoksa haymanamı bizde gidiyoduk hafta sonları günü birlik hamilelikten dolayı gidemiyorum çok güzel geliyo sıcak su sık sık yapabilsek keşke tekrar hoşgeldin
kaza kurşununa denk gelirsen de inşallah benim gibi denk gelirsin.
2. ye hamile kalmadan önce 3. yü kesinlikle düşünmüyordum ama şu son haftalarda ciddi ciddi düşünmeye başladım. Kızıma kesinlikle bir kız kardeş lazım. yavrum, erkek çocukla neyini paylaşacak ki, paylaşsa paylaşsa oyuncaklarını paylaşır, en azından kız kardeşi olursa her derdini, sevincini rahatlıkla birbirlerine anlatırlar.
İşin gerçeği benden de ona iyi bir arkadaş olur ama kardeş gibisi olmaz.
Ablalarıma söyledim 3. yü de yapacağım diye hepsi de --sakın haaaaaaaaa, bu devirde 3 çocuğa nasıl bakacaksınız--- diye söylendiler.
Bakalım artık bundan sonra borcumuz da yok iyi kötü bir de evimiz var aç değiliz açıkta değiliz. burada ki arkadaşlardan da cesaret buldum ben.
elara burdan benim bioritme bakmisti dogru cikti vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?