bebek cinsiyet belirleme..

kızlar elara daha yok heralde yoruldu bu tatilde deplasman falan kızzzzz elara canımmmm nerelerdesin yakalayamadım seni bugünnnnnn

öglen burda yazışırken tel geldi babaannem ve dedem gelcekti annemgile.annemde istanbulda yarın gelcek.mecburen ben gittim onlarla ilgilendim yemek hazırla hizmet et valla 2 dk oturmadım
12 de geldik eve.daha yeni oturdum,baya yorulmuşum.
çamaşırı bekliyorum bitsin asıp yatcamm hemen

elaraaaaaaaaaa hoşgeldinnnnnn

hoşbuldumm tşkürlerr

boncuk cnm gecmişi daha yeni okudumm rahatsızlanmışsın cok gecmiş olsun (
sonuclarını merakla bekliyoruzz inşallahh herşey yolundadır cnm

dün gece rüyamda hamileymişim doktora gidiyorum usg cektiriyorum ve beşiz yada altı tane cocuk görünüyor ve hepside sagdaymışş:)))
kendi kendime diyorum bunların hepside kız galiba diye

rüya tabirlerinde beşiz olarak yazmıyor ama kendisinin hamile oldugunu görenin malı artar deniyorr
başka yorumlıyacak olan varsa yazsın lütfennn

gidip yatayımm başım catlıyorr
kardeşim grip olmuşşş onlada ilgilendim bugün .inşallah bana gecmemiştirr

gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum. ya 2 kız ya da 2 oğlun olacak ya da yapabiliyorsan 2 kız , 1 erkek ama 2 erkek 1 kız düşünemiyorum. kız 2 erkek kardeşin için de fazla ilgiden boğulur.

biz bu yıl tayinciyiz. Biz Büyük şehre tayinimiz çıkar endişesi ile tayin isteyememiştik malum eşimin ailesine çektiğimiz kredi borcu yüzünden.
şimdi de küçük yerde yaşamaya alıştım, bakalım hayırlısı inşallah iyi bir yere tayinimiz çıkarda kızımı rahatça yani çocuklarımı, sağ da mı taş gelecek, soldan mı arkadan mı taş gelecek endişesi olmadan istediğim gibi dışarı çıkarır gezdiririm, parklara götürürüm.
Kızım çok yalnız ve hep evin için de kaldı. Allahtan memlekete gidip 2-3-4 ay annemlerde kalabiliyorum.

En başta Allahım ne verirse hayırlısını versin Renginnn. kız çocukla da erkek çocukla da uğraşması çok zor. Benim şimdiden içim de öyle şeyler var ki. Yazın annemdeyken sürekli müge anlının programını izliyorduk bunalıma girmiştim. sırf o program yüzünden izin dönüşünden beri yaklaşık 3-4 aydır tv izlemiyorum. tüm zamanımı kızıma ayırıyorum. ben zaten kalabalık ailede büyüdüm 5 kız 1 anne dedem güzel günlerdi. sık sık dayım teyzem yanımıza gelirdi öyle güzel günlerdi ki. şimdi koca evin içinde 2-3 kişi bir süre sonra konuşacak birşey bile bulamıyor insan. zaten kızım bülbül gibi maşallah eşimle 2 çift laf etmemize bile müsade etmiyor. hep onunla konuşacağız.

inşallah şu doğumu da atlatayım da hayırlısı ile dünyaya yeniden gelmiş gibi 9olacağım. ilk doğumum ne kadar k9olay olsa da yine de doğum korkusu var içim de.

hydr ınsssssss bıze ne oluyo elara valla

bu gece bende hamıleymısım ruyamda

ama gayet rahat sezeryana hazırlanıyom

oglum olacakmıs ay dıyom olsada baksam bı nasıl kıme benzıyo felan o heyecanla uyandım

rabbım hayırlara cıkarsın ınsssssss

rüyalarınız hayır olsun
ben hiç kendimi hamile görmüyorum :))

bende iyiyim canım aynı sen nasılsın ??? dün yoktun

rüyalarınız hayır olsun
ben hiç kendimi hamile görmüyorum :))

bende iyiyim canım aynı sen nasılsın ??? dün yoktun
amın cnm ıns..sen ıns bu ay gercegıne yasa cnm ıns bu ay kalırsın hamıs

ewet cnm dun bıraz uyumusum sabah hava kapalıydıyaa

sonrada annemler geldı derken aksam gırebıldım anca

Son düzenleme:
amın cnm ıns..sen ıns bu ay gercegıne yasa cnm ıns bu ay kalırsın hamıs

ewet cnm dun bıraz uyumusum sabah hava kapalıydıyaa

sonrada annemler geldı derken aksam gırebıldım anca

ayyy gerçekten tam uyuma havası zaten sabahları resmen sürünerek kalkıyorum nooldu bana
evde olsam uyurum iyiki çalışıyorum diyorum geç kalkmayı sevmiyorum çok kötü oluyo
bak sen erkencisin ne güzel

ayyy gerçekten tam uyuma havası zaten sabahları resmen sürünerek kalkıyorum nooldu bana
evde olsam uyurum iyiki çalışıyorum diyorum geç kalkmayı sevmiyorum çok kötü oluyo
bak sen erkencisin ne güzel

ay ınankı öle dun ılk defa yattım

ama aksama kadar basım agrıdı

ınankı bende sevmıyom yatmayı ya

sersem oluyom sonra kalkmasam belkı yatarım ama

mecbur sabahları cocuklara kalkıyom kahvaltı hazırla derken

uyku gıdıyooo

canımm gözün aydın çok sevindim ben bişey olmadığından emindim ama anlıyorum seni anne yüreği işte ister istemez kuruntu yapıyorsun artık Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin en başı o

elara burdan benim bioritme bakmisti dogru cikti vallaha

erkegim olcak insallah cin takvimide tuttu

veeee bu haberden sonra ben bioritm tutmadan noooooo çalışmaaaaaaaa

ezellllllllll aşagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyıkkkk durumu ama bı karar werrrrr artık oyalanma benceeeeeeee
:

yok bacım yok bioritm tutmadan yapmicam işteeee (inşaAllah )

dötün açıkta kalmış senin

günaydın kızlarrrrrrrr

Ezellll

deneme yaptınmı kız

günaydın umutçuumm akşam fiki fiki oldu hemdeee iki defa amaaaa bebek yapacak şeyleri göndermedik içeri vallah az kalsın oluyordu ama yalvardım resmen halimi düşün o an işte :78:

bende pazar günleri en fazla 9:30 10 gibi kalkıyoruz ama başım çatlıyo iş yapasım gelmiyor
erken kalkmak aslında çok güzel en başta zorlanıyosun ama sonra iyi
eltimin gelini doğum yaptıya diyorumki ona gece kaçkere kalkıyosun en az 3 kere diyo
unutmuşum bernilciğim nasıl kalkacam ben diyorum :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…