bebek cinsiyet belirleme..

yani süt içtiler ve kızları oldu :81::81::81::81: doğru değilmi bizde içelim süt zaten kız diyetinde var

asidemet canım tecrübeyle sabit diyorum benim ilk bebeğim düşük olduğu için dr bana ben 46 kiloydum acil kilo alman lazım dedi süt tavuk et gibi yiyeceklere ağırlık vermemi söyledi ben iki kızımda hamilelikten önce bol bol süt içtim aynı şeyi yakın arkadaşlar hamielik öncesi zayıflamak için sütlü mısır gevreği yediler takip ettim gerçekten kızları oldu buradada örnek çok canım elara her fırsatta söylüyo sen bol bol süt ve peynir tütü gıdalara ağırlık ver canım

kız bu adeti neyle kaydırcaz bacım ya:86::86::86::86:banada süleee

hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhhatli nasip etsin rabbim kucağına inş.

valla canım şimdiden başladım muhallebiler filan :84::84::84::84:ama duba gibi olucam diyede korkuyorum ama bak bu sütlü mısır gevreği iyi fikir hem şişmanlamamm önlenir tabii azda olsa hemde süt diyetine faydası olur canıııııııııııııımmmmmmmmmmmm saol birde hazır meyve suyu içip peynir yiyorum löplöp ayyy fazla şişmem inşallah

neyse şimdi kaçıyom oğlum dövecek yoksa ters ters bakıp duruyor sonra tekrar dönerim ayyyyyyyyy hoşcakalınnnnnnnnnn:92::92::92::92:

yok canımya benim bi arkadaşım yaptı her sabah mısır gevreği yedi ama o zayıflamak için yaptı bir oğlu vardı o aralarda bebek istiyomuş meğer bende o aralar görüşüyodum takip ettim kızı oldu

saglikla gelsin kizin canim insallah bende aynen senin gibi dusunuyorum erkek olursa cok sevincem ama kiz olursada iki kiz kardesin yerini birsey tutamaz:uzulmem. , tekrar hayirli olsun

hoşgeldin bernil biz kahvaltıdaa ne yiycez çay yok peynir yok yumurta yok yok yok yok

h.bulduk cnm valla bol bol patates artık 100 kıloyla dogururuz

ya tek olsunda valla 100 kıloyada razıyımm kılo verılır ama

yeterkı beyın neselı olsun öle degılmı bcmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…