- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.361
kızlar elara daha yok heralde yoruldu bu tatildedeplasman falan kızzzzz elara canımmmm nerelerdesin yakalayamadım seni bugünnnnnn
elaraaaaaaaaaa hoşgeldinnnnnn
gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum. ya 2 kız ya da 2 oğlun olacak ya da yapabiliyorsan 2 kız , 1 erkek ama 2 erkek 1 kız düşünemiyorum. kız 2 erkek kardeşin için de fazla ilgiden boğulur.aslında cok dogru düşünüyorsun.bende bu konuda hemfikirim seninlee
2 kız gercekten süper.benim hayalimde 2 kız 1 erkekk.
2 kızı olacak arkadaşlar aslında cok şanslısınızzz.
sizin tayin olayı yokmu??.daha ne kadar kalacaksınızz orada.
hayırlı olsun saglıcakla al kucagına.
En başta Allahım ne verirse hayırlısını versin Renginnn. kız çocukla da erkek çocukla da uğraşması çok zor. Benim şimdiden içim de öyle şeyler var ki. Yazın annemdeyken sürekli müge anlının programını izliyorduk bunalıma girmiştim. sırf o program yüzünden izin dönüşünden beri yaklaşık 3-4 aydır tv izlemiyorum. tüm zamanımı kızıma ayırıyorum. ben zaten kalabalık ailede büyüdüm 5 kız 1 anne dedem güzel günlerdi. sık sık dayım teyzem yanımıza gelirdi öyle güzel günlerdi ki. şimdi koca evin içinde 2-3 kişi bir süre sonra konuşacak birşey bile bulamıyor insan. zaten kızım bülbül gibi maşallah eşimle 2 çift laf etmemize bile müsade etmiyor. hep onunla konuşacağız.üç kız hiç aklımda yoktu nisandakar ama iki kız çok isterdim üç çocuk ideal bencede rabbim çocuklarımıza hayırlı uzun ömürler versin eskiden insanlar bir veya iki çocuk istiyorlardı şimdi geniş aile özlemi oluyo sanırım bende ilk evlendiğimde hep iki çocuğum olsun isterdim şimdi bana çok şaşırıyolar büyük konuşmamak lazımmış diyorum rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah
dün gece rüyamda hamileymişim doktora gidiyorum usg cektiriyorum ve beşiz yada altı tane cocuk görünüyor ve hepside sagdaymışş:)))
kendi kendime diyorum bunların hepside kız galiba diye
rüya tabirlerinde beşiz olarak yazmıyor ama kendisinin hamile oldugunu görenin malı artar deniyorr
başka yorumlıyacak olan varsa yazsın lütfennn
gidip yatayımm başım catlıyorr
kardeşim grip olmuşşş onlada ilgilendim bugün .inşallah bana gecmemiştirr
günaydın kızlarrrrrrrr
hydr ınsssssss bıze ne oluyo elara valla
bu gece bende hamıleymısım ruyamda
ama gayet rahat sezeryana hazırlanıyom
oglum olacakmıs ay dıyom olsada baksam bı nasıl kıme benzıyo felan o heyecanla uyandım
rabbım hayırlara cıkarsın ınsssssss
amın cnm ıns..sen ıns bu ay gercegıne yasa cnm ıns bu ay kalırsın hamısrüyalarınız hayır olsun
ben hiç kendimi hamile görmüyorum :))
bende iyiyim canım aynı sen nasılsın ??? dün yoktun
amın cnm ıns..sen ıns bu ay gercegıne yasa cnm ıns bu ay kalırsın hamıs
ewet cnm dun bıraz uyumusum sabah hava kapalıydıyaa
sonrada annemler geldı derken aksam gırebıldım anca
ayyy gerçekten tam uyuma havası zaten sabahları resmen sürünerek kalkıyorum nooldu bana
evde olsam uyurum iyiki çalışıyorum diyorum geç kalkmayı sevmiyorum çok kötü oluyo
bak sen erkencisin ne güzel
gelelim benim sonuçlara bütün gün aradım doktoruma ulaşamadım en son saat yedide cebini aradım hemen bakti sonuçlara sonuçlarım temiz çıkmış...ben sonraki çıkan testler ne kadar etkiler dedim bana bu çıkan sonuç yeterde artar bile dedi yarında kontrole gidiyorum allah kısmet ederse...bu akşam şöyle rahat bi uyku uyuyım artık stresten kaç geeceden beri yatıp kalkıyorum....dua eden yanımda olan bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun hepiniz saolun....
elara burdan benim bioritme bakmisti dogru cikti vallaha
erkegim olcak insallah cin takvimide tuttu
ezellllllllll aşagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyıkkkk durumu ama bı karar werrrrrartık oyalanma benceeeeeeee
:
dün gece rüyamda hamileymişim doktora gidiyorum usg cektiriyorum ve beşiz yada altı tane cocuk görünüyor ve hepside sagdaymışş:)))
kendi kendime diyorum bunların hepside kız galiba diye
rüya tabirlerinde beşiz olarak yazmıyor ama kendisinin hamile oldugunu görenin malı artar deniyorr
başka yorumlıyacak olan varsa yazsın lütfennn
gidip yatayımm başım catlıyorr
kardeşim grip olmuşşş onlada ilgilendim bugün .inşallah bana gecmemiştirr
günaydın kızlarrrrrrrr
Ezellll
deneme yaptınmı kız
ezel rengın sesınız yok bcm hydrr
gecmısıde okumussunuzdur yhuuu bu saate kadar:)
ay ınankı öle dun ılk defa yattım
ama aksama kadar basım agrıdı
ınankı bende sevmıyom yatmayı ya
sersem oluyom sonra kalkmasam belkı yatarım ama
mecbur sabahları cocuklara kalkıyom kahvaltı hazırla derken
uyku gıdıyooo
ezel rengın sesınız yok bcm hydrr
gecmısıde okumussunuzdur yhuuu bu saate kadar:)
kız geldim geldiimmm ancak laf yetiştirdim
günaydın canım geçmişi okuyum önce dedim sen nsılsın istanbulda hava çok soğuk tam kar havası yağsada rahatlasak böyle havaları sevmiyorrum içim sıkılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?